Προς το περιεχόμενο

BioShock Infinite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εγω μολις το ξεκινησα!εχει πολυ καλα γραφικα,ολα ultra+ΑΑ εχω average fps γυρω στα 50.αμα κανω και λιγο overclock την καρτα παει στα 60fps καρφι!!!

• Απαντ. 651
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν το eurogamer δίνει τόσο καλό review μου δικαιολογεί την προπαραγγελία μου...ακόμα δεν έχω προλάβει να βρώ χρόνο να το ξεκινήσω.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

εγω ειμαι σε διλημμα.. να το ξεκινησω αυτες τις μερες  και ο,τι προλαβω να παιξω μεχρι το σ/κ που δινω τη καρτα μου  ή να περιμενω να παρθει νεα και να το χαρω σε "ολο του το μεγαλειο" με την ησυχια μου 

απο γραφικα ειναι απαιτητικο ή μπα; 

Δημοσ.

Το δεύτερο θα έλεγα, ε κοίτα, με την 6950 δεν θα το φουλάρεις σε καμία περίπτωση, με το καλημέρα έφαγε 1.2GB Vram.

μαλιστα.. 

ε μαλλον θα περιμενω τοτε, γιατι πετσοκοψα πολλα παιχνιδια τωρα τελευταια και δεν παει αλλο αυτη η κατασταση με μενα  , απλα οπως το σκεφτομαι θα παω απο βδομαδα στη καλυτερη ως 10ημερο.. αλλα νταξει δεν αλλαζω και καθε μερα gpu, οποτε θα κανω λιγη νηστεια απο το gaming (αφου δε κανω απο το κρεας :P

• Like 1
Δημοσ.

για 7950 gigabyte, ειμαι αποφασισμενος γιατι την εχω δει σε δραση  ;) 

(και θελω οπωσδηποτε αυτη τη φορα και 3ετη εγγυηση , γιατι θα της πιω λιγο το αιμα σε αντιθεση με την 6950 που ειναι "κομμενη" σε σχεση με τις reference  και δεν ανεβαζει καθολου  )

Δημοσ.

σιγουρα 1150 για 24/7 στους 59-61 βαθμους full stress χωρις να ακουγεται καθολου

απο κει και περα το κοιταμε.. αναλογα και σε τι θα πεσω

YΓ θα ρωτησω να σου πω και τι γινεται στα 1200 , γιατι εχω να μιλησω μερες

παραπανω ειναι υπερβολη

κυριως ομως λογω ψυξης -και εγγυησης παντα- τη θελω, γιατι ειναι φανταστικη υλοποιηση

Δημοσ.

Αν κάποιος το πήρε απο steam και δεν χρειάζεται το Xcom ας μου στείλει ενα pm μπας και κάνουμε καμία τράμπα. Δίνω ενα 10 ευρώ.

Δημοσ.

Τι Vram Usage είναι αυτό ;

Λολ, σε 1680*1050 φτάνει και 1980MB, είτε βάλεις το In-Game AA, είτε όχι που είναι απλά FXAA και όχι MSAA.

Κάποια φανφαριά έχει κάνει η AMD σίγουρα γιατί τα γραφικά δεν δικαιολογούν το Vram Usage, ούτε το Crysis 3 με 4xMSAA δεν έφτανε τόσο.

Edit:Έφτασε 2021MB

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...