tampatas Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Κατά καιρούς ακούω και διαβάζω διάφορα στο νετ για το second life. Για τον εθισμό που εμφανίζουν πολλοί χρήστες, για τις ώρες που περνάνε κτλ. Πάντα έλεγα, πω τους καημένους, πω τους ακοινώνητους, τους προβληματικούς κτλ (αν κάποιος είναι παίχτης στο second life, sorry παιδιά, αλλά έτσι το έβλεπα, οτι όλοι αυτοί που παίζουν σε μία 'άλλη' ζωή, το κάνουν γιατί η δικιά τους είναι φουλ μούφα). Εδώ να πω οτι παλιότερα ήμουν και εγώ κολλημένος με διάφορα παιχνίδια, Rome, Age of Empires κτλ, αλλά σε κανένα από αυτά δεν μπερδευόταν η κανονική μου ζωή με την virtual. Θέλω να πω οτι το θέμα δεν είναι μόνο πόσο παίζεις ένα παιχνίδι, αλλά η ίδια η φύση του παιχνιδιού."Ζήσε την ζωή που δεν έχεις και που δεν θα έχεις ποτέ". Ε και εκεί που είχα αυτές τις απόψεις, έρχεται ένα e-mail από κάποια μεγάλη εταιρεία (Sun), που αναφέρεται στην παρουσίαση ενός καινούριου server μπλα μπλα μπλα και "You can ask questions ... or visit the Sun Pavilion in Second Life to participate "in person" . Έμεινα βλάκας. Ρε που πάμε λέω. Και για να το προχωρήσω λίγο, δηλαδή όλα σε λίγο θα γίνονται μέσω Second Life, hi5 και Facebook ? Αυτή την μόδα με τα profile και τους e-φίλους και τις virtual καταστάσεις την θεωρώ κάπως άρρωστη. Αλλά βλέπω οτι σοβαρεύει το πράγμα. Γίνομαι γραφικός? Θέλω να ακούσω γνώμες, στο φινάλε μήπως είμαι εγώ ο λαλακας της υπόθεσης. (Εννοείται πως θεωρώ άκυρη την Sun και δεν θα έκανα ποτέ επίσκεψη στο κατά τα άλλα super duper χλυδάτο Pavilion της).
FilipposMD Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Είναι όλοι στο second life και το συζητάνε εκεί.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Είναι όλοι στο second life και το συζητάνε εκεί.
kage Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 Δημοσ. 10 Απριλίου 2008 ειχα μπει σε αυτο οταν πρωτοανοιξε τα γραφικα ειναι αισχρα οποτε κ δεν ξαναμπηκα.τωρα τι ακριβως βρισκουν δεν ξερω. παντως οσο αστειο κ να ακουγετε μπορεις να βγαλεις κ λεφτα απο κει
tampatas Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Get a life!! and dont worry about others I have a life mate and i am pretty happy about it. Ξέρεις, δεν ζούμε στον προσωπικό μας μικρόκοσμο και πέρα από αυτο σχολίασα τα φαινόμενα τύπου second life όταν "επηρέασαν" και την δική μου ζωή.
pappous_soulis Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Αμα γραφτώ στο Second Life θα γίνω serial killer. Θα μπουκάρω στα ψηφιακά σπίτια τους την ώρα που θα'ναι offline και θα τους κατακρεουργώ..
okeanos111 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 http://www.goculture.gr/story.aspx?s_id=65 Γραφτηκα πριν εναν χρονο κ ασχολιθηκα για εναν δυο περιπου μηνες, δεν ειναι κακο,αλλα το βρηκα λιγο εως πολυ βαρετο, αν κ βρηκα μια φιλη κ μου εξηγουσε το παιχνιδι συνεχως. Εργαζεσαι χορευωντας, η απλα βαζοντας το avatar σου να "υπαρχει" καπου που πληρωνεσαι, κ βεβαια με τον καιρο εχοντας καποια χρηματα,ντυνεσαι με πιο ωραια ρουχα,δημιουργεις ρουχα, μεσω του photoshop, η αλλων προγραμματων, κ τα πουλας,αγοραζεις γη η μαγαζια ετοιμα,δουλευεις μεχρι κ τον cyber dj, μπορεις να κανεις Στην τελικη δεν ειναι κακο,εαν εχεις απειρο ελευθερο χρονο,κατι που ελαχιστοι εχουμε.. ισως το ξαναδοκιμασω σε καμμια 20,25αρια χρονια που θα βγω στην συνταξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.