Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 173
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αφού καπνίζω που καπνίζω μην χαλάω και 150€ το μήνα για τσιγάρα

σωστά, να τα ρίχνουμε σε κανένα καλό health program ιδιωτικής

Δημοσ.
Πολλά χρόνια malboro maλακό.Εδώ και 3 χρόνια golden virginia κίτρινο.Αφού καπνίζω που καπνίζω μην χαλάω και 150€ το μήνα για τσιγάρα.Μετά τον 3ο-4ο μήνα κανονικό τσιγάρο δεν μπορώ να κάνω.Μόνο καπνό.Μου φαίνονται πολύ ξερά τα κανονικά και μου γ@μνε το λαιμό.

To golden virginia κίτρινο είναι πιο ελαφρύ από το πράσινο?

Δημοσ.
To golden virginia κίτρινο είναι πιο ελαφρύ από το πράσινο?

Βασικά διαφορετικός καπνός τελείως σαν γεύση είναι και ναι είναι πιο ελαφρύς.Αλλά σαν καπνός δεν είναι ελαφρύς.Ο πράσινος είναι πολύ βαρύς απλά.:-D

Δημοσ.

ρε παιδια να ρωτησω λιγο,οσοι κανετε golden virginia δεν ειναι πολυ ελαφρυς καπνός?εγω παιρνω τζουρες και δεν κτλβαινω τιποτα,.κιτρινο εχω κανει σιγουρα πρασινο δεν ξερω.επισης ολα αυτα που ακουγονται για holborn,οτι ειναι πολυ πιο επιβλαβης απο τους υπολοιπους,τα χουν ακουσει και αλλοι συμφορουμιτες?

και να ισχυει παντως απο την στιγμή που δοκιμασα μπλε χολμπορν ουτε κρειβεν μπορω να κανω ουτε βιρτζινια ουτε τιποτα..

Δημοσ.
ρε παιδια να ρωτησω λιγο,οσοι κανετε golden virginia δεν ειναι πολυ ελαφρυς καπνός?εγω παιρνω τζουρες και δεν κτλβαινω τιποτα,.κιτρινο εχω κανει σιγουρα πρασινο δεν ξερω.επισης ολα αυτα που ακουγονται για holborn,οτι ειναι πολυ πιο επιβλαβης απο τους υπολοιπους,τα χουν ακουσει και αλλοι συμφορουμιτες?

και να ισχυει παντως απο την στιγμή που δοκιμασα μπλε χολμπορν ουτε κρειβεν μπορω να κανω ουτε βιρτζινια ουτε τιποτα..

Ο κίτρινος virginia είναι πολύ ελαφρύς, ο πράσινος είναι normal.

Για να δώ: ποιός άλλος θεριακλής από δω μέσα είναι φίλος των άφιλτρων Gitanes και Gauloises Brunes ;

show off whore!

:P

Δημοσ.

Ελα λιοπυρ 13 χρονια "καπνιστη" με τα ασημενια ριζλα και τους άσπους ντραμ! Δε το κόβεις καλύτερα, πριν αρχίσεις και τα σλιμ λάιν; ;ρ

Δημοσ.
Ελα λιοπυρ 13 χρονια "καπνιστη" με τα ασημενια ριζλα και τους άσπους ντραμ! Δε το κόβεις καλύτερα, πριν αρχίσεις και τα σλιμ λάιν; ;ρ

Ποιούς άσπρους drum ρε, άι πιες καφέ!

:lol:

Δημοσ.
Για να δώ: ποιός άλλος θεριακλής από δω μέσα είναι φίλος των άφιλτρων Gitanes και Gauloises Brunes ;

εσύ θα με προλάβεις και 'μενα και τα saNTÉ μου, βλέπω...

άντε να σε θυμούνται και 'σενα

αν πραγματικά κάνεις Τσιγγάν'ς και Κωλουάζ πάντως, συχνά δλδ, και ζεις, είσαι ήρωας

Δημοσ.

Οχι και συχνά, πάντως τα αγαπώ. Είναι η δεύτερη καλύτερη επιλογή μου σε σκούρο χαρμάνι μετά τα άφιλτρα μπουριά με craven που στρίβω.

Δημοσ.

Θελω τη γνώμη σας για Winston, BF,SILKCUT,keranis...

Προσωπικά τα Winston με πειράζουν ,τα BF καλα αλλα ακριβα τα σιλκcut καλουτσικα αναλογα τη διαθεση αλλα πολυ ψευτικα ...κεράνης gold κασετινα βαρυ με το ζορι κανο μισο πακετο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...