AlexKane Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Info: Distro: Void Linux [musl] DE: bspwm HUD: polybar Text Editor: vis Wallpaper: Unsplash Term: suckless simple terminal Audio Player: mpd & ncmpcpp (frontend) Επεξ/σία 8 Απριλίου 2017 από AlexKane 9
imoaix Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 ποιο de ειναι αυτο που βλεπουμε? κ κυριως τι ειναι αυτα πανω αριστερα κ δεξια? ομορφο 1
AlexKane Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 ποιο de ειναι αυτο που βλεπουμε? κ κυριως τι ειναι αυτα πανω αριστερα κ δεξια? ομορφο Χε, χε, oops! Τα νούμερα (επάνω αριστερά) είναι shortcuts για κάθε workspace (σύνολο 10). Μπορείς να τα επιλέξεις με mouse (click ή scroll) και με keyboard πχ, super + 0..9. Το us επάνω δεξιά είναι το επιλεγμένο keyboard layout (πχ, us, gr, de), ενώ δίπλα του είναι η στάθμη της έντασης ήχου (alsa), η οποία ρυθμίζεται με mouse scroll, click, κλπ. f@#! μόλις πρόσεξα ότι το πλαίσιο 1px στο polybar είναι διαφορετικού χρώματος από αυτό ενός μη επιλεγμένου παραθύρου. 1
the other one Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 γιατί bspwm συγκεκριμένα κι όχι κάτι από τα πιο mainstream i3/awesome;
AlexKane Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 γιατί bspwm συγκεκριμένα κι όχι κάτι από τα πιο mainstream i3/awesome; Οι υλοποιήσεις awesome και xmonad είναι forks του suckless dwm. Παλαιότερα χρησιμοποιούσα dwm για αρκετά χρόνια, οπότε όταν έφτασε η στιγμή να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό, ο awesome μου φάνηκε μια από τα ίδια. Διαφέρουν αρκετά όμως σε θέμα configuration (πχ, ο dwm δεν έχει config parser και οι όποιες αλλαγές γίνονται στον κώδικα). Ψάχνοντας, ο bsp μου κίνησε την περιέργεια λόγω περιγραφής (το κάθε παράθυρο είναι κόμβος σε πλήρες δυαδικό δένδρο). Είχα ασχοληθεί παλαιότερα με δένδρα αναζήτησης οπότε, why not 1
bilakos10_v2.0 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 @AlexKane, πως την παλεύεις ρε μάστορα με tiling wm; Όποτε βλέπω tiling managers και vim νομίζω ότι έχουμε δεκαετία του 90' 1
imoaix Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 @AlexKane, πως την παλεύεις ρε μάστορα με tiling wm; Όποτε βλέπω tiling managers και vim νομίζω ότι έχουμε δεκαετία του 90' αμα εισαι περισσοτερο του πληκτρολογιου κ το μηχανακι δεν σηκωνει κ πολυ μια χαρα βολευεσαι ασε που εχεις κ ενα geek feeling οτι οπου να ναι θα βρεις το vulnerability του server κ θα τους παρεις κ τα σωβρακα
AlexKane Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 @bilakos10_v2.0 Χα, χα! Ο συγκεκριμένος είναι dynamic (tiling + stacking).
stefanos_th Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Χε, χε, oops! Τα νούμερα (επάνω αριστερά) είναι shortcuts για κάθε workspace (σύνολο 10). Μπορείς να τα επιλέξεις με mouse (click ή scroll) και με keyboard πχ, super + 0..9. Το us επάνω δεξιά είναι το επιλεγμένο keyboard layout (πχ, us, gr, de), ενώ δίπλα του είναι η στάθμη της έντασης ήχου (alsa), η οποία ρυθμίζεται με mouse scroll, click, κλπ. f@#! μόλις πρόσεξα ότι το πλαίσιο 1px στο polybar είναι διαφορετικού χρώματος από αυτό ενός μη επιλεγμένου παραθύρου. Αποκλειεται να χρησιμοποιεις ποντικι. Για να μην φοβαται ο κοσμος το λες. 2
jimisvog Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μετά από χρόνια dual-boot, πλέον μόνο Linux. Φρέσκια εγκατάσταση Fedora 25 KDE Spin 5
N.A.S.A. Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 ArchLinux + Wayland + LightDm + GnomeShell + lots of Pimpin' !! 6
the other one Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 την παλεύει με wayland; ή καλύτερα με Χ αν δε μας ενδιαφέρει απλά να πειραματιστούμε; (προσωπικά με ενδιαφέρει για nvidia proprietary δε ξέρω και τι έχεις εσύ )
N.A.S.A. Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 την παλεύει με wayland; ή καλύτερα με Χ αν δε μας ενδιαφέρει απλά να πειραματιστούμε; (προσωπικά με ενδιαφέρει για nvidia proprietary δε ξέρω και τι έχεις εσύ ) Την παλευει ανετα! Εδω...εχω ξεχασει οτι ειμαι σε Wayland. Εκανα προσφατα την αγγαρεια να γυρισω ολα μου τα pc σε Wayland και σε GPT/uEFI (οσα υποστηριζαν), και μπορω να πω οτι ειναι μια χαρα. Καποια θεματακια που υπηρχαν ορισμενες φορες (copy-paste, file roller, κτλ) εχουν διορθωθει. Τα προγραμματα που ζητουν κλασικη root προσβαση (οπως gparted..) τα τρεχεις ανετα, αφου πρωτα δωσεις ενα $ xhost si:localuser:root η ακομη καλυτερα, φτιαξε ενα alias για ευκολια. Το alt+f2+r για shell reload, δεν λειτουργει. Δεν εχω πουθενα Nvidia δυστυχως.. Για Intel + AMD, ολα δουλευουν μια χαρα. Αν εχει καποιο απο τα παιδια Nvidia σε Wayland με Gnome, ας μας πει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις