Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio-Φορητοί Υπολογιστές


prigipa_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή μου αρέσει να λέω τα πράγματα όπως έχουν θα σας πω πως έχει να κάνει η Sony Vaio με τους φορητούς που δίνει. Κάθε μηχάνημα έχει δικό του λειτουργικό και κάποια προγράμματα τα οποιά είναι Trial δηλ. δεν είναι ολόκληρα!!! Επίσης όταν αγοράζεις ένα καινούργιο φορητό δεν περιέχει κανένα δισκάκι με Windows ούτε με Drivers Hardware.. Επίσημα η Sony Vaio λέεi να πας και να δημιουργήσεις σε 2-3 DVD ένα BackUp-Restore System που επαναφέρει το σύστημα στην αρχική του κατάσταση. Τώρα αν αλλάξες Windows δεν σου προσφέρει καμμία υποστήριξη και οτιδήποτε πρόβλημα είναι δικό σου και μιλάω και για ίδια Windows αλλά σε διαφορετική έκδοση ανεξαρτήτων το πόσο Bit είναι τα Windows και όπως είναι σαφές διάφορα εξαρτήματα δεν δουλεύουν!!! Και απο ότι καταλαβαίνετε σε υποχρεώνουν να λειτουργείς τον υπολογιστή ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δυστυχως αυτη ειναι η πολιτικη της Σονυ.

Και εγω μια απ'τα ιδια επαθα με ενα φορητο τον VGN SZ1XP τον οποιο τον ακριβοπληρωσα.Απο τοτε ειπα ποτε πια Σονυ.Ειναι το μονο που μπορουμε να κανουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλό είναι να ρωτάς πριν αγοράσεις φορητό.

Εγώ ρώτησα και διάβασα εδώ στο φόρουμ για τα ΤΟSHIBA

Πήρα και είμαι ευχαριστημένος. Άψογο service

Μαζί με το φορητό σου δίνουν cd αποκατάστασης για να επαναεγκαταστήσεις τα drivers κλπ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σχεδόν όλοι οι φορητοί σήμερα κυκλοφορούν χωρίς CD/DVD αποκατάστασης τα οποία πρέπει να δημιουργεί ο χρήστης αμέσως μετά την αγορά. Μεγάλη "γυφτιά" κατα την γνώμη μου των εταιρειών αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Απο εκεί και πέρα η SONY το έχει τραβήξει πολύ παραπέρα και σου φορτώνει το μηχάνημα με εκατοντάδες preinstalled προγράμματα τα οποία σου βγαίνει η ψυχή να απεγκαταστήσεις. Εκτός αυτού κάθε φορά που κάνεις recovery είσαι υποχρεωμένος να εγκαταστήσεις εκτός του λειτουργικού και αυτά τα προγράμματα διαφορετικά δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία του recovery.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω προχωρησα ενα βημα παραπερα... Εφαγα τον τοπο και βρηκα drivers και εβαλα XP. H καρτα ηχου ηταν πονοκεφαλος αλλα τελικα με βοηθεια απο το forum ολα καλα. Ειναι μεγαλη μακακια να φορτωνουν ενα σωρο σαβουρες με τα Vista και με σκληρο 4200rpm σερνεται ακομα περισσοτερο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε όλες τις εταιρίες τα ίδια σκ.@.τ.@. είναι. Και η HP στα διπλοπύρηνα με VISTA τα ίδια κάνει. Εγω πιστεύω οτι όλα τα κάνει αυτός ο φουστης o Windows (o Bill ντε!) για να ελέγξει τα πάντα και τους πάντες (χρήστες και εταιρίες). Πανε οι καλές εποχες με τα pentium που ειχες cd drivers για ολα τα εξαρτήματα του φορητού. Για να φανταστείτε η HP βαζει μεχρι Norton Antivirus διάρκειας 60 ημερών. Και μετά ή το αγοράζεις ή παιδεύεσαι να το απεγκαταστήσεις (αν δεν εισαι καλός γνώστης), γιατί μη γελιέστε οτι φεύγει τοσο εύκολα με την απεγκατάσταση απο τα Windows. Μενουν υπολείματα που δημιουργούν διάφορα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τον δικο μου δε βρισκω drvs, περιμενω να ερθει ο 7200αρης σκληρος, να ξαναβαλω τα Βιστα(δυστυχως) και να πεταξω ολα τα περιττα της Σονυ!

 

Μα με format φεύγουν τα περριτά της Sony..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παντως πολυ μενος για τη sony. ειναι για τη μονη εταιρεια που δημιουργουνται ξεχωριστα θεματα οχι για προβλημτα που μπορει να εχει to pc αλλα για οτι δεν δινουν cd δεν δινουν το ενα, δινουν προγραμματα που δεν τα θελετε κλπ. λες και ειναι η μονη εταιρεια που το κανει. απο την αλλη πρεπει να ξερετε οτι αν δεν διαγραψετε το τμημα ανασυγκροτησης το recovery μπορει να γινει και απο αυτο το μερος του δισκου. και τελικα δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο να αντιγραψετε 3 dvd. οσο για τα προγραμματα συμφωνω μαζι σας αλλα εγω τα εβγαλα.

και να ξερετε οτι εγω εχω αντιμετωπισει προβλημα με το pc και τωρα που σας μιλαω ειναι στο βελγιο μετα απο σχεδον τρια χρονια ξεπατοματος μου χαλασε το dvd writer. συμβαινουν και αυτα μηχανηματα ειναι δεν ειναι πατινια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να σου θυμίσω πως σου δίνουν το Norton Antivirus το πιο βαρύ πρόγραμμα για ιούς και είναι δύσκολο να το βγάλεις απο το συστημά σου. Και κάθε φορά που κάνεις format πρέπει να τα ξανακάνεις απο την αρχή. Έλεος...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.


  • Δημιουργία νέου...