Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Θυμάσαι από πότε ξεκίνησε, από εποχής Μαυράκη που είχε βγει ο σιδερένιος και είπε τα περί ρετιρέ, λες και οι εργαζόμενοι διοικούν τη ΔΕΗ Ετσι !!!!Κατι Τογιοτες πανασχετοι διοικουν και αυτοι φταινε για ολα !!!!
grdimis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Ρε συντεκνε δικα μας λεφτα ειναι οσο και να παρουμε απο τις εισφορες μας που αλλοι δεν δινουν σε ενα τριμηνο ειναι . Δεν εχω ανενα προβλημα να πω οτι οποιος βγαινει ΤΩΡΑ σε συνταξη απο τη μαμα ΔΕΗ παιρνει πανω απο 2000 ευρω καθαρα συνταξη. Οταν θα βγω εγω σε 12 χρονια στα 62 μου θα παρω και το τριτο το μακρυτερο....Ξερετε ποιο !!!! Ρε γιαννη Ειναι δικα σας τα χρηματα και δεν λεω οχι.Αλλα τα προηγουμενα 30 χρονια οι κυβερνησεις φαγαν τα χρηματα ολων των ταμειων.Γιατι νααποζημιωθεις εσυ και να μην αποζημιωθει ο ασφαλιζομενος του ΙΚΑ η του ΟΑΕΕ.Δεν βλεπω αυτην την θεωρια σωστη η εσεις κανετε λαθος. Ξερεις ποσοι ελευθεροι επαγγελματιες προσπαθουν να βγαλουν 1000 ευρω καθαρα με ρισκο. Εσυ στα 62 με ποσα χρονια υπηρεσιας ρε γιαννη? και τι εφαπαξ θα παρεις? Και τι ασφαλιστικες καλυψεις εχεις? Τα συγκρινεις ολα αυτα με του ΟΑΕΕ που σου λεει 37 χρονια με μηδεν καλυψεις με γενικως τιποτα να παρεις 1100 ευρω? Εγω δεχομαι το ταμειο μου να διαχορισθει απο το Κρατος εσυ?
grdimis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 φίλε μου η απάντηση που σου έδωσα μάλλον δεν σε κάλυψεΑς το πάρουμε αλλιώς τότε θα πάρει 8900 ευρώ συν επικουρική συν 567.000 εφάπαξ ..καλυμμένος ? πες μου τώρα και εσύ τι ζόρι τραβάς την στιγμή που δεν σε επιβαρύνει τίποτα Και από που ως που σου πέφτει λόγος ζήλια ? εμπάθεια ? τι απ' όλα Ο Γιαννης πιστευω οτι ειναι ενας πραγματικος εργαζομενος στην ΔΕΗ και σεβεται την δουλεια του γιαυτο και δινει καθαρες απαντησεις. Εσυ πετζα φαινεσαι τελειως διαφορετικος. Οι αντιδρασεις που μου δινεις ειναι οτι τα βρηκα χυμα και δεν μεενδιαφερει.Με τον τροπο σου δειχνεις οτι ντρεπεσαι για τα χρηματα που περνεις και γιαυτο αντιδρας επιθετικα και ειρωνικα. Εγω σου μιλησα ευγενικα και ομορφα και εσυ με πετας ειρωνειες περι ζηλειας Και εγω σου λεω οτι και ο ιδιος σου ντρεπεσαι για τα λεφτα που περνεις. Κριμα και αν ειναι δυνατον μην μου δινεις απαντηση ξερω τι τυπου απαντηση θα μου δωσεις. Αστα πιασε κανεναν αλλον. Οσο για την φοροκλοπη η τσεπη μου το ξερει ποσο φορο κλεβω.Ερχεται η 31 του μηνος και πρεπει να τα σκασω δυστηχως. Ενω εσυ οταν ερχεται η 31 του μηνος εχεις πανηγυρια. Ξερεις τι γινεται σε καθε επιχειρηση καθε 31 του μηνος.Ξεκιναν τα βασανα και φτιαχνουμε ποιο ομορφες ρυτιδες. Τον μηνα που μας περασε ετυχε να παω μια τριτη στο Πρωτοδικειο για να βαλω μια υποθηκη για ενα δανειο επαγγελματικο.Ξερεις τι ειδα ολους τους ελευθερους επαγγελματιες να περιμενουν στην σειρα για υποθηκες.Για να μαι και σωστος ηταν και μια Δημοτικη υπαλληλος για αγορα σπιτιου. Εμεις νομιζεις δεν θελουμε να κανουμε απεργια? Να τα κλεισουμε και να τα παραλησουμε ολα.Τα χρεη δεν μας αφηνουν φιλε. Αυτα που ηξερες για φοροκλοπη ειναι σλογκαν της 10ετιας του 1980. Τωρα δεν παιζει τιποτα.Πολυ ξεραηλα. Αν θελεις σου παραχωρω 2 επειχηρησεις μου για την θεση σου με ολα τα περουσιακα στοιχεια που εχουν οι επειχηρησεις αλλα θα κληρονομησεις και τα Δανεια. Αν εισαι μεσα φυγαμε.Και μετα κλεψε οσον φορο θελεις να δεις τι ωραια ειναι. Εσυ πας το πρωι στην δουλεια και πινεις καφε.Εγω με το που θα ανοιξω τα μαγαζια πρεπει να σταξω σε κουμπαρα 380 ευρω.Ετσι ωστε μολις τελιωσει ο μηνας να ειμαι πατσι.380 ευρω εξοδα ημερισιως και για ανακαινηση επαγγελματικο δανειακι. Και τελος με ολα αυτα που πληρωνω να μου κλεισει το ρευμα ενας ΔΕΗτζης και να μου την λεει και για φοροκλοπη. Επειδη εισαι πολυ μικρο πιονι στην σκακιερα μαλλον δεν ξερεις τι σου γινεται.Ολες αυτες οι απεργιες γινονται κατα 30% για τα δικαιωματα σας.Τα υπολοιπα ειναι κοματικα αλλα και business θεσεων των μεγαλοσυνδικαλιστων σας.
Petza Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Ο Γιαννης πιστευω οτι ειναι ενας πραγματικος εργαζομενος στην ΔΕΗ και σεβεται την δουλεια του γιαυτο και δινει καθαρες απαντησεις.Εσυ πετζα φαινεσαι τελειως διαφορετικος. Οι αντιδρασεις που μου δινεις ειναι οτι τα βρηκα χυμα και δεν μεενδιαφερει.Με τον τροπο σου δειχνεις οτι ντρεπεσαι για τα χρηματα που περνεις και γιαυτο αντιδρας επιθετικα και ειρωνικα. Εγω σου μιλησα ευγενικα και ομορφα και εσυ με πετας ειρωνειες περι ζηλειας Και εγω σου λεω οτι και ο ιδιος σου ντρεπεσαι για τα λεφτα που περνεις. Κριμα και αν ειναι δυνατον μην μου δινεις απαντηση ξερω τι τυπου απαντηση θα μου δωσεις. Αστα πιασε κανεναν αλλον. Οσο για την φοροκλοπη η τσεπη μου το ξερει ποσο φορο κλεβω.Ερχεται η 31 του μηνος και πρεπει να τα σκασω δυστηχως. Ενω εσυ οταν ερχεται η 31 του μηνος εχεις πανηγυρια. Ξερεις τι γινεται σε καθε επιχειρηση καθε 31 του μηνος.Ξεκιναν τα βασανα και φτιαχνουμε ποιο ομορφες ρυτιδες. Τον μηνα που μας περασε ετυχε να παω μια τριτη στο Πρωτοδικειο για να βαλω μια υποθηκη για ενα δανειο επαγγελματικο.Ξερεις τι ειδα ολους τους ελευθερους επαγγελματιες να περιμενουν στην σειρα για υποθηκες.Για να μαι και σωστος ηταν και μια Δημοτικη υπαλληλος για αγορα σπιτιου. Εμεις νομιζεις δεν θελουμε να κανουμε απεργια? Να τα κλεισουμε και να τα παραλησουμε ολα.Τα χρεη δεν μας αφηνουν φιλε. Αυτα που ηξερες για φοροκλοπη ειναι σλογκαν της 10ετιας του 1980. Τωρα δεν παιζει τιποτα.Πολυ ξεραηλα. Αν θελεις σου παραχωρω 2 επειχηρησεις μου για την θεση σου με ολα τα περουσιακα στοιχεια που εχουν οι επειχηρησεις αλλα θα κληρονομησεις και τα Δανεια. Αν εισαι μεσα φυγαμε.Και μετα κλεψε οσον φορο θελεις να δεις τι ωραια ειναι. Εσυ πας το πρωι στην δουλεια και πινεις καφε.Εγω με το που θα ανοιξω τα μαγαζια πρεπει να σταξω σε κουμπαρα 380 ευρω.Ετσι ωστε μολις τελιωσει ο μηνας να ειμαι πατσι.380 ευρω εξοδα ημερισιως και για ανακαινηση επαγγελματικο δανειακι. Και τελος με ολα αυτα που πληρωνω να μου κλεισει το ρευμα ενας ΔΕΗτζης και να μου την λεει και για φοροκλοπη. Επειδη εισαι πολυ μικρο πιονι στην σκακιερα μαλλον δεν ξερεις τι σου γινεται.Ολες αυτες οι απεργιες γινονται κατα 30% για τα δικαιωματα σας.Τα υπολοιπα ειναι κοματικα αλλα και business θεσεων των μεγαλοσυνδικαλιστων σας. ότι πεις αν δεν καταλαβαίνεις τι συζητάμε, δεν μπορώ να σε βοηθήσω είχα την εντύπωση πως λέγαμε για ποιο λόγο αντιδρούν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ και αν έχουν δίκιο. Εσύ τώρα τι νομίζεις ότι έχω κατέβει από άλλο πλανήτη ? Δεν βλέπω και ζω την κρίση που περνάει η αγορά ??? δεν έχω αδελφό ελ.επαγγελματία ? ο πατέρας μου δεν ήταν στο ΤΕΒΕ ? Δεν γνωρίζω τα λειτουργικά που έχει η όποια επιχείρηση? όλα αυτά όμως τι σχέση έχουν με το να επικροτείται το κλέψιμο των χρημάτων μιας μερίδας συμπατριωτών σας (σήμερα είναι αυτοί ...αύριο ???) να το κάνω λίγο ποιο κατανοητό αυτή τη στιγμή πληρώνεις ένα συγκεκριμένο ποσό στο ΤΕΒΕ για 40 χρόνια για να έχεις την όποια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και μια σύνταξη της τάξης των 1200 ευρώ Φαντάσου αύριο να βγει ο οποιοσδήποτε ανεπάγγελτος βουλευτάκος και να πει: ΤΙ???? 1200 ευρώ ενώ οι του ΟΓΑ παίρνουν 250 ???? αίσχος όλοι στο ΟΓΑ φέρτε εδώ τα αποθεματικά σας και να εξομοιωθούν οι αποδοχές σας άσχετα με τα χρήματα που έχεις δώσει Εγω δεχομαι το ταμειο μου να διαχορισθει απο το Κρατος εσυ?. Μπήκες στο κόπο να διαβάσεις την παράγραφο του ΦΕΚ που έβαλα ???? αν όχι πάσο αν ναι που ακριβώς βλέπεις ανάμιξη του κράτους στο φορέα ΟΑΠ-ΔΕΗ Και τελος με ολα αυτα που πληρωνω να μου κλεισει το ρευμα ενας ΔΕΗτζης και να μου την λεει και για φοροκλοπη. Κανένας εργαζόμενος δεν σου κλείνει το ρεύμα, σε απεργία απλά το φορτίο κατεβαίνει 12% κάτω της τελευταίας αιχμής την διαχείριση αυτού την έχει ο ΔΕΣΜΗΕ και η διοίκηση της ΔΕΗ δεν σε προβλημάτισε το γεγονός ότι μετά την καταγγελία που έκανε η ΓΕΝΟΠ στον εισαγγελέα για αδικαιολόγητες χρονικά διακοπές τα πράγματα καλυτέρεψαν ??? Την συγκεκριμένη μέρα που έγινε η καταγγελία υπήρχε ζήτηση αιχμής 7700ΜW και παραγωγή 7300MW πανελληνίως δηλαδή 400MW έλλειμμα αιχμής , και σας έκαναν 2,3,4 ώρες διακοπές φορτίο που καλύβεται από τη συμβασιακή υποχρέωση που έχει η βιομηχανία να μειώνει κατανάλωση ως αντάλλαγμα στις σχεδόν μηδενικές τιμολογιακές χρεώσεις κάτι το οποίο δεν έγινε, το μετέφεραν στη πλάτη του "καμπούρη" για να τον χρησιμοποιήσουν ως μοχλό πίεσης Τέλος πάντων η ΓΕΝΟΠ τελικά θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο , και ας ελπίσουμε ότι θα το καταπιούν και αυτό όπως αυτό του βασικού μετόχου Επειδη εισαι πολυ μικρο πιονι στην σκακιερα μαλλον δεν ξερεις τι σου γινεται. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια αλλά από την άλλη να είσαι σίγουρος ότι όποιος έχει την σχετική αντίληψη να αντιλαμβάνεται το τι διαβάζει ....καταλαβαίνει Υ.Γ όσο για τα χρήματα που παίρνω δεν νοιώθω την ανάγκη να απολογηθώ στον πρώτο τυχόντα που ανοίγω μια ηλεκτρονική "συζήτηση" άλλα να είσαι σίγουρος όμως ότι τα βγάζω με πολύ ..μα πάρα πολύ ιδρώτα
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 ΕΠ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΛΕΕΙ, ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΘΡΕΝΤ;;; ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ 20-28 Ιουνίου (48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες) Πολύωρες διακοπές ηλεκτροδότησης αναμένεται να σημειώνονται από τις 3 το πρωί της Δευτέρας 20 Ιουνίου καθώς η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ξεκινά τις 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 28 Ιουνίου. Οι συνδικαλιστές εκφράζουν την αντίθεσή τους στην περαιτέρω αποκρατικοποίηση της επιχείρησης με την ιδιωτικοποίηση 17% και την παραχώρηση του μάνατζμεντ σε ιδιώτη. apergia.gr Σε καμιά ωρίτσα δηλαδή. Τώρα που 'ναι και καλοκαιράκι, είναι ό,τι πρέπει να κάνετε οικονομία στο ρεύμα του ψυγείου και του κλιματιστικού. Σκέφτομαι σοβαρά να κατέβω σε πορεία πρώτη φορά για να ανοίξω κεφάλια.
FilipposMD Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Όπως είπε και ο πολιτικός ηγέτης, θα σβηστούν και τόσα εκατομμύρια σκληροί δίσκοι με τις διακοπές. Λίστα θα παίζει τουλάχιστον ή θα είναι ΛΟΤΤΟ; Κι αν μου κάτσει;
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Ρε, τρελαίνομαι ρε. Θα πεθάνω απ' τη ζέστη, θα χαλάσουν τα τρόφιμα και θα έχω πληρωμένο το γαμημένο λογαριασμό; Για να γκρινιάξουν, of all people, οι ΔΕΗτζήδες;;; Μα τη μπαναγία, εκεί θα το χαρώ να χέζουν γκλοπ 2 χρόνια, αλλά σιγά μη βγούνε στους δρόμους. εντιτ, τελικά τα πράγματα θα είναι αρχικά πιο ήπια.
FilipposMD Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Άσε, γιατί σήμερα μου γκρίνιαζε για το "κωλοκράτος που επιτρέπει σε διάφορους να βγάζουν πολλά λεφτά" κυρία που πήρε παχυλή σύνταξη από την Ολυμπιακή στα 45 της και έχει πάει σε όλο τον κόσμο με τα τσαμπέ εισιτήρια του εθνικού αερομεταφορέα. Οι ΔΕΗτζήδες δεν έχεις καταλάβει, δε γκρινιάζουν για τους μισθούς τους, νοιάζονται να μην πουληθεί η ΔΕΗ σε ιδιώτες και σταματήσει ο ελληνικός λαός να έχει φθηνό ρεύμα! Σεβασμό στον πατριωτικό τους αγώνα. Θα έχεις χρόνο να το σκεφτείς όσο θα είσαι στο σκοτάδι.
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Και επίσης τι ΜΑΝΑΤΖΕΡ, θα μας πει αυτός πως θα κάνουμε τη δουλειά μας να πούμε;
gatokoritso Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Ένα εχω να πω:το απόγεμα που θα γυρίσω σπίτι αν δεν έχει ρεύμα να δω το τελευταίο επεισόδιο του game of thrones θα πέσει άπειρο μπινελίκι.
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Είχα γράψει μια ιστορία κάποτε, τότε με τις παλιές κινητοποιήσεις. Αυτή είναι η ευκαιρία μου να διαφημιστώ. Κάθεστε στον υπολογιστή σας. Κάνετε ό,τι κάνετε, ή αν είστε σαν και μένα, απλώς εκείνη τη στιγμή δεν κάνετε κάτι άλλο, εκμεταλλευόμενοι το ατυχές δικαίωμα του να σπαταλάει κανείς τα νιάτα του κάνοντας απολύτως τίποτα. Τέσπα, κάνετε κάτι στον υπολογιστή που σας ευχαριστεί, έχετε κλειστεί έξω από τον κόσμο, μιλάτε με το ελενάκι_91 ή με τον κτηνάρας_datsun, ή κατεβάζετε μακρόπουλο σε remix agoraphobic nosebleed. Οι μέρες που η μαμά σας σάς έδερνε επειδή αλείφατε την παραπληγική γιαγιά σας με μερέντα, η πρώτη φορά που συνειδητοποιήσατε πως το προηγούμενο βράδυ πηδηχτήκατε με άτομο του ίδιου φύλου, η δέκατη φορά που δε σας σηκώθηκε και η τελευταία φορά που μιλήσατε με τον έρωτα της ζωής σας, ξεφτίζουν με κάθε κλικ αποβλάκωσης. Δυαδικά ρυάκια λήθης ρέεουν γλυκά-γλυκά στις φλέβες σας και ο χρόνος έχει σταματήσει να έχει σημασία, κυλά δεν κυλά. Στη μέση ενός κλικ, τα πάντα μαυρίζουν. Κοιτάτε γύρω σας. Για τους τύπους κυρίως, γιατί δεν διακρίνετε ούτε ένα σημείο πιο ανοιχτού μαύρου -πόσο μάλλον κάτι πιο ευδιάκριτο. Ψαχουλεύετε με αυτή τη χάρη και βεβαιότητα που μας έχει χαρίσει η φύση μέσω των ανεπτυγμένων μας αισθήσεων. Πιάνετε το ποντίκι, λίγο πιο 'κει το τασάκι, το κουτί με τα μπισκότα, τον αναπτήρα, ξαναπιάνετε το κουτί με τα μπισκότα και τρώτε ένα, πάτε να ξαναβρείτε τον αναπτήρα αλλά δεν είναι εκεί που νομίζατε πως θυμόσασταν πως ήταν μερικά δευτερόλεπτα πριν, πιάνετε ένα πάκο σιντί, ένα σφηνάκι, ένα κουρδιστό χιμπατζή που χτυπάει ταμπούρλο (εδώ ήταν, είχα φάει τον κόσμο προχθες) και εν τέλει βρίσκετε τον αναπτήρα. Που είναι άδειος. Στην άλλη άκρη του σπιτιού επικρατεί σιγή. Σταδιακά, ένα αχνό "τσιφ. τσιφ. τσιφ." ακούγεται στο βάθος. Όλο και πλησιάζει. Τσιφ. Τσιφ. Τσιφ. Σπίθα-σπίθα, έχοντας πάει το ανθρώπινο είδος 10.000 χρόνια πίσω, όταν οι Bic δεν υπήρχαν και το γρασίδι ήταν πιο πράσινο, το φως πιο λαμπρό, η γεύση πιο γλυκιά με φίλους περιστοιχισμένους, φτάνετε στον πίνακα του ηλεκτρικού. Ψαχουλεύετε, πιάνετε τη σειρά από ασφάλειες, όλες σηκωμένες. Χεχε. Συνεχίζετε, πιάνετε τον γενικό, όρθιος. Ψαχουλεύετε λίγο πιο πέρα και πιάνετε ένα βυζί. Πάτε παρακάτω... Τι; Τι βυζί ρε; Γυρνάτε πίσω, αλλά όπως και με τον αναπτήρα το βυζί έχει κάνει φτερά μες στο σκοτάδι. Συνεχίζετε απογοητευμένος το ψαχούλεμα για να βρείτε εν τέλει το ρελέ. Σηκωμένο. "Διακοπή" συμπεραίνετε μεγαλοφυιώς. Αν δεν ήταν σκοτάδι ίσως βλέπατε και το προφεσορικό σήκωμα του δεξιού σας φρυδιού. Κατά τον τρόπο που περιγράψαμε προηγουμένως, και αφού έχετε πιάσει διάφορα τρομακτικά πράγματα στο σκοτάδι, όπως τον Κθούλου, τον Αλαβάνο, τη Σαπφώ Νοταρά, το μπουρλότο, τον κομιστή και την τσιπούρα που είχατε προσπαθήσει να ψήσετε το '97 αλλά σας ξέφυγε, βρίσκετε τα κεριά. Τα ανάβετε και εύχεστε να είχατε γκόμενα και κρασί. Αγνοείτε την παρατήρηση του συνόλου των ζωντανών εγκεφαλικών σας κυττάρων πως οι διακόπτες φωτισμού μπορούν επίσης να κλείνουν τα φώτα -μεταξύ πολλών άλλων!- και πως δεν χρειάζεται να γίνει διακοπή για να ανάψετε κεριά. Εσείς εύχεστε να είχατε μια γκόμενα και ένα κρασί. Θα πίνατε λίγο στο πάτωμα, αυτή με την σατέν τουαλέτα της να γνέθει αστραπές ερωτισμού καθώς το φως των κεριών θα χορεύει πάνω της, εσείς άνετος, με τα 2 πάνω κουμπιά του πουκαμίσου ανοιχτά, το ένα πόδι λυγισμένο και το χέρι να στηρίζεται χαλαρά στο γόνατο. Αυτή χαϊδεύει το λαιμό της. Εσείς την ξεσκίζετε. Ωραίο πράμα οι διακοπές ρεύματος. Τον έχετε παίξει ήδη 3 φορές, υποθέτουμε πως σας πήρε κάνα δεκάλεπτο η φορά, άλλα 15 λεπτά τα 2 κενά, μια ώρα έχει περάσει και το ρεύμα δεν έχει έρθει. Πάτε να κάνετε ένα μπάνιο, έχει ζεστό νερό γιατί τα καλοριφέρ ήταν αναμμένα. Βάζετε τα κεριά σε σειρά, γεμίζετε τη μπανιέρα, μπαίνετε μέσα. Σκέφτεστε τι ωραία που θα ήταν να είχατε μια γκόμενα τώρα εκεί. Αυτή απεναντί σας, καλυμμένη μέχρι τη βάση του λαιμού σαπουνάδες. Το ποτήρι κρασί στο χέρι, δεν είναι κάτι που αφήνουμε. Προσωπικά άμα δεν υπάρχει πλυμμένο κρασοπότηρο να κρατάω, εγώ δε μπορώ να χέσω. Εσείς κρατάτε το μπουκάλι επειδή το μπάνιο είναι για πιο μποέμ καταστάσεις, το γόνατό σας είναι και πάλι στήριγμα του μπράτσου σας και τα 2 πάνω κουμπιά του πουκαμίσου ανοιχτά. Αυτή σας προτείνει να το βγάλετε ενώ κάνετε μπάνιο. Εσείς την ξεσκίζετε. Ωραίο πράμα οι διακοπές ρεύματος. Ξυπνάτε μια ώρα μετά, τυφλωμένος από το ταυτόχρονο άναμμα όλων των φωτιστικών, μέσα σε μια μάζα υγρού πάγου, δίπλα σε κεριά που έχουν στάξει λιωμένα παντού. Το τροφοδοτικό σας έχει καεί, έχετε πάθει πάρεση από την ψύξη και άμα γουστάρω, στην επόμενη πρόταση σας έχω γλιστρήσει κι όλας. Εύχεστε να μην είχατε ξεσκίσει δυο γκόμενες δίπλα σε κεριά και μέσα στο μυαλό σας, να μην είχε μείνει εκείνο το κλικ στη μέση, να μη σας έδερνε η μάνα σας μικρό, να μην είχατε γαμήσει το Μπάμπη, να σας είχε σηκωθεί έστω και με τη δέκατη προσπάθεια και ο έρωτας της ζωής σας να μην ήταν συνδικαλίστρια υπέρ των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΔΕΗ.
NT1G Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 ....επειδή αλείφατε την παραπληγική γιαγιά σας με μερέντα.... Αρχίζω να φοβάμαι με το τι θα κάνεις τώρα που μεγάλωσες.
john2gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Οι ΔΕΗτζήδες δεν έχεις καταλάβει, δε γκρινιάζουν για τους μισθούς τους, νοιάζονται να μην πουληθεί η ΔΕΗ σε ιδιώτες και σταματήσει ο ελληνικός λαός να έχει φθηνό ρεύμα! Σεβασμό στον πατριωτικό τους αγώνα. Θα έχεις χρόνο να το σκεφτείς όσο θα είσαι στο σκοτάδι. Μου ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ πριν ένα μήνα. 230 ευρώ, από τα οποία τα 101 ήταν το ρεύμα που έκαψα. Μάντεψε τα υπόλοιπα τι ήταν (ω ναι, τα κλασικά κερατιάτικα της ΔΕΗ). Αν είναι λοιπόν να γλυτώσω όλες αυτές τις παπαριές και τα κερατιάτικα από την ιδιωτικοποίησή της, ας την πάρει κάποια εταιρεία του εξωτερικού να τελειώνει το παραμύθι και το κλέψιμο.
NT1G Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δεν ήταν για ΕΡΤ και δήμο τα υπόλοιπα; Δεν φταίει η ΔΕΗ σε αυτό πιστεύω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.