Alex-V Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 OP wallpaper Ubuntu GNOME + πολλά plugins Screenshot from 2017-06-01 21-40-31.png Πανεμορφο και μινιμαλ. Σε βολευει το gnome? Το βρηκα πολυ...πολυπλοκο στην χρηση 1
Dinos_12345 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Πανεμορφο και μινιμαλ. Σε βολευει το gnome? Το βρηκα πολυ...πολυπλοκο στην χρηση Το χρησιμοποιώ σαν ένα καλύτερο unity. Έχω βάλει dash to dock στα αριστερά, έχω βγάλει το hotcorner που είχε επάνω, έχω βάλει ένα app menu πάνω αριστερά(φαίνετια και στην εικόνα) και έχω κάποια plug-ins για να βελτιώσουν το top bar. Η αλλαγή στην απόδοση σε skylake laptop, είναι πραγματικά μεγάλη, και είναι και πιο σταθερό σαν περιβάλλον. Μέχρι να πάρω ένα mac (κάποτε) δεν νομίζω να φύγω από το gnome. 1
Alex-V Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Xubuntu 14.04 Icon Theme: Oranchelo Gtk Theme: Numix 12
geopilot Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Πρώτη προσπάθεια μακριά από τα '' παράθυρα '' Ubuntu 16.04 8
jimisvog Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μετά απο απανωτά format και πειραματισμούς, κατέληξα σε Manjaro GNOME και ένα περιβάλλον minimal. Νομίζω βρήκα το λιμάνι (αν και παλι σε κανένα μήνα πάλι θα τρώγομαι). 9
Dinos_12345 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Πρώτη προσπάθεια μακριά από τα '' παράθυρα '' Ubuntu 16.04 1) Όντως χρειάζονται και τα δύο docks;2) Το Unity είναι πλέον νεκρό καλύτερα δες Gnome ή KDE Elementary Os - Loki Workspace 1_007.png Έχει μια αστάθεια με τα themes γενικά. Αν βάλεις άλλα icons γίνεται αυτό που έγινε σε εσένα που μεγαλώνουν μερικά εικονίδια στο top panel. Το είχα βάλει για να φύγω από Unity και τελικά κατέληξα σε Ubuntu Gnome Xubuntu 14.04 Icon Theme: Oranchelo Gtk Theme: Numix Daaamn this is clean af 1
geopilot Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 1) Όντως χρειάζονται και τα δύο docks; 2) Το Unity είναι πλέον νεκρό καλύτερα δες Gnome ή KDE Έχει μια αστάθεια με τα themes γενικά. Αν βάλεις άλλα icons γίνεται αυτό που έγινε σε εσένα που μεγαλώνουν μερικά εικονίδια στο top panel. Το είχα βάλει για να φύγω από Unity και τελικά κατέληξα σε Ubuntu Gnome Daaamn this is clean af Οχι απαραίτητα ακόμα δοκιμάζω, να σου πω την αλήθεια με το Ubuntu δεν τα πήγενα καλα . Γνωρίζω οτι το Unity το τελείωσαν αλλά υπολογίζω το χειμώνα να κάνω αναβάθμιση hardware οποτε η θα πάω σε φρέσκια εγκατάσταση με Gnome η θα παω σε mint με cinnamon. 1
e-tic Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δοκίμασα το debian stretch, δοκίμασα lubuntu, και τελικά ξαναγύρισα στο ubuntu mate. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις