liopyr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 δεν είμαι μαλάκας. δεν είμαι μαλάκας. δεν είμαι μαλάκας. (όντως)!
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Αφού καπνίζω που καπνίζω μην χαλάω και 150€ το μήνα για τσιγάρα σωστά, να τα ρίχνουμε σε κανένα καλό health program ιδιωτικής
jason_rethymno Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Πολλά χρόνια malboro maλακό.Εδώ και 3 χρόνια golden virginia κίτρινο.Αφού καπνίζω που καπνίζω μην χαλάω και 150€ το μήνα για τσιγάρα.Μετά τον 3ο-4ο μήνα κανονικό τσιγάρο δεν μπορώ να κάνω.Μόνο καπνό.Μου φαίνονται πολύ ξερά τα κανονικά και μου γ@μνε το λαιμό. To golden virginia κίτρινο είναι πιο ελαφρύ από το πράσινο?
nikos21aek Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 To golden virginia κίτρινο είναι πιο ελαφρύ από το πράσινο? Βασικά διαφορετικός καπνός τελείως σαν γεύση είναι και ναι είναι πιο ελαφρύς.Αλλά σαν καπνός δεν είναι ελαφρύς.Ο πράσινος είναι πολύ βαρύς απλά.
censOred Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 ρε παιδια να ρωτησω λιγο,οσοι κανετε golden virginia δεν ειναι πολυ ελαφρυς καπνός?εγω παιρνω τζουρες και δεν κτλβαινω τιποτα,.κιτρινο εχω κανει σιγουρα πρασινο δεν ξερω.επισης ολα αυτα που ακουγονται για holborn,οτι ειναι πολυ πιο επιβλαβης απο τους υπολοιπους,τα χουν ακουσει και αλλοι συμφορουμιτες? και να ισχυει παντως απο την στιγμή που δοκιμασα μπλε χολμπορν ουτε κρειβεν μπορω να κανω ουτε βιρτζινια ουτε τιποτα..
freedubus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Για να δώ: ποιός άλλος θεριακλής από δω μέσα είναι φίλος των άφιλτρων Gitanes και Gauloises Brunes ;
liopyr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 ρε παιδια να ρωτησω λιγο,οσοι κανετε golden virginia δεν ειναι πολυ ελαφρυς καπνός?εγω παιρνω τζουρες και δεν κτλβαινω τιποτα,.κιτρινο εχω κανει σιγουρα πρασινο δεν ξερω.επισης ολα αυτα που ακουγονται για holborn,οτι ειναι πολυ πιο επιβλαβης απο τους υπολοιπους,τα χουν ακουσει και αλλοι συμφορουμιτες?και να ισχυει παντως απο την στιγμή που δοκιμασα μπλε χολμπορν ουτε κρειβεν μπορω να κανω ουτε βιρτζινια ουτε τιποτα.. Ο κίτρινος virginia είναι πολύ ελαφρύς, ο πράσινος είναι normal. Για να δώ: ποιός άλλος θεριακλής από δω μέσα είναι φίλος των άφιλτρων Gitanes και Gauloises Brunes ; show off whore!
freedubus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ελα λιοπυρ 13 χρονια "καπνιστη" με τα ασημενια ριζλα και τους άσπους ντραμ! Δε το κόβεις καλύτερα, πριν αρχίσεις και τα σλιμ λάιν; ;ρ
liopyr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ελα λιοπυρ 13 χρονια "καπνιστη" με τα ασημενια ριζλα και τους άσπους ντραμ! Δε το κόβεις καλύτερα, πριν αρχίσεις και τα σλιμ λάιν; ;ρ Ποιούς άσπρους drum ρε, άι πιες καφέ!
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Για να δώ: ποιός άλλος θεριακλής από δω μέσα είναι φίλος των άφιλτρων Gitanes και Gauloises Brunes ; εσύ θα με προλάβεις και 'μενα και τα saNTÉ μου, βλέπω... άντε να σε θυμούνται και 'σενα αν πραγματικά κάνεις Τσιγγάν'ς και Κωλουάζ πάντως, συχνά δλδ, και ζεις, είσαι ήρωας
freedubus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Οχι και συχνά, πάντως τα αγαπώ. Είναι η δεύτερη καλύτερη επιλογή μου σε σκούρο χαρμάνι μετά τα άφιλτρα μπουριά με craven που στρίβω.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Θελω τη γνώμη σας για Winston, BF,SILKCUT,keranis... Προσωπικά τα Winston με πειράζουν ,τα BF καλα αλλα ακριβα τα σιλκcut καλουτσικα αναλογα τη διαθεση αλλα πολυ ψευτικα ...κεράνης gold κασετινα βαρυ με το ζορι κανο μισο πακετο
liopyr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Η κεράνης έχει κλείσει εδώ και 2 χρόνια αν δεν κάνω λάθος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα