Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε πολύ, γέλασα σε αρκετά σημεία. Και η mother μού φάνηκε πολύ χαριτωμένη τώρα που την είδα για αρκετή ώρα.

Δημοσ.

Κι εγώ ήθελα να πιστεύω ότι σαν τελευταία season και επειδή η θεματολογία σχετίζεται επιτέλους με τη γνωριμία της mother, θα ήταν πιο δυνατή από τις προηγούμενες seasons. Φανταζόμουν ότι η βασική πλοκή της συνάντησης με τη mother και η εξέλιξη μεταξύ τους ήταν προσχεδιασμένα από την αρχή αρχή της σειράς και ότι θα μου θύμιζε κάτι από τα παλιά.

Παρόλα αυτά σαν πρώτο επεισόδιο δε με ενθουσίασε...γλυκούλικο....αλλά όχι κάτι σπουδαίο.

Θα δούμε παρακάτω..αν και από ότι φαίνεται δεν είναι μόνο σεναριακό το ζήτημα, αλλά και το ότι οι ίδιοι οι ηθοποιοί έχουν χάσει των ενθουσιασμό τους προ πολλού.

Δημοσ.

Καλο το τελευταιο επεισοδιο. Καλυτερο απο οτι το περιμενα. Επισης, να παει να τσεκαρει λιγο η μανα τον θυροειδη της, κατι μου λεει οτι ο υπερθυρωειδισμος της χτυπαει κοκκινο  :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απαιδια επεισοδια και τα 4 μεχρι στιγμης.Γενικα απο την πεμπτη σεζον και μετα τα βλεπω με το ζορι τα επεισοδια.Κατι σαν το dexter.Κριμα γιατι ειχε προοπτικες η σειρα αλλα βαρεθηκαμε τα ιδια και τα ιδια χωρις να γινετε τιποτα.Αν γνωριζε τη μανα στην πεμπτη σεζον και τελειωνε εκει θα μιλουσαμε για μια απο τις καλυτερες κωμικες σειρες.Δεν ειναι ολα τα sitcoms friends.

Sent from my LG-P880 using Insomnia

Δημοσ.

Το χιουμορ ειναι πατος! Και οι χαρακτήρες εχουν απλα ξεφτυλιστει! Ειδικα η Ρομπιν που οσο και να την ξεφτυλιζουν για να κολλήσει ως ζευγαρι με τον Μπαρνει δεν γινεται με τιποτα.

Δημοσ.

H Ρόμπιν μου ήταν που μου ήταν αντιπαθής, στα τελευταία επεισόδια έχει παραγίνει το κακό.

Το τελευταίο δε μου άρεσε..

Δημοσ.

το τελευταιο με το δωρο γαμου ειναι το απολυτο τιποτα για αλλη μια φορα. Πολυ κακο επεισοδειο, τοπ5 πατος της σειρας ισως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...