Προς το περιεχόμενο

HOL DoublePlay - OFF ???


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα! Μόλις ενεργοποιήθηκε το παραπάνω πακέτο και έχω να κάνω μία ερώτηση: Εικονίδιο όπως το Conn-x που είχε για να αποσυνδέομαι από το Internet δεν υπάρχει; Ξέρετε Connect – Disconnect. Γιατί πολύ απλά δεν θέλω να είμαι όλη μέρα μέσα στο Internet. Ρώτησα στην HOL και μετά από 45 λεπτά αναμονής στο τμήμα εξυπηρέτησης μου είπαν ότι δεν υπάρχει… Είναι δυνατόν ;;;; Αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω σας παρακαλώ ενημερώστε με.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το fritz έχει ένα εικονίδιο για internet αλλά δεν σταματάει με τίποτα η σύνδεση! Θέλω πχ να κάνω κάποια εργασία στο pc χωρίς να είμαι στο internet… πείτε μου από πού θα αποσυνδεθώ… εγώ πάντως δεν το έχω βρει. Και δεν υπάρχει κάποιος διακόπτης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν κανεις δεξι κλικ στο εικονιδιο της συνδεσης και απενεργοποιηση δεν θα γινει αυτο που θες? εκτος αν ετσι απενεργοποιειται και το τηλεφωνο... για δοκιμασε το

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

apla mesa apo to cfg tou fritz tha to kaneis na simperiferetai os modem anti gia router. exei epilogi gia metatropi se modem. by default einai sto router

 

Ip router http://192.168.178.1/ και ολα θα τα καθορισεις μονος σου και δεν εχεις αναγκη κανεναν οτι θες πανω στο Fritz στειλε πμ να σου πω...καλο σερφαρισμα.

 

auti i IP einai i default. an tin exeis allaksei tote bazeis ti nea pou etheses

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα καλά, τι σε ενοχλεί να είναι συνδεδεμένος μόνιμα ο Router στο Internet?

 

Ποια είναι η διαφορά αν το κάνω από router σε modem?

Αν του πεις να συμπεριφέρεται απλά σαν Modem, δε θα συνδεθεί το ίδιο στον ISP μέσω PPP, αλλά μόνο θα συγχρονίσει με το modem του DSLAM και θα προωθεί τα frames από το Ethernet interface του στο ATM δίκτυο (με το απαραίτητο encapsulation) -γι' αυτό και ονομάζεται "bridging". Η θεωρία περιγράφεται αναλυτικά εδώ.

 

Η ουσία είναι ότι έτσι θα μπορείς, μέσω ενός PPPoE client software (όπως αυτό που συνοδεύει τα Windows) το οποίο θα εκτελείται σε κάποιο μηχάνημα του ίδιου δικτύου, π.χ. στο PC σου, να σχηματίζεις απευθείας την σύνδεση με τον ISP όποτε επιθυμείς, όπως θα έκανες με μια κλασσική Dial Up.

 

Το πώς μπορείς να το κάνεις αυτό με τον client των windows περιγράφεται εδώ κι εδώ. Απαραίτητη προϋπόθεση, όπως αναφέρθηκε, είναι να έχεις βάλει το Fritz σου να λειτουργεί μόνο σαν modem και να κάνει bridging, ο πιο απλός τρόπος για το οποίο είναι μέσω του HTTP administration του:

fritz_bridge-mode.png

 

Σε αυτήν την περίπτωση προφανώς η διεύθυνση του internet θα ανατίθεται, όποτε καλείς, σε ένα interface του PC που σχημάτισε την σύνδεση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (π.χ. υπηρεσίες που είναι ρυθμισμένες να ακούν σε όλα τα interfaces του PC θα είναι προσβάσιμες άμεσα από το Internet, εκτός αν τις ρυθμίσεις διαφορετικά ή μπλοκάρεις τα πακέτα με κάποιο firewall και malware που ενδεχομένως να τρέξεις ομοίως). Γι αυτό το λόγο, αν αποφασίσεις να το κάνεις έτσι, θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην ασφάλεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

den eimai sigouros ti ginetai me tin tilefonia giati anaferei oti se modem mode internet telephony de paizei. mporeis na to dokimaseis. an xaseis to tilefono girise to se router mode.

 

mallon gia auto sou eipan oti den ginetai. ipo tin ennoia oti xaneis tin tilefonia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν το γυρίσω σε modem θα τρέχει πιο γρήγορα; Να φανταστείτε ότι υποτίθεται ότι έχω 24mbps κσι τώρα κατεβάζω με ... 17,2 kb/sec ΕΛΕΟΣ!!!

Όχι, εκτός και αν υπάρχει κάποιο εξωτικό πρόβλημα με το Fritz σου, θεωρητικά μέσω PPPoE θα κατεβάζεις ανεπαίσθητα πιο αργά.

 

Για την χαμηλή ταχύτητα, είσαι σίγουρος ότι το άλλο άκρο από το οποίο κατεβάζεις μπορεί να σου δώσει με μεγαλύτερη ταχύτητα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε nske εξωτικές είναι οι μπανάνες, οι φοίνικες, οι καρύδες κτλ... Ίσως αυτά είχες στο μυαλό σου ή κάποιο ταξίδι στην Καραϊβική. Και για να επιστρέφουμε στην ψυχρή πραγματικότητα τηλεφώνησα στην HOL και με ενημέρωσαν ότι τελικά τα 24mbps θα έρθουν στην περιοχή μου αρχές Φεβρουαρίου και όχι αρχές Σεπτεμβρίου 2007 όπως μου είχαν πει τηλεφωνικώς...Ωραία εταιρεία...Αυτή τη στιγμή λένε πως η ταχύτητα είναι στα 1,5 περίπου (λένε) { παρόμοιο πρόβλημα με την HOL απ' ότι είδα εχθές έχει και ο φίλος Pinkflam στο θέμα: Aυτόματη αναβάθμιση ταχύτητας από Hol (ΠΡΟΒΛΗΜΑ) }. Και για να σου λυθεί η περιέργεια το αρχείο το κατέβαζα από την microsoft αν αυτό σου λέει κάτι. Ευχαριστώ πάντως για την ...πολύτιμη βοήθειά σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...