mphxths Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 @μπουρτζοβλαχος Mα την παναγια δεν ξερω πως ζεις με τετοια taskbar..δηλ σοβαρα τωρα..την κοιτας και σου αρεσει ? Την βλεπω και ποναω ρε..ΠΟΝΑΩ
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 @mphxths την εχω στο intellihide οτι παραθυρο εφαρμογη browsing ανοιχτο εξαφανιζεται, μονο στην επιφανεια εργασιας φαινεται μπορω να την κανω και autohide να μην φαινεται καν, δεν με ενοχλει καθολου.
mphxths Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, μπουρτζοβλαχος είπε @mphxths την εχω στο intellihide οτι παραθυρο εφαρμογη browsing ανοιχτο εξαφανιζεται, μονο στην επιφανεια εργασιας φαινεται μπορω να την κανω και autohide να μην φαινεται καν, δεν με ενοχλει καθολου. Για την πανω λεω ε?..οχι για το dock κατω...δεν σου βαραει κατευθειαν στο καλλιτεχνικο σου αισθημα?καθολου?!?! Ασχετα αν κρυβεται ή οχι ή οτιδηποτε
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, mphxths είπε Για την πανω λεω ε?..οχι για το dock κατω...δεν σου βαραει κατευθειαν στο καλλιτεχνικο σου αισθημα?καθολου?!?! Ασχετα αν κρυβεται ή οχι ή οτιδηποτε για την πανω εχω τα ιδια configs ρυθμισεις σε οσες xfce διανομες βαζω, οχι μονο δεν με χαλαει με βολευει, θελω να βλεπω αμεσα θερμοκρασιες, χρηση cpu-memory, xkb plugin flag για να βλεπω αμεσα την εναλλαγη γλωσσας παρα απο το να βλεπω US-GR, κατασταση φορτισης μπαταριας οταν δεν ειναι συνδεδεμενο στο ρευμα, network-manager-applet συνδεσεις ethernet-wifi, τα εχω ολα μπροστα μου απο το να βαζω conky να μου πιανει το 1/3 της δεξιας οθονης για να βλεπω network,cpu-memory προτιμω την taskbar Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από μπουρτζοβλαχος
mphxths Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, μπουρτζοβλαχος είπε για την πανω εχω τα ιδια configs ρυθμισεις σε οσες xfce διανομες βαζω, οχι μονο δεν με χαλαει με βολευει, θελω να βλεπω αμεσα θερμοκρασιες, χρηση cpu-memory, xkb plugin flag για να βλεπω αμεσα την εναλλαγη γλωσσας παρα απο το να βλεπω US-GR, κατασταση φορτισης μπαταριας οταν δεν ειναι συνδεδεμενο στο ρευμα, network-manager-applet συνδεσεις ethernet-wifi, τα εχω ολα μπροστα μου Εγω στην θεση σου θα εβγαζα ολα αυτα τα κακασχημα applets , θα αφηνα τα βασικα (time/battery/sound/key layout κλπ) και για ολα τα αλλα θα εφτιαχνα κανα conky στην επιφανεια εργασιας να χει ολες τις πληροφοριες μαζεμενες και οργανωμενες.. Αλλα οκ γουστα ειναι αυτα...οπως βολευεται ο καθενας Για παραδειγμα δες τι εκανε ο τυπος εδω .Οργανωμενη πανω μπαρα..κατω εβαλε πληροφοριες για το συστημα... Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από mphxths 1
pmav99 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Απλά για σύγκριση, στο laptop μου σκοτώνοντας τον Χ το RAM usage είναι γύρω στα 200MB ενώ με όταν τρέχει Xorg + Awesome WM το RAM usage πάει ~ 250ΜΒ @tritonas00 εσύ με το openbox τι ram usage έχεις;
mphxths Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 @pmav99 Tiling ειναι αυτος?που ξεχνας το ποντικι και ξεσκιζεσαι στα shortcuts ?Δεν τα μπορω αυτα εγω Βαλε κανα σκρινσοτ να δουμε τι λεει.. ΥΓ : οταν περνουσα το archlinux και ημουν στην κονσολα χωρις να εχω περασει ακομα Χ και γραφικα και κερατα.. ειχα 70mb ram usage..ωραιες στιγμες
pmav99 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Tα 70 ναι σούπερ είναι, αλλά δεν είναι ρεαλιστικό νούμερο για desktop αυτό. Ο awesome ναι tiling είναι. Screenshot δεν βάζω γιατί δεν έχω σετάρει κάτι το ιδιαίτερο. Ούτε το default desktop image δεν έχω αλλάξει (πράγμα το οποίο σε tiling WM έχει νόημα γιατί δεν την βλέπεις και ποτέ :P) Γενικά δεν ασχολούμαι καθόλου με theming. Έτσι και αλλιώς κατά 90%+ μόνο browser κονσόλα και vim βλέπω... Anyway κάτι τέτοιο είναι: Υπάρχουν και έτοιμα themes, αλλά για όποιον έχει όρεξη να πειράζει: https://awesomewm.org/doc/api/documentation/06-appearance.md.html Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από pmav99
tritonas00 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, pmav99 είπε @tritonas00 εσύ με το openbox τι ram usage έχεις; https://s33.postimg.cc/v726066u5/2018-08-11-215020_1920x1080_scrot.png 2
pmav99 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 όπως ήταν αναμενόμενο. Αν θες πραγματικά lean σύστημα, οι WM είναι μονόδρομος.
mphxths Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 2 λεπτά πριν, pmav99 είπε όπως ήταν αναμενόμενο. Αν θες πραγματικά lean σύστημα, οι WM είναι μονόδρομος. Ωχ με χωνετε να αλλαζω γραφικα...παλι....αλλα σκεφτομαι τις ρυθμισεις για να γινουν ανθρωπινα..και δεν ψηνομαι ιδιαιτερα...
crashnburn Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Απλο λιτο ελαφρυ σβελτο antergos xfce Breeze gtk, flat remix icons ,xfmw greybird 3
sdevil Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καιρό είχα να ανεβάσω.. νέο λάπτοπ fresh install 😁 Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2018 από sdevil 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις