chek2fire Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παιδιά αυτή τη μπάρα με τα εικονίδια πως τη βάζετε; Την έχω δει σε πολλά screenshots. Που είναι στο πάνω ή στο κάτω μέρος της οθόνης μια μικρή μπάρα με εικονίδια (συντομεύσεις προγραμμάτων).Ευχαριστώ Mπορείς να την εγκαταστήσεις μέσω synaptic και λέγετε avant-window-navigator.Θα πρέπει όμως να έχεις ανοχτό και το compiz-fusion για να σου τρέξει.
camij Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 re paidia tha mporousate na mou peite sto avant-window-navigator pws matakinw thn mpara me ta eikonidia sto panw meros ths othonis(an ginetai)??efxaristw
Koultouras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 re paidia tha mporousate na mou peite sto avant-window-navigator pws matakinw thn mpara me ta eikonidia sto panw meros ths othonis(an ginetai)??efxaristw Έχω την εντύπωση ότι δεν γίνεται. Γι' αυτό, cairo-dock
chek2fire Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δεν γίνετε αλλά και δεν έχω βρεί και καμία μπάρα που γίνετε αυτό και είναι και ο λόγος που δεν έχω εγκαταστήσει ποτέ καμία λογο ότι έχω kubuntu.
camij Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Έχω την εντύπωση ότι δεν γίνεται.Γι' αυτό, cairo-dock ok poly kalo!!!efxaristw poly!!!
pkoutsias Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Να και το δικό μου...απλό και λειτουργικό
DIMITRISG Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 ειδικα το skydome τζιτζι το βαθος που θα παει ο κύβος το κανονίζεις εσυ ; μου φαινεται οτι στο δικό μου ειναι πιο κοντα, μπορω να τον απομακρυνω αμα θέλω;
Bspus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Στο gnome desktop πως μπορω να αλλαξω την εμφανιση της taskbar? Εχω βρει vista-like window style και εικονιδια τα οποια εχω συνδυασει σε ενα custom theme, εβαλα και τα emerald themes αλλα τιποτα απο αυτα δεν αλλαζει την taskbar η οποια παραμενει ασπρη με μαυρα γραμματα. Ξερω οτι μπορω να της αλλαξω το χρωμα η να βαλω φωτογραφια απο τα properties αλλα παλι δεν μοιαζει τοσο ωραια και δεν αλλαζει και το χρωμα των γραμματων. Εχω ψαξει ενα σωρο οδηγους και τιποτα δεν βρηκα που να το εξηγει αυτο.
PepeLePew Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Να και το δικό μου...απλό και λειτουργικό Το plugin που σου εμφανίζει όλα τα στοιχεία δεξιά πως λέγεται? Να υποθέσω ότι είναι σαν να είναι στο background όλα ή σαν παράθυρο μπροστά?
Wise_One Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Πολύ ωραία desktops παίδες. Να δώ αν καταφέρω κι εγώ κάποια στιγμή να εγκαταστήσω κανα theme...
pinball_elf Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Το plugin που σου εμφανίζει όλα τα στοιχεία δεξιά πως λέγεται? Να υποθέσω ότι είναι σαν να είναι στο background όλα ή σαν παράθυρο μπροστά? Απο οτι μπορώ να διακρίνω ειναι το conky ή αλλιώς θα είναι το torsmo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις