Προς το περιεχόμενο

LG GGW H20L: BD/DVD Recorder και HD-DVD ROM

Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@kostas75 -> Ψάξε για το Blu-ray to DVD Pro...

Μα αυτό είναι για αντιγραφή του Blu Ray σε πολλά DVD, όχι για shrinking από 50GB BD σε 25GB BD-R/RE. Δεν υπάρχει κάτι καλό να μας κάνει τη δουλειά όπως πρέπει σαν το DVD Shrink, το DVD Decrypter, το Ripit4Me,.. ;;; ...

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά τι διά..ο!! Δεν θα βγάλουν ποτέ κάτι επιτέλους;!;;

Αν είναι ας το πληρώσουμε κιόλας αν πρόκειται για κάτι καλό!.. Δηλαδή με το που θα διαδωθούν τα Blu Ray τέλος το ripping;;..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Το πρόγραμμα πού θα κάνει ακριβώς τη δουλειά που θέλεις είναι το DVDfab7, σου δίνει πολλές επιλογές ως προς το μέγεθος των αρχείων σε σχέση με την ποιότητα κάτι ανάλογο με το dvdshrink που χρησιμοποιούσες για τούς δίσκους dvd. Έχω και μια ερώτηση να σου κάνω. Αν δεν κάνω λάθος, διάβασα στα προηγούμενα μηνύματα σου ότι έχεις γράψει BD στο σκληρό σου. Λόγο ότι και εγώ κάνω τις πρώτες μου δοκιμές σε BD ripping δεν ξέρω με ποιό πρόγραμμα μπορώ να δω την ταινία που έχω αποθηκεύσει στο σκληρό μου. (DVDfab7) http://rapidshare.com/files/393502468/DVDFab_7.0.6.7_Final_with_crack_XW.W7F_.rar

Δημοσ.
Λόγο ότι και εγώ κάνω τις πρώτες μου δοκιμές σε BD ripping δεν ξέρω με ποιό πρόγραμμα μπορώ να δω την ταινία που έχω αποθηκεύσει στο σκληρό μου.

TotalMedia Theatre 3 :shifty:

Τα ερωτήματα δεν πρέπει να μένουν αναπάντητα έστω και αν είναι του προηγούμενου αιώνα. :P Μήπως είσαι αρχαιολόγος φίλε ? :lol:

Δημοσ.

Απ' ότι φαίνεται μόλις το πήρα το πτυχίο :-D:-D:-D:-D:-D ο γούγλης με έφερε σ' αυτή τη σελίδα και δε πρόσεξα την ημερομηνία του τελευταίου post :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...