Προς το περιεχόμενο

Ρατσιστής δρόμος στην Πεύκη


steliospal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά , μένω πεύκη και υπάρχει ένας δρόμος που οδηγεί κοντά στο mall και έχει μία πινακίδα απαγόρευσης κυκλοφορίας για αμάξια και μέσα στην πινακίδα γράφει "εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι" ο δρόμος δεν έχει κανένα πρόβλημα , ούτε πολύ στενός είναι ούτε τπτ. Καταλαβαίνω σε μερικές περιοχές να επιτρέπεται το παρκάρισμα στους μόνιμους κάτοικους μόνο , αλλά να επιτρέπεται η κυκλοφορία μόνο στους μόνιμους κατοίκους δεν είναι κάπως???

τέσπα το ερώτημά μου είναι πόσο νόμιμο είναι κάτι τέτοιο???Όποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει...

Υ.Γ. Φυσικά οι περισσότεροι αγνοούν το σήμα και κυκλοφορούνε κανονικά , όπως κι εγώ άλλωστε. Δεν υπάρχει πρόβλημα , το μόνο πρόβλημα είναι η περιέργεια που έχω γι αυτό το θέμα;)....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

το βλέπω εδω που μενω σε μερικους δρομους και οχι μονο το παρκαρισμα αλλα και το περασμα (σε μονοδρομους). εκτος των μονιμω κατοικων

γραφει "sauf riverains"

 

εισαι σιγουρος οτι δεν γινεται λογω κυκλοφοριακού;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

standar παίδες δεν παίζει λόγω κυκλοφοριακού... Θα μπορούσαν να το κάνουν μονόδρομο αν ήταν αυτός ο λόγος αλλά απαγορεύεται σε όλους...(εκτός των μονίμων φυσικά)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παράξενο, οπου το εχω δει εγω παντως κάνει μπαμ οτι ειναι για κυκλοφοριακό πρόβλημα και ειναι συνήθως δρομάκια που αν δεν το κάνουν αυτο θα γινει πραγματικό μπάχαλο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτος ο δρομος στο mall παλια ειχε και σημα με ΑΔΙΕΞΟΔΟ!!!!

Ναι καλα διαβασατε, ειχε πεσει βυσμα στον δημο

Φυσικα καθε φορα που περναω τον συνδεω με την ανταρκτικη, και καμια φορα παιζω την 9η του Μπετοβεν με την κορνα μου, ετσι για να δουν τι καλος μουσικος που ειμαι :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...μία πινακίδα απαγόρευσης κυκλοφορίας για αμάξια και μέσα στην πινακίδα γράφει "εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι"...

 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση μας ενδιαφέρουν (βάση ΚΟΚ) οι ρυθμιστικές πινακίδες (Ρ), οι πληροφοριακές πινακίδες (Π) και οι συνδυασμοί των 2 παραπάνω με τις πρόσθετες πινακίδες (Πρ). Όμως κανένας συνδυασμός δεν υποδεικνύει την απαγόρευση που αναφέρει η συγκεκριμένη πινακίδα στην Πεύκη.

Υπάρχει όμως η πληροφοριακή πινακίδα Π-92 (δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω φώτο αυτήν την στιγμή), που υποδεικνύει "Αρχή περιοχής κατοικίας χαρακτηρισμένης ως περιοχής ήπιας κυκλοφορίας". Αυτήν την πινακίδα βέβαια, δεν την έχω δει ποτέ στην ζωή μου στους δρόμους και αν την δείτε θα γελάσετε με την σχεδίασή της. Και πάλι όμως δεν απαγορεύει την είσοδο σε μη μόνιμους κατοίκους. Απλά την αναφέρω, γιατί ο ευφυέστατος Δήμος μάλλον κάτι παρόμοιο ήθελε να εφαρμόσει ώστε να μειωθεί ο κυκλοφοριακός φόρτος του συγκεκριμένου δρόμου.

 

EDIT: Μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία για να την δούμε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειναι πανω σε υψωμα σαν γεφυρα στυλ ο δρομος?

καραγκιοζηδες ειναι εχω δει σε πολλους ησυχους δρομους σε καλες περιοχες να βαζουν σαμαρακια ακομη κ αν ειναι σε ανηφορα...ωστε να μην σπινιαρουν οταν ανεβαινουν ή για να μην πατανε γκαζι για να ανεβουν!!

κ οπως ξερετε τα σαμαρακια μονο σε σχολεια επιτρεπονται!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.


  • Δημιουργία νέου...