Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι κανανε με το ΑΗ ? λειπουν δημοπρασιες , λειπουν "completed" , λειπουν εγγραφες απο το log...δεν μπορεις να βαλεις καινουργιες....

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

http://us.battle.net/d3/en/item/tal-rashas-guardianship

μόλις έπεσε σε φίλο με πήρε τηλέφωνο ....

Θέλει να το πουλήσει έχει DH ... πόσο λέτε να το δώσει σε Euro ? και πόσο σε gold ?

αν δεν ξέρουμε συγκεκριμένα stats δεν μπορούμε να σου πούμε...

Δημοσ.

+1 Random Magic Properties

μονο αυτο δεν αλλαζει ; ολα τα αλλα ιδια δεν ειναι ;

Δεν το σηκωνει ο ΜΠΟΥΦΟΣ !

To συγκεκριμένο με καλούτσικα stats το είχα δώσει πριν 2-3 βδομάδες 3,5-4m

Ας δεί τα σχετικά και ας κρίνει.

2 random έχει.

Δημοσ.

δεν το εχει σηκωσει ακομα το τηλεφωνο του . Και εγω πιστευω σε 1-2 m ...τα 100Κ μου ακουγονται υπερβολικα λιγα

Δημοσ.

Εξαρτάται συνήθως απο τα main stats. Όπως τα str andariels που έχουν 200k και τα dex που έχουν 10m. Εμένα μου είχε κάτσει καλά αλλα δε θυμάμαι τί και πώς. Πάντως τόσο κάπου στα 3,5-4 πρέπει να είχε φύγει (είναι και unavailable to ah για να δώ αν υπάρχει ακόμα στο log)

Δημοσ.

εχει φτασει κανεις με 1-2Μ Gear βαρβαρο ινφερνο ακτ 2-3?

Λίγο πάνω από 3M ήταν το gear pre-patch όταν είχα φάει siegebreaker. Και επίσης pre-patch έφαγα με το ίδιο gear Azmodan αλλά με την βοήθεια του Paulara και του OP class του.

Πλέον με 2M είναι σίγουρα εφικτό.

Δημοσ.

Λίγο πάνω από 3M ήταν το gear pre-patch όταν είχα φάει siegebreaker. Και επίσης pre-patch έφαγα με το ίδιο gear Azmodan αλλά με την βοήθεια του Paulara και του OP class του.

op είναι ο paularas μαλάκα, όχι το class του. και όταν θα μιλάς για εμένα θα βάζεις πρώτα το "Κύριε" :P

Δημοσ.

Μπορεις να μου πεις το build σου και τι εψαχνες στο gear?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...