Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω 2 ερωτησεις αν ξερει καποιος.

1) οταν ενα αντικειμενο σου λεει οτι αν το βαλεις θα σου ανεβασει dmg ΤΟΣΟ. αυτο το ποσο συμπεριλαμβανει ΚΑΙ το intelligence ας πουμε που κανει επι %dmg ε?

2) ποσο πιο σημαντικο ειναι το dmg σαν στατιστικο πανω σε ενα αντικειμενο σε συγκριση με το % που δινουν intelligence κτλ? γιατι ας πουμε βρηκα ενα οπλο που δινει απλα 8-16 dmg και μου ανεβαζει το dmg συνολικο 500+ ενω με ενα αλλο αντικειμενο που δινει 30+ int. μου ανεβαζει πολυ λιγοτερο

Δημοσ.

Σε act 1 Hell με Barb

τι skills χρησιμοποιειτε??

Σε co-op εχω τρελαθει στους θανατους, ιδιαιτερα απο τα γαμ... λειζερ.

27000hp 2800 dps 3800 armor lvl 53

Μπορεις να μιλας με μικροφωνο σε co-op?

• Moderators
Δημοσ.

Για δοκίμασε revenge με το +health και fury που δίνει, όπως και το Feel no pain rune που σου δίνει health από το damage σου, επίσης εγώ γινόμουν γομάρι. :P

Εγώ επίσης είχα cleave, seismic slam. Αλλά έχω περάσει το μέρος από εκεί. Περιμένω φίλο να ανέβει να συνεχίσω (είμαι 56 με τον Barb).

Δυστυχώς αυτό είναι να σου κάτσουν όλα μαζί στην καλύτερη, οπότε για να τελειώνεις (hopefully) γρήγορα την μάχη, αλλιώς μετά μένεις πολύ ακάλυπτος.

Δημοσ.

Δοκίμασε αυτό - θέλει καλό DPS όμως. Skill και rune.

Ground Slam - Wrenching Slam

Revenge - Vengeance is mine που το αλλάζεις με το Provocation όταν το ανοίξεις

War Cry - Hardened Wrath που το αλλάζεις με Impunity όταν ανοίξει

Earthquake - ό,τι θες, προτιμώ τον τελευταίο.

Ποντίκι

Bash + Onslaught αν δεν έχεις καλό DPS

Cleave + Broad Sweep αν έχεις

Passive Nerves of Steel - Tough as nails - Brawler (όποιο άλλο θες στη θέση του βασικά, εγώ παίζω full damage)

Το δεξί κλικ είναι θέμα στυλ. Για crowd control βάλε Seismic Slam με ό,τι rune θες, αλλά στο Inferno προτιμώ το Wrath of the Berserker με το Thrive on Chaos αλλά ΜΟΝΟ με αυτό. Αν δεν τον έχεις αυτό το ρούνο βάλε ό,τι άλλο skill θες.

Το στυλ είναι πολύ απλό και προφανές. Ξεκινάς με Earthquake + stun (προσέχεις το συντονισμό, το stun έχει λιγότερη διάρκεια από το aoe), πλακώνεις το αριστερό κλικ με το Wrath ανοιχτό για άπειρο buff και κάνεις διαρκώς revenge. Αν έχεις Seismic Slam το κρατάς για crowd control αν σφίξουν τα πράγματα, αν και μπορείς να βάλεις Weapon Throw για λίγο range ή κάποιο παραπάνω heal. Ό,τι θες βασικά, για μένα δεν είχε σημασία.

Πλεονεκτήματα τα προφανή. Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε, γρήγορες μάχες, ΠΟΛΥ damage σε συντομότατο χρονικό διάστημα. Στν πραγματικότητα δε θες κάτι άλλο ενώ το συγκεντρωτικό stun σου είναι η χαρά των ranged αν παίζεις με party. Απλά τους τραβάς όλους πάνω σου, τους αλλάζεις τα φώτα και οι άλλοι μένουν ανενόχλητοι.

Μειονεκτήματα πάλι τα προφανή. Σχεδόν καθόλου range (λύνεται με +%movement speed), υψηλές απαιτήσεις σε DPS αν θες cleave (το bash είναι πολύ καλή εναλλακτική για τα χαμηλότερα). Κυριότερο θέμα το ότι είναι ΠΟΛΥ στατικό, οπότε αν χρειαστεί να αλλάξεις θέση έχεις αυτομάτως πρόβλημα. Αυτό σημαίνει πως molten - plagued - arcane enchanters είναι πονοκέφαλος γιατί πρέπει να αλλάζεις θέση και αν φύγουν από το aoe σου πήγε εντελώς στράφι. Επίσης ενάντια σε bosses δεν είναι το καλύτερο δυνατό, οπότε αν έχεις nephilim bonus και το θες παίζεις sub - optimal (αυτό συνηθίζεται με εξάσκηση, ο butcher δε μου είναι πια πρόβλημα).

Δημοσ.

Ground Slam - Wrenching Slam / Ignore pain + rune healing

Revenge - Provocation

War Cry - Hardened Wrath

Wrath of the Berserker / Earthquake

Ποντίκι

frenzy + sidearm

hammer + smash

Passive

Nerves of Steel - Weapons master - tough as nails / superstition

Ετσι το εχω ως τωρα, απλλα τραβαω μεγαλο ζορι στο co-op με τα λειζερ και τα ελιτς

Δημοσ.

και αμέσως ερώτηση ?

τι σημαίνει ρε παιδιά το "φορμάρω", π.χ. "σε κάποιο act" που λέτε συνέχεια?

το γνωστό "farming" να φανταστώ?

Δημοσ.

α καλά ! μην με παρεξηγείται... ε, είμαι και κάποιας ηλικίας... :-D

σ' ευχαριστώ πάντως...

Υ.Γ.: είμαι λάτρης του farming...lol

Δημοσ.

καλησπέρα σας και από 'μένα !!! επιτέλους ήρθε ο παππούς ... :-D

Ποιος παππους;
Δημοσ.

πάει και το φράγμα των 130k ντιψ....

πάμε για 150

klrmb.jpg

από gear τι έχεις ακριβώς?...εγώ με Wizard θα έλεγα με μέτριο προς καλό gear και βγάζω 18,5Κ...wtf

Δημοσ.

Παιδια παιζει καμοια σελιδα για να πουλησει κανεις το gold? Εχω 10m και δεν ξερω τι να τα κανω...

Δωσε σε εμενα που εχω μονο 50.000 και ολο και πεφτουν :mrgreen:

Δημοσ.

παει και το ACT I στο Hell. περιμενω βεβαια ποτε θα γινει δυσκολο το παιχνιδι.

είναι κατάρα να είσαι imba τελικά...δεν απολαμβάνεις το παιχνίδι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...