Kasrith Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Old Horborn κιτρινο με γαλαζια χαρτακια, εναν καπνο σε 3 μερες (οταν ημουν Ελλαδα) Τωρα, Belmont, αλλα επειδη δεν μαρεσουν, κανα 5 τσιγαρα την ημερα...
kebinB Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 2 πακέτα καρέλια χρυσά/μέρα. σκατά στα μούτρα μου ξέρω.
Höfdingadrapa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ε οκ σε συγχωρούμε γιατί είναι λίγο μικρότερα από τα κανονικά. =ρ
kebinB Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 παρηγορούμε με την ιδέα απλώς, πως τις περισσότερες φορές δεν το κάνω ολο το τσιγάρο και το σβήνω, γι αυτό συνέχει παφα πουφα
washcloud Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 το καπνισμα τσιγαρων ειναι για βλαχους και για κ*ουραδομαγκες ειδικα στις μικρες ηλικιες . γιατι ρε βλ*κ* σου 'πα οτι καπνιζω?Ε ρε κατι που κυκλοφορουν εδω μεσα και σενα σε διορισαν διαιτητη? δεν το ξεραμε ποια κοπελια? ΑΝΤΡΑΣ ειμαι ... + : Αρχικά καταχωρημένο από blashyrkh+ ναι..με το λουρι τι γινεται??θα το αντεξει?για λογους ασφαλειας παντα..να τον αφησω χωρις και αμα θελει ακολουθει η να του το βαλω νο ματερ γουατ? μαγκες μου την εκανε τελικα ο σκυλος οταν πηγα να τον *βγαλω* ΒΟΛΤΑ !τωρα χωρις πλακα αρχισε να κυνηγα αμαξια κλπ και μετα μην τον ειδατε ...και μου κλειδωσατε και το θρεντ..
glaza Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 golden virginia πράσινο (ή μήπως πράσσινο :P) , χαρτάκια ρίζλα γαλάζια και φιλτράκια σβαν..εδώ και 2,5 χρόνια είμαι φουλ κομπλε με τα στριφτά γιατί καπνίζω και λιγότερο και κρατάει και πιο πολύ επειδή σβήνουν ''αυτόματα''...+εξοικονόμηση euro...φοιτητής γαρ ..χεχε
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Αν και ειμαι σιγουρος οτι καπου το εχω ξαναγραψει εδω μεσα, Davidoff Rich Blue και ενιοτε Καρελια Χρυσα. Ετσι, να μας σκιζουν και τη τσεπη! Φρηξτερ δε πιστευω να επαθες τιποτα?
Freakster Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 στερητικό καλός ο craven, εγγύηση. και το μπλε το davidoff (το ξέρω οτι το ξαναπα αλλα) dr luci, πάρε ειδικότητα πνευμονολόγου, μου το χρωστάς.. και το χρυσο το καρελια καλοο πολυ καλό άσχετο, το camel έχει σύστημα να ριχνει την καφτρα μολις τερματισει και το κανα το κάθισμα λώκο γμτ :/
censOred Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 moods με φιλτρο.. respect moods αφιλτρο respect χίλιες φορές καλύτερα)
aris1986 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Prince σκληρο!Το παλιο prince τα σπαγε!Εκανα ένα και ήθελα αλλο μετα απο μισή ώρα. Τα χειρότερα τσιγαρα που καλυτερα να καπνιζα χώμα ήταν στην Βουλγαρία....:eek:
Freakster Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 δυο πακέτα άσσος 25 και ο λαιμός μου έμεινε στον άσσο :/ Επίσης. Murrati για να είστε μουράτοι; Ωραίο τσιγάρο.
Freakster Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 brotha from anotha motha ή freakster-sister κατάσταση; ωραίο δεν είναι μωρέ; λίγο πιο βαρύ απο το davidoff το μπλε και λιγότερο μυρωδάτο.
freedubus Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Ωραίο είναι αλλά με έχουν κοροιδέψει πολλές φορές και βγάζω κι εγώ το κόμπλεξ στους άλλους. Ο ΦΡΗΞΤΕΡ ΚΑΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα