giorgos147 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μήπως παίζει να έχει κανείς τη λίστα για τις σημερινές διακοπές, για Κεντρική Ελλάδα; Μη φάω καμιά διακοπή στα μούτρα.
michael92 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ρε παιδιά ότι να ναι η λίστα, έχει την περιοχή μου 3-4 φορές πολλές φορές και στην ίδια ώρα! Και καθόλου ακριβής, όποτε να ναι το κόβουν...
giorgos147 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ρε παιδιά ότι να ναι η λίστα, έχει την περιοχή μου 3-4 φορές πολλές φορές και στην ίδια ώρα! Και καθόλου ακριβής, όποτε να ναι το κόβουν... Εγώ πάντως προχθές που το κοίταξα, είχαν πέσει περίπου μέσα. Απλά η διακοπή κράτησε ένα μισάωρο+ παραπάνω.
YiN Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 η ακομα καλυτερα να μενεις σε περιοχη οπου κατοικει πρωην χοντρος πρωθυπουργος. μην λεμε μισες τις προτασεις. μην μπερδευεις την ελευθερια εκφρασης που σου παρεχει ενα διαδικτυακο φορουμ με την "ελευθερια" εκφρασης που σου παρεχει το "δημοκρατικο" πολιτευμα της ελλαδας. αυτη την στιγμη ριχνουν ξυλο και καπνογονα στους Αγανακτισμενους που κατεβηκανε ειρηνικα να εκφρασουν ελευθερα την αποψη τους για την κυβερνηση και την πολιτικη της. φαινεται εκει ο irl administrator του forum της ελλαδας,εχει διαφορετικη αποψη για το τι εστι ελευθερια εκφρασης πολιτων. Μ. Ε αφού δεν έχουμε ελευθερία έκφρασης και δημοκρατικό πολίτευμα τι γκρινιάζεις. Δεν πιστεύω να ήθελες εσύ δημοκρατία.
parsifal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μήπως παίζει να έχει κανείς τη λίστα για τις σημερινές διακοπές, για Κεντρική Ελλάδα; Μη φάω καμιά διακοπή στα μούτρα. http://www.dei.gr/outages/public/scheduling.aspx , επιλέγεις νομό και μετά δήμο.
chill Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ψόφο κακό στα κωλόζωα. Να τους κλαίνε οι μανάδες τους. Δεύτερη φορά σε 2 μέρες που τρέχω απο τη δουλειά για να μετακομίσω τη γιαγιά μου και το μηχάνημα οξυγόνου της. Φίλοι σε ασανσέρ, καμμένα pc, ζημιές 100δων ευρώ σε επιχειρήσεις για να παίζουν τα ζώα και να διεκδικούν στην πλάτη μας. Τα ίδια με την προηγούμενη φορά. Μπαστ@ρδοφασιστοφάρα όλοι άνεργοι να μείνετε και να σέρνεστε. Κωλοχώρα στο διάλο. Νομίζω ότι απέκτησα συναγωνιστή για τον προεδρικό θώκο )))
KilliK Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μ. Ε αφού δεν έχουμε ελευθερία έκφρασης και δημοκρατικό πολίτευμα τι γκρινιάζεις. Δεν πιστεύω να ήθελες εσύ δημοκρατία. φυσικα και θελω δημοκρατια.την σοβαρη ομως δημοκρατια.οχι την δημοκρατια που εχουν διαστρεβλωσει οι νεοελληνες. εσυ δηλαδη τι ακριβως νομιζες;.
YiN Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 φυσικα και θελω δημοκρατια.την σοβαρη ομως δημοκρατια.οχι την δημοκρατια που εχουν διαστρεβλωσει οι νεοελληνες. εσυ δηλαδη τι ακριβως νομιζες;. Όταν το μόττο σου είναι "Δημοκρατία δεν θέλατε;" δε νομίζω ότι η άμεση υπόθεση είναι "αααα, να ένας άνθρωπος με δημοκρατικά ιδεώδη".
tritonas00 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 φυσικα και θελω δημοκρατια. KilliK με απογοητευεις.. :P
mary Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Σήμερα ή αυριο ληγει η απεργία;;; κατι τετοιο ακουσα στο ραδιοφωνο...
Red_Phantom Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 οΙ διακοπες ρευματος δεν τις κανουν για διαμαρτυρια; http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/75358 Όχι. Απλά τις κάνουν για να μην υπάρξει περίπτωση blackout. Αν βγούν πολλές μονάδες παραγωγής εκτός λειτουργίας(Λόγω απεργίας πχ.) και η προσφορά ειναι 5000ΜW και η ζήτηση είναι για 6000MW υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο blackout. Άρα αναγκαστηκά κάνουν διακοπές . Σκέψου επίσης ότι περιοχές όπως πχ. Μεγαλόπολη και Πτολεμαΐδα θίγονται 'άμεσα απο την όλη κατάσταση γιατί πολλοί κατοικοι είναι εργαζόμενοι στην ΔΕΗ.
arxaggelos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ραγίζει η καρδιά μου για τους υπαλλήλους που θίγονται, για τα συνδικάτα τους, και γενικά για όποιον συνδέεται οικονομικά με τη ΔΕΗ με οποιονδήποτε τρόπο. Σνιφ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.