Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για πείτε κανα άλλο καπνό στριφτού.. ο old holborn κιτρινος καλος, ο πορτοκαλι δεν είναι για πολλά, ο μπλε καλυτερος αλλα τωρα τελευταια με ανακατευει :/ O golden virginia δε μου λέει κάτι αν και δεν έχω δοκιμάσει τον πράσινο.

καπνός καρέλια υπάρχει νομίζω, αξίζει καθόλου σα γεύση;

Δημοσ.

Eγώ golden virginia πράσινο βολεύτηκα πάντως.

Μετά από 2 κυβερνήσεις old holborn κίτρινο, ήταν ο μόνος που κατάφερα να συμβιβαστώ.

Ο κίτρινος virginia είναι πολύ ελαφρύς, με αποτέλεσμα να τον τσακίζω σε μία μέρα.

Ο Craven είναι μία ελαφρυά έκδοση φυματίωσης.

Ο Van Nelle μου δίνει την αίσθηση πως καπνίζω κάτι καραμελοειδές.

Για drum και λοιπές αποξηραμένες αηδίες ούτε λόγος...

(επαναλαμβάνομαι); :P

Δημοσ.

χτυπησα ενα πρασινακι virginia αλλά δεν ενθουσιάστηκα, καλύτερος απο τον ξερο κιτρινο, αλλά και πάλι, σορρυ λιοπυρ :P

next stop craven, θα πάρω και τα μαύρα swan και το ασπρο το ριζλα και μια χαρά μέσα στην υγεία :P (μου λείπει το davidoff μπλε :s )

Δημοσ.

Ποια μαύρα σουάν, δεν θα κάνεις κρέηβεν με αυτά, αυτά είναι για τους φλώρους που κάνουν γκόλντεν βιρτζίνια κίτρινο!!!!! Σοβαρά, είναι αηδία στην υφή, κάνουν χρουτσουχρουτσου όταν τα ζουλάς, σαν φακελάκι ναφθαλίνης. Τα ΧΟΝΤΡΑ τα ρίζλα να πάρεις -όχι τα κινγκ σαηζ τα αμέσως παρακάτω- που είναι χύμα μέσα στο κουτί. Ή έστω τα σουάν τα κόκκινα που είναι μήντιουμ και ταχτοποιημένα σε μπάρες.

Δημοσ.
το καπνισμα τσιγαρων ειναι για βλαχους και για κ*ουραδομαγκες ειδικα στις μικρες ηλικιες .

γιατι ρε βλ*κ* σου 'πα οτι καπνιζω?Ε ρε κατι που κυκλοφορουν εδω μεσα:shock:

και σενα σε διορισαν διαιτητη? δεν το ξεραμε B)

ποια κοπελια?:confused: ΑΝΤΡΑΣ ειμαι :mrgreen:

1dybsj.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Freakster: Δοκίμασε και να κανα Καρέλια αν βρεις. Ήμουν σε Craven αλλά είπα να τ αλλάξω μπας και προλάβω να πάρω σύνταξη.

Επεξ/σία από antonl
typo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το χειρότερο με τον Craven είναι οι γόπες του που μυρίζουν κάτι μεταξύ βόθρου, και ξυνισμένης ευκοίλιας.

Όταν αυτός ο καπνός είναι αδρανής είναι τέλειος.

Επεξ/σία από De@th L0rd
Δημοσ.

Μπλέσντ ιζ χή που η ξυνισμένη του ευκοίλια μυρίζει όπως ο κρέηβεν.

Ντέθ, ώπα, δεν το 'ξερα οτι γουστάρεις να μυρίζεις γόπες και καπνά (!)

Δημοσ.
Μπλέσντ ιζ χή που η ξυνισμένη του ευκοίλια μυρίζει όπως ο κρέηβεν.

Ντέθ, ώπα, δεν το 'ξερα οτι γουστάρεις να μυρίζεις γόπες και καπνά (!)

Παλιότερα που ήμουν καπνιστής,έκανα Craven για μια περίοδο.Και θυμάμαι οτι αν ξεχνούσα να βγάλω το τασάκι έξω το βράδυ το δωμάτιο βρωμούσε αδυσώπητα την συγκεκριμένη μυρωδιά.Χειρότερη δοκιμή; Craven με χαρτάκια "χημικόριζα". Ο κρέηβεν όταν αποτεφρωθεί είναι χειρότερος και απο μπαφοκλανιά σκύλου σε μουσκεμένο καναπέ.

Δημοσ.

κανω χολμπορν μπλε...

ενα φιλαρακι μου πηγε φινλανδια για μια βδομαδα,ελσινκι συγκεκριμενα.

εχετε κανενα καπνο να προτεινετε που κυκλοφορει εκει πανω?η κανενα πακετο που να μην κυκλοφορει ελλαδα?ειχα διαβασει παλιοτερα νομιζω οτι ο λουσιφερ εβρισκε κατι ωραια νταβιντοφ βαρια καπου βορεια ευρώπη..εχετε τπτ συγκεκριμενο κατα νου ετσι να δοκιμασουμε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...