Προς το περιεχόμενο

δυσκολη επιλογη mouse

dpilio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα μετα απο 10 χρονια με φτηνα mouse και πληκτρολογια ειπα να κανω το μεγαλο βημα και να παω σε κατι ποιο ποιοτικο και ξεκουραστο...

διαβαζοντας απο το πρωι reviews για mouse και πληκτρολογια εχω καταλληξει σε καποια και ειπα να ζητησω την αποψη σας...

Δινω μεχρι 100 ευρω αλλα με την λογικη οτι θα αντεξουν και δεν θα θελουν αλλαγη σε κανα χρονο :mad: (αν παρω κατι αξιολογο και με 50 ευρω δεν θα με χαλαγε...)

Για Mouse ειμαι μεταξυ των logitech ΜΧ518 & MX1000 (τα οποια τα βρισω μεχρι 50 ευρω)

Δεν καιγομαι να ειναι ασυρματο αλλα σιγουρα ειναι +

Απο την αλλη προβληματιζομαι γιατι ειδα κατι προβληματακια στο ΜΧ1000 και δεν ξερω και μετα απο 1-2 χρονια τι γινεται με την μπαταρια του.

Για παιχνιδια δεν με πολυενδιαφερει γιατι παιζω λιγο, αλλα το κανω κι αυτο που και που ;)

Τωρα για G5 kai G7 δεν ξερω αν αξιζει να παω καθως τα παραπανω νομιζω πως ειναι αρκετα για εφαρμογες γραφειου και λιγα παιχνιδια, εκτος και αν υπερτερουν πολυ σε καποιο τομεα οποτε αξιζει να τα αγορασω.

Επισης θα ηθελα να λειτουργουν καλα και με linux.

Σχετικα με πληκτρολογιο λεω για το MICROSOFT COMFORT CURVE KEYBOARD 2000 DSP ή το BTC 6300 αφου το θελω slim και το LOGITECH ULTRA FLAT δεν εχει κανονικο layout.

Οποιοδηποτε σχολιο ειναι ευπροσδεκτο καθως ειμαι αρκετα μπερδεμενος....

Δημοσ.

Δες και το microsoft natural lazer 6000

Στην αρχη ξενιζει που εχεις τον καρπο γυρμενο δεξια, αλλα ειναι σε εντελως φυσικη γωνια ο καρπος ετσι, και ξερεις τι προβληματα μπορει να παθεις, οχι μονο μακροπροθεσμα, αλλα και μετα απο 2-3 στον υπολογιστη

Δημοσ.

Παντως το συγκεκριμενο το βρισκεις και στο e-shop με 30 ευρω.

Επισης παιδια αν μπορειτε να προτεινετε και για ασυρματα ποντικια...

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις...

ειμουνα σιγουρος οτι θα κανατε ποιο δυσκολη την επιλογη με ακομη περισσοτερες καλες προτασεις ;)

το S510 το ειδα σε φιλο και ειναι ωραιο σετ αλλα οχι αυτο που θα ηθελα. Το πληκτρολογιο μου αρεσε αλλα το ποντικι δεν με εντυπωσιασε... (παντως value for money μετα απο ολα τα ποστ που διαβασα νομιζω πως ειναι το καλυτερο αλλα θελω κατι παραπανω)

Φιλε {TDi}Dj2k..infc μηπως ξερεις το ΜΧ Revolution τι παραπανω εχει απο το ΜΧ1000?

δεν καταφερα να καταλαβω απο διαφορα ποστ και σκεφτομαι μηπως δωσω τοσα χρηματα παραπανω για κατι που δεν θα χρειαστω... (αν βεβαια ειναι τοσο πολυ ποιο εργονομικο θα το σκεφτω σοβαρα)

Σχετικα με το πληκτρολογιο με φοβιζει πολυ να δωσω τοσα χρηματα για σπαστο γιατι δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε και φοβαμαι μηπως δεν με βολεψει και το μετανοιωσω μετα απο καμια εβδομαδα....

Φιλικα.

δημητρης

Δημοσ.

για πληκτρολογιο δες και το Logitech UltraX

ειναι κορυφαιο!

εχει πληκρτα σαν λαπτοπ, αλλα εχει μεγεθος κανονικου πληκτρολογιου

απλα επειδη ειναι σχετικα παλιο μοντελο δεν ξερω που θα μπορουσες να το βρεις

απο ποντικια εγω εχω το ΜΧ518 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος

σιγουρα υπαρχουν και καλυτερα, αλλα ειναι ενα καλο και ιδιαιτερα αξιοπιστο ποντικι σε λογικη τιμη :-)

Δημοσ.

Για Mouse , πάρε το MX518 που ανέφερες στο πρώτο σου Post , ανεπιφύλακτα. Το έχω και Pwn-άρει ;) Είναι τέλειο και φτηνό ;)

Όσο τώρα για πληκτρολόγιο , δεν ξέρω να σου πω , καθώς πήγα και πήρα αμέσως το G15 Gaming Edition και έμεινα κάγκελο :-) Ούτε να κοιτάξω άλλα Keyboards δε μπορώ , έχω πορωθεί άγρια. Το μόνο κακό είναι ότι κάνει 80~ ευρώ και δεν πιστεύω να μπορείς να το αγοράσεις.

Πάντως , το Logitech MX518 πάρ'το αμέσως. Λέω αμέσως , επειδή βγάλανε και καινούργιες εκδόσεις με και καλά 2.000 dpi , αλλά είναι μούφες. Κοίτα να προλάβεις κανένα παλιό πακέτο ;)

Δημοσ.

Είχα το ΜΧ1000 και νόμιζα ότι είναι ό,τι καλύτερο έχω πιάσει σε mouse στα χέρια μου. Μέχρι που το έδωσα και πήρα το Revolution. Αν θες το απόλυτο Mouse και μπορείς να δώσεις τα λεφτά, πάρτο με κλειστά μάτια. Μην το σκεφτείς καθόλου. Περνάω σχεδόν 12 ώρες την ημέρα μπροστά στον υπολογιστή και δεν έχω νοιώσει την παραμικρή ενόχληση εδώ και ένα χρόνο που το έχω.

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια....

οποτε για mouse βγαζω εξω G5-G7-MX1000 (αφου ο lordelesar τα εχει χρησιμοποιησει και τα δυο κατι παραπανω θα ξερει)

κει επιλεγω αναμεσα σε Μχ518 wirred (ποιο φθηνο) και ΜΧ-Revolution wirelles (ακριβο)

Keybord to Logitech UltraX μαλλον δεν πωλειται πλεον οποτε παραμενω στις αρχικες επιλογες...

Δημοσ.

Για να προλάβω ενστάσεις του τύπου "τα Razer και τα G5/MX518 είναι κορυφαία γιατί έχουν 42.000.000 dpi και δεν μπαίνουν σε sleep όπως τα ασύρματα" κλπ κλπ, να προσθέσω απλά ότι επειδή δεν είμαι harcore fps gamer, δεν μπορώ να σου προτείνω ούτε wired ούτε και τα G5,518. Πολύ απλά προτιμώ την άνεση του wireless από το 1ms καλύτερη απόκριση στο quake.

Επίσης εμένα το G7 δεν με βολεύει καθόλου (το έχει ο κολλητός μου). Μου φαίνεται στενό και δεν κάθεται καλά το χέρι μου πάνω του.

Δημοσ.

φίλε dpilio το καλυτερο που εχεις να κάνεις ειναι να πας σε καποιο πολυκατάστημα απο αυτα που εχουν τα προιοντα χήμα για δοκιμή και να δεις ποιο σου καθεται στο χέρι καλύτερα, η προσωπική μου γνώμη ειναι οτι την εργονομικότητα του mx revolution δεν την έχει κανένα

Δημοσ.

dpilio , η απόφαση είναι απλή.

Το Mx Revolution είναι για Laptop ή και για Desktop , αλλά για εργασείες στην επιφάνεια εργασίας. Δε βολεύει πιστεύω για Gaming.

Όσο τώρα για το MX518 , το έχω και είναι πάρα πολύ καλό , αξίζει και το τελευταίο του cent. Το μόνο κακό , είναι ότι κυκλοφόρησε η Logitech μια νέα έκδοση του MX518 (που δε νομίζω να μπορείς να την ξεχωρίσεις από το κουτί) που και καλά έχει 2.000 dpi αντί για 1.800 που έχει το παλιό MX518. Η καινούργια έκδοση όμως είναι αποτυχημένη , χειρότερη από την παλιά. Οπότε κοίτα αν μπορέσεις να αγοράσεις κάποιο παλιό πακέτο.

@ Lordelesar: φιλαράκο , αυτό που είπες για τα 42.000.000dpi είναι προσβλητικό. Εγώ ανέφερα τα dpi , καθώς λένε ότι η καινούργια έκδοση έχει 2.000 αντί για 1.800 , πράγμα που εμένα δε μου αρέσει. Δεν είπα , "Ποοοοοο, κοίτα! Το MX518 έχει 2.000dpi!" Κάνεις μεγάλο λάθος...

Δημοσ.
dpilio , η απόφαση είναι απλή.

Το Mx Revolution είναι για Laptop ή και για Desktop , αλλά για εργασείες στην επιφάνεια εργασίας. Δε βολεύει πιστεύω για Gaming.

Όσο τώρα για το MX518 , το έχω και είναι πάρα πολύ καλό , αξίζει και το τελευταίο του cent. Το μόνο κακό , είναι ότι κυκλοφόρησε η Logitech μια νέα έκδοση του MX518 (που δε νομίζω να μπορείς να την ξεχωρίσεις από το κουτί) που και καλά έχει 2.000 dpi αντί για 1.800 που έχει το παλιό MX518. Η καινούργια έκδοση όμως είναι αποτυχημένη , χειρότερη από την παλιά. Οπότε κοίτα αν μπορέσεις να αγοράσεις κάποιο παλιό πακέτο.

@ Lordelesar: φιλαράκο , αυτό που είπες για τα 42.000.000dpi είναι προσβλητικό. Εγώ ανέφερα τα dpi , καθώς λένε ότι η καινούργια έκδοση έχει 2.000 αντί για 1.800 , πράγμα που εμένα δε μου αρέσει. Δεν είπα , "Ποοοοοο, κοίτα! Το MX518 έχει 2.000dpi!" Κάνεις μεγάλο λάθος...

Δεν αναφερόμουν σε κανέναν ειλικρινά και πολύ περισσότερο δεν ήθελα να θίξω εσένα ή κανέναν άλλο... Απλά επειδή έχω ακούσει άπειρους να που βγάζουν χειρότερο το

ένα Mouse με 1600, από κάποιο άλλο με περισσότερα, για εφαρμογές γραφείου και casual gaming, είπα να το προλάβω.

Όσον αφορά το ΜΧ, μήπως μπερδεύεσαι με το VX που είναι όντως για λαπτοπ και δεν βολεύει για καθημερινο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...