dimitris2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Η εταιρία web μετρήσεων Xiti έδωσε στη δημοσιότητα νέα έρευνα για την αγορά του διαδικτύου, που αποδεικνύει πως το μερίδιο του Firefox στην Ευρώπη έφτασε το 29% για το μήνα Μάρτιο. Ο Firefox της Mozilla αποδεικνύεται ως ο browser με τη μεγαλύτερη αύξηση σε επίπεδο χρηστών, αφού σύμφωνα με τις μετρήσεις της εταιρίας Xiti για το μήνα Μάρτιο, κατάφερε να πιάσει το 29%. Τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνει στην Ανδόρα (όπου έφτασε το 24.8% από 22.7% το Φεβρουάριο), ενώ τα υψηλότερα ποσοστά εμφανίζονται σε Φινλανδία, Πολωνία και Σλοβενία. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρίας, ο Internet Explorer εμφανίζεται να χάνει 2.5% τους τελευταίους έξι μήνες, την ώρα που στην αντίστοιχη χρονική περίοδο οι Opera και Safari δείχνουν να κερδίζουν 3.3% και 2.3% αντίστοιχα. Πηγή: cosmo.gr
raven3x7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δλδ πάνω από 60% των χρηστών ακόμα χρησιμοποιούν τον explorer....
dimitris2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 πιστευω πως πολλοι ουτε που ξερουν οτι υπαρχει κατι αλλο εκτος του explorer. αλλιως τα αποτελεσματα θα ηταν εντελως διαφορετικα!
johnykim Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 πιστευω πως πολλοι ουτε που ξερουν οτι υπαρχει κατι αλλο εκτος του explorer. αλλιως τα αποτελεσματα θα ηταν εντελως διαφορετικα! Θα συμφωνήσω.
michael92 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 πιστευω πως πολλοι ουτε που ξερουν οτι υπαρχει κατι αλλο εκτος του explorer. αλλιως τα αποτελεσματα θα ηταν εντελως διαφορετικα! Σίγουρα, αν σκεφτεί κανείς πως σε άλλες χώρες σερφάρουν όλων των ηλικιών τα άτομα. Άντε τώρα ο παππούς και το εφτάχρονο να ξέρει καν τι είναι browser. Εγώ τον explorer των χρησιμοποιώ πολύ σπάνια, γενικώς είμαι άτομο που χρησιμοποιεί 3 browser ταυτόχρονα (Firefox, Opera, Explorer) :lol:
rem_rem Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Άντε με το καλό σε ένα χρόνο να έχει ο Internet Explorer το 29 %...
sYn Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Άντε με το καλό σε ένα χρόνο να έχει ο Internet Explorer το 29 %... Λίγο δύσκολο αν δε φύγει ο explorer από τα Windows
chris2060 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 εγω εχω εκτος βεβαια τον firefox και το k-meleon. μερικες σελιδες που εχει τυχει να μην ανοιγουν ουτε με explorer oyte me firefox εχουν ανοιξει με Κ-meleon!!!!
The_Mentor Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 πιστευω πως πολλοι ουτε που ξερουν οτι υπαρχει κατι αλλο εκτος του explorer. αλλιως τα αποτελεσματα θα ηταν εντελως διαφορετικα! Δεν είναι μόνο αυτό. Πολλοί είναι επίσης και αυτοί που φοβούνται να βάλλουν κάτι το διαφορετικό. Η τεχνολογική φοβία αποτελεί ισχυρό τροχοπέδη στους ανθρώπους και η Microsoft το ξέρει...
xristoforos25 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 εγω εχω εκτος βεβαια τον firefox και το k-meleon.μερικες σελιδες που εχει τυχει να μην ανοιγουν ουτε με explorer oyte me firefox εχουν ανοιξει με Κ-meleon!!!! και εγω το ιδιο
xolloth Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 μαγκεs οποιοs θελει να δοκιμασει την 2.0.0.15 και την 3.0 pre http://www.nsanedown.com/?request=230571 ειναι ταχυτατεs και οι 2 version ,εγω κρατησα την 3.0 pre.
papahlamidas Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Εγώ σαν μεγάλος Fan του Firefox ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Πως γίνεται να υπάρχει εδώ και τόσο καιρώ αυτό το θέμα με την αδικαιολόγητη κατάχρηση μνήμης από τον Firefox και ακόμα περιμένουμε την νέα έκδοση. Ώρες ώρες μπορεί να φτάσει να χρησιμοποιεί μέχρι και 150mb Ram. Πάντως φαίνεται ότι ο κόσμος ξυπνάει ... (σιγά σιγά)
WizNick Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 εγω εχω εκτος βεβαια τον firefox και το k-meleon.μερικες σελιδες που εχει τυχει να μην ανοιγουν ουτε με explorer oyte me firefox εχουν ανοιξει με Κ-meleon!!!! Αν δεν ανοιγουν με κανενα απο τους 2, ε μαλλον οι web designers/develepors αυτων των sites δεν κανουν σωστα την δουλεια τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα