vlachaquito Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 ρε παιδια μα τι λετε ελεος!! Ακου εκει πορνοσταρ την θελουμε κλπ. Η κοπελια που διαλεξαν ειναι απο τις χειροτερες που εχει συναναστραφει με τον τεντ. Για να μην πω η χειροτερη. Τετοια ποντικοφατσα περιμεναμε 8 χρονια?? Η σειρα αρχιζει να μου θυμιζει Lost... Great expectations, greater delusion...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 ε με λίγο σοβάτισμα, ίσως να διορθώνεται, κάπως...
Kasrith Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Η σειρα αρχιζει να μου θυμιζει Lost... Great expectations, greater delusion... Αργησες 1
BadBoy Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Εντάξει περί ορέξεως για την κοπέλα, το θέμα είναι ότι μας πέρασαν από σαράντα κύματα μέχρι να την εμφανίσουν. Κατά τα άλλα, η κόρη σήμερα:
mpikoz Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Εντωμεταξύ σήμερα θυμήθηκα ότι δεν είδαμε το τελευταίο χαστούκι του Marshall http://theslapbetcountdown.com/ Ήταν προγραμματισμένο για τις 6 του Μάη φέτος αλλά το αλλάξανε
privateer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 http://www.cbs.com/shows/how_i_met_your_mother/video/3061A7E6-E7A7-5861-665E-F93CBD0DFEB2/how-i-met-your-mother-ted-s-kids-like-you-ve-never-seen-them/ 3
christiana78 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Αυτην την βλέπω στο Νικίτα , αλλα το συνειδητοποίησα κάνα χρόνο μετα [link=http://www.youtube.com/watch?v=ftuAaK0myuA][/link]
nickmanak Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Πως σας φανηκε το χθεσινο 2πλο επεισοδιο-εναρξη του κυκλου; Δεν πολυ-επαιξαν την "μητερα" στο συνολο της διαρκειας των 43 λεπτων, αλλα παντως πηραμε μια ιδεα για αυτην. Καπως λιγη μου πεφτει για τον Τεντ, αλλα αυτα τα εχουμε ήδη αναλυσει απο Μάϊο, δεν θα το συνεχισω. Ως επεισοδιο δεν με πολυενθουσιασε. Περισσοτερο περιμενα να δω την νεα ηθοποιο, και κατι σκηνες με μια μαυρη που ταλαιπωρουσε τον Μαρσαλ.
gpgalanis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 45 λεπτα και ζητημα να χαμογελασα (οχι γελασα) 1-2 φορες.
tzinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 απο την μια γουσταρα που ειναι girl next door τυπισα και εχει κατι γλυκο και συμπαθητικο, και δεν ειναι καμια γνωστη μοντελα. Αλλα λιγο ποιο ομορφη η αληθεια την περιμενα. Κατα τα αλλα το επεισοδειο μετριο, αλλα οχι και τοσο κακο οσο καποια προσφατα. Ο ξενοδοχος με τον τεντ ειχε πλακα. Πιστευο οτι την διαλεξανε επειδη ταιριαζει πολυ με την λιλυ και θα την κανουν και κολητη της.
deesnider Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Η 9η, είναι και η τελευταία σεζόν, ή θα παίξουν κι άλλο με τα νεύρα μου;
TheOneGandalf Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Η 9η, είναι και η τελευταία σεζόν, ή θα παίξουν κι άλλο με τα νεύρα μου;</p> Τελευταία...ευτυχως. Όσο για το επεισόδιο, δεν με ενθουσιασε καθόλου.
chill Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Εμένα πάλι μου άρεσε αρκετά. Γέλασα, ειδικά στο κλείσιμο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα