FilipposMD Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Προτιματε να πουληθει η ΔΕΗ; Πιστευω καλα κανουν και κοβουν το ρευμα και σε μενα κοπηκε και ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ μου. Απο το να μην γινει τιποτα και να την παρουν στο 1/3 της τιμης της καλυτερα να κοπει και ας χαλασει και κανα ζαμπον Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι ο λόγος των κινητοποιήσεων είναι επειδή οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ θέλουν να προασπίσουν την περιουσία του ελληνικού κράτους; Αν αύριο βγει νόμος που λέει ότι χαρίζουμε τη ΔΕΗ στον τάδε επιχειρηματία, αλλά αυτός έχει την υποχρέωση να διατηρήσει το ίδιο προσωπικό και τα ίδια προνόμια (μισθούς, επιδόματα, ωράρια κτλ.) για τους εργαζομένους, πιστεύεις ότι οι απεργίες θα σταματήσουν ή ότι θα ενταθούν;
YiN Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ρε 'συ Κιλλικ βάλτο μια στην υπογραφή σου να μην κουράζεσαι κάθε φορά. Και για να τελειώνουμε αυτό δενε δημοκρατία, είναι στρέβλωση. Κι άλλες χώρες ήθελαν δημοκρατία και δεν έχουν τούτο το χάλι. Αλλά εντάξει, λεχθέντα βάσει δημοκρατικού δικαιώματος να διατυπώνεις την (επαναλαμβανόμενη χωρίς κάποια ανάπτυξη) άποψη σου. Τι ωραία να αποποιείσαι τη δημοκρατία ασκώντας τα δικαιώματα που σου χαρίζει. Θαύμα!
klainmaingr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ψόφο κακό στα κωλόζωα. Να τους κλαίνε οι μανάδες τους. Δεύτερη φορά σε 2 μέρες που τρέχω απο τη δουλειά για να μετακομίσω τη γιαγιά μου και το μηχάνημα οξυγόνου της. Φίλοι σε ασανσέρ, καμμένα pc, ζημιές 100δων ευρώ σε επιχειρήσεις για να παίζουν τα ζώα και να διεκδικούν στην πλάτη μας. Τα ίδια με την προηγούμενη φορά. Μπαστ@ρδοφασιστοφάρα όλοι άνεργοι να μείνετε και να σέρνεστε. Κωλοχώρα στο διάλο.
akpe Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Εδώ Καλαμάκι, ήταν να μας το κόψουν 12μιση. Μας το κόψανε 11 παρα κάτι, κράτησε για κανα δεκάλεπτο. Να χαίρομαι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Εδώ Καλαμάκι, ήταν να μας το κόψουν 12μιση. Μας το κόψανε 11 παρα κάτι, κράτησε για κανα δεκάλεπτο. Να χαίρομαι; ήταν να μας το κόψουν 11:00-12:30, για άλλη μια φορά δεν κόπηκε...
klainmaingr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ισχύει οτι στις γραμμές των νοσοκομείων δεν κόβεται ποτέ το ρεύμα; Μέχρι τώρα δεν έχει κοπεί ποτέ (τουλάχιστον τις ώρες που είμαι σπίτι) και δεν ξέρω αν είναι τυχαίο η αν όντως ισχύει. (μένω δίπλα σε νοσοκομείο)
SPANK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ευτυχώς πειραιά δεν έχει προγραμματισμένη διακοπή για σήμερα
FilipposMD Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ισχύει οτι στις γραμμές των νοσοκομείων δεν κόβεται ποτέ το ρεύμα; Μέχρι τώρα δεν έχει κοπεί ποτέ (τουλάχιστον τις ώρες που είμαι σπίτι) και δεν ξέρω αν είναι τυχαίο η αν όντως ισχύει. (μένω δίπλα σε νοσοκομείο) Στα νοσοκομεία εννοείται ότι δεν κόβεται(επίτηδες τουλάχιστον), οπότε λογικό είναι να μην κάθονται να ψάχνουν το οικοδομικό τετράγωνο στη ΔΕΗ. Κι εγώ κοντά σε νοσοκομεία μένω και σε απεργίες ή σε φάσεις υπερφόρτωσης δεν μου κόβεται σχεδόν ποτέ.
klainmaingr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Αψογίλα. Το είχα ακούσει πολλές φορές αλλα είχα θεωρήσει οτι είναι ουρμπανιά. 1μιση χρόνο όμως τώρα δέν είχα πρόβλημα οπότε μάλλον είμαι στους τυχερούς. Τζάμπα έσβησα το pc
KilliK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Αψογίλα. Το είχα ακούσει πολλές φορές αλλα είχα θεωρήσει οτι είναι ουρμπανιά. 1μιση χρόνο όμως τώρα δέν είχα πρόβλημα οπότε μάλλον είμαι στους τυχερούς. Τζάμπα έσβησα το pc η ακομα καλυτερα να μενεις σε περιοχη οπου κατοικει πρωην χοντρος πρωθυπουργος. Δωρεάν περίθαλψη με φακελάκια δε θέλατε; μην λεμε μισες τις προτασεις. Ρε 'συ Κιλλικ βάλτο μια στην υπογραφή σου να μην κουράζεσαι κάθε φορά. Και για να τελειώνουμε αυτό δενε δημοκρατία, είναι στρέβλωση. Κι άλλες χώρες ήθελαν δημοκρατία και δεν έχουν τούτο το χάλι. Αλλά εντάξει, λεχθέντα βάσει δημοκρατικού δικαιώματος να διατυπώνεις την (επαναλαμβανόμενη χωρίς κάποια ανάπτυξη) άποψη σου. Τι ωραία να αποποιείσαι τη δημοκρατία ασκώντας τα δικαιώματα που σου χαρίζει. Θαύμα! μην μπερδευεις την ελευθερια εκφρασης που σου παρεχει ενα διαδικτυακο φορουμ με την "ελευθερια" εκφρασης που σου παρεχει το "δημοκρατικο" πολιτευμα της ελλαδας. αυτη την στιγμη ριχνουν ξυλο και καπνογονα στους Αγανακτισμενους που κατεβηκανε ειρηνικα να εκφρασουν ελευθερα την αποψη τους για την κυβερνηση και την πολιτικη της. φαινεται εκει ο irl administrator του forum της ελλαδας,εχει διαφορετικη αποψη για το τι εστι ελευθερια εκφρασης πολιτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.