Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βλεπεις ενα 20λεπτο επεισοδιο, γελας 5-6 φορες κι αυτο ειναι. Τι αλλο περιμενετε απο ενα sitcom?

Αρκετα βασικα... Τοσα και τοσα sitcoms αντεχουν 5-6 χρονια (με μετριες και λογικες κοιλιες) και βαλε. :-)

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε, έτσι είναι και το How I Met Your Mother. Εγώ δε βλέπω καμιά κοιλιά.

Εδώ ακούγαμε για κοιλίες στην 4η σεζόν που είχε πολλά από τα καλύτερα επεισόδια!

Δημοσ.

Πφφφ, είδα το τελευταίο επεισόδιο. Ρε σεις γκάιζ:

Στα σημεία που η Λίλυ έλεγε ''Που είναι οι κουραδίτσες Ρόμπιν'' και στο σημείο που στο τέλος η Ρόμπιν και καλά ξέχασε το νούμερο και προχώρησε, είναι τόσο μα τόσο μα τόσο μα τόσο αμερικανιά που θέλω να βγάλω ότι έχω φάει. Δεν ισοβαθμίζεται η φτήνια των μηνυμάτων που θέλει να περάσει καθώς και οι τρόποι που τα περνάει με τις λιγοστές στιγμές απείρως προβλεπόμενου χιούμορ που μας δίνει. (Μην μου πείτε πως κανείς δεν περίμενε την Λίλυ να ξαναπεί στην Ρόμπιν με άγριο ύφος DELETE IT όταν η Ρόμπιν δεν έσβηνε το νούμερο. Χιλοφορεμένο αστειάκι των σιτκομς που αδύνατουν να σκεφτούν κάτι αστείο.''

Δημοσ.

Ρε συ Sellers ακομα το βλεπεις? Νομιζα πως σου ειχε ανοιξει τα ματια η κοπελα σου περσυ με το ποσο τραγικη ειναι η σειρα... Χωρισατε?:o

Δημοσ.
Αφού και το καλοκαίρι βάζω ξυπνητήρι να δω το Ρετιρέ.

Ούτε για αστείο δεν αντέχω να το διαβάσω αυτό.

You are dead to me. :P

Δημοσ.
Καλό, αλλά εξέλιξη ιστορίας = 0.

Αυτό είναι το γαμάτω... Ξεκολλάτε με την εξέλιξη της ιστορίας.

Ένα απλά τέλειο επεισόδιο, έξυπνο και αστείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...