Προς το περιεχόμενο

Τίγκα στα popups

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις έκανα format στο pc της αδερφής μου και είτε χρησιμοποιώ firefox είτε ie7, με κατακλύζουν τα popups. Στον firefox έχω βάλει το adblock αλλά τίποτα. Τι να κάνω?

Δημοσ.

Για ιο δεν το νομίζω είμαι φρεσκοφορμαρισμένος. Το spybot μου τη σπάει γιατί συνέχεια βγάζει ειδοποιήσεις για τη registry. Τώρα θα μου πεις, ρε μεγάλε αποφάσησε, δε γίνεται να τα έχεις όλα, αλλά δεν υπάρχει κάτι πιο "αθόρυβο"?

Δημοσ.

το spybot μη το βαζεις σε επιλογη για συνεχη προστασια απλα για scan βαλτο. απλως επιμενω λιγο σ αυτο γιατι το θεωρω απο τα πιο αξιοπιστα...κανε ενα scan με αυτο και δες αποτελεσματα αν συνεχιζει να σου βγαζει popups και πες μου

Δημοσ.

Λοιπόν το έβαλα, έκανα ένα scan και βρήκε κάτι λίγα, τα οποία θεωρώ πταισματάκια. Τα έσβησα, έβαλα και το windows defender, αλλά πάλι τα ίδια. Να το πάρω απόφαση?

Δημοσ.
Για ιο δεν το νομίζω είμαι φρεσκοφορμαρισμένος. Το spybot μου τη σπάει γιατί συνέχεια βγάζει ειδοποιήσεις για τη registry. Τώρα θα μου πεις, ρε μεγάλε αποφάσησε, δε γίνεται να τα έχεις όλα, αλλά δεν υπάρχει κάτι πιο "αθόρυβο"?

το spybot για να μη σου βγαζει ειναι απλο το βγαζεις μεσω msconfig απο την εκκινηση, αν δε λεει καπου spybot θα λεει teatimer.

Δημοσ.
Λοιπόν το έβαλα, έκανα ένα scan και βρήκε κάτι λίγα, τα οποία θεωρώ πταισματάκια. Τα έσβησα, έβαλα και το windows defender, αλλά πάλι τα ίδια. Να το πάρω απόφαση?

spy sweeper

Lavasoft Ad-Aware

a-squared

(με σειρα προτεραιοτητας)

και αν παλι τιποτα τι να πω...

Δημοσ.
spy sweeper

Lavasoft Ad-Aware

a-squared

(με σειρα προτεραιοτητας)

και αν παλι τιποτα τι να πω...

το spy sweeper ειναι ελευθερο?αν ναι που μπορουμε να το βρουμε?

Δημοσ.

Δεν μας ειπες που εμφανιζονται τα popups.

Αμα εμφανιζονται σε sites που εχουν δικα τους Popups, (προκειμενου να καλυψουν τα εξοδα τους) όπως πχ gamesradar.com ή ακομα και imdb.com, (ειδικα το πρωτο, τα popups του μερικες φορες περνανε από το φιλτρο του firefox) τοτε ΔΕΝ υπάρχει προβλημα.

Αμα τα popups εμφανιζονται ακομα και οταν βλεπεις sites που δεν εχουν (πχ insomnia.gr) τοτε μαλλον προερχονται από τον υπολογιστη σου, δηλαδη εχεις μολυνθει από adware ή spyware.

Στην δευτερη περίπτωση, προτεινω ανπιφυλακτα scanάρισμα όλου του συστηματος με το προγραμμα Lavasoft Ad-aware (freeware, και λιγοτερο εκνευριστικο από το spybot), ή το spysweeper. Επίσης, εχεις antivirus? Σε περιπτωση δεν εχεις, αμα εγκαθιστουσες το avast! δεν θα εβλαπτε καθολου (με εχει προστατεψει από ενα adware ονοματι virtumonde μιας φορα).

Το γεγονος ότι εισαι φρεσκοφορμαρισμενος εμενα προσωπικα δεν μου λεει τιποτα, καθως επισκεψεις σε λαθος sites και τρεξιμο αγνωστου προελευσεως exe αρχειων, μπορουν να σε μολυνουν και το πρωτο πενταλεπτο μετα το format. Επισης, προγραμματα τυπου limewire και kazaa εχουν popups/spyware, όποτε απεφυγε τα.

Δημοσ.
Το addon για το adblock plus το εχεις βαλει ? (Adblock Filterset.G Updater)

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1136

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865 (adblock plus)

Αν οχι δοκιμασε το , δεν ξερω για τα popups αλλα τουλαχιστον δεν εμφανιζει τις διαφημισεις

Edit : το συγκεκριμενο addon ειναι για sites που εχουν διαφημισεις κλπ.

Εαν ενοεις οτι σου πεταει popups στα καλα καθουμενα ! , τοτε ακολουθα οτι σου ειπαν οι απο πανω :)

Δημοσ.
Δεν μας ειπες που εμφανιζονται τα popups.

Αμα εμφανιζονται σε sites που εχουν δικα τους Popups, (προκειμενου να καλυψουν τα εξοδα τους) όπως πχ gamesradar.com ή ακομα και imdb.com, (ειδικα το πρωτο, τα popups του μερικες φορες περνανε από το φιλτρο του firefox) τοτε ΔΕΝ υπάρχει προβλημα.

Αμα τα popups εμφανιζονται ακομα και οταν βλεπεις sites που δεν εχουν (πχ insomnia.gr) τοτε μαλλον προερχονται από τον υπολογιστη σου, δηλαδη εχεις μολυνθει από adware ή spyware.

Στην δευτερη περίπτωση, προτεινω ανπιφυλακτα scanάρισμα όλου του συστηματος με το προγραμμα Lavasoft Ad-aware (freeware, και λιγοτερο εκνευριστικο από το spybot), ή το spysweeper. Επίσης, εχεις antivirus? Σε περιπτωση δεν εχεις, αμα εγκαθιστουσες το avast! δεν θα εβλαπτε καθολου (με εχει προστατεψει από ενα adware ονοματι virtumonde μιας φορα).

Μπράβο ρε φίλε, πολύ ωραία παρατήρηση. Λοιπόν, επειδή τώρα δεν είμαι στο pc μου, θα το δω αύριο, αλλά μάλλον πρόκειται για διαφημίσεις. Antivirus έχω.

Το γεγονος ότι εισαι φρεσκοφορμαρισμενος εμενα προσωπικα δεν μου λεει τιποτα, καθως επισκεψεις σε λαθος sites και τρεξιμο αγνωστου προελευσεως exe αρχειων, μπορουν να σε μολυνουν και το πρωτο πενταλεπτο μετα το format. Επισης, προγραμματα τυπου limewire και kazaa εχουν popups/spyware, όποτε απεφυγε τα.

Εντάξει, δεν τρέχει με τίποτα κάτι τέτοιο. Προσέχω. Επίσης limewire και kazaa δε χρησιμοποιώ ποτέ.

Το παραπάνω δε μοιάζει λίγο σε σχέση με γυναίκα και χρήση προφυλακτικού?

Δημοσ.
Το addon για το adblock plus το εχεις βαλει ? (Adblock Filterset.G Updater)

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1136

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865 (adblock plus)

Αν οχι δοκιμασε το , δεν ξερω για τα popups αλλα τουλαχιστον δεν εμφανιζει τις διαφημισεις

Λοιπόν, μόλις το έβαλα και έκανε δουλειά. Τις σταμάτησε. Σωστός ο Tredor :-)

Σ'αυτό που είπες kurkosdr, τελικά μιλάω για διαφημήσεις και όχι ξεκάρφωτα popups, τα οποία όμως είναι επίσης εκνευρηστικά. Με το adblock και το extention που λέει ο Tredor, γίνεται δουλειά. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...