Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχω να πω, αν θες να σου κρατήσει το game, αν παίζει ένα broken mechanic,μην το κανεις abuse :P

Δημοσ.

Εχω να πω, αν θες να σου κρατήσει το game, αν παίζει ένα broken mechanic,μην το κανεις abuse :P

Tbh τώρα αν το κάνουν hotfix τα πάντα θα φαίνονται ανούσια και underwhelming. Έχει αρκετό fun έστω και σε normal/party run και νιώθεις οτι αμοίβεσαι για το χρόνο σου. Αν καταλήξω πάλι να φαρμάρω 1-2 μέτρια legendary σε 3-4 ώρες δε θα υπάρχει αυτό το "κάνω κάτι που θα αποδώσει" feeling και απλά θα καταλήξουμε χαμστεράκια και πάλι.

Δε λέω οτι έπρεπε να υπάρχει. Απλά εφόσον υπήρξε η κατάσταση μετά το hotfix θα είναι λίγο περίεργα. Εκτός αν είναι intended και απλά τα top tier items θα rollάρουν καλύτερα μόνο σε t3+ και αυτά είναι καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς που μας προετοιμάζουν για εκεί.

Δημοσ.

Tip #3: You can grab Horadric Caches from your friends

A lot of people might not know that you can do this, but you can actually join your friends game after they have completed 5 bounties in an act and have them turn in the quest reward to Tyrael and everyone in your game will get the quest rewards including the Horadric Cache.

Yesterday, I had a friend who was playing through the campaign and I invited him to my game every time I completed 5 bounties in an act so that he could get a free Horadric Cache every so often.

καλη πατεντα οταν παιζουμε κανενα σολο και τελειωνουμε τα bountys να ριχνουμε καμια φωνη να (κανετε - κανουμε JOIN) για κανενα δωρακι :)

Δημοσ.

Abuse everything, όσο περισσότερο μπορείτε.. :P Επίσης το παιχνίδι λέω να το κρίνουμε σε καμία βδομάδα από τώρα που θα έχει περάσει ο αρχικός ενθουσιασμός, να δούμε το endgame του και τα σχετικά.

Δεν κανείς join, 3 μέρες το λέμε συνέχεια κανείς 4αδα normal και ο καθένας άλλο bounty, μαζεύεις 50-100 bags και γεμίζεις phat loot. Ψάχνω συνέχεια στο chat του clan άτομα για αυτό, 2-3 το έχουν πιάσει το πόσο rewarding είναι.. :P

Δημοσ.

Abuse everything, όσο περισσότερο μπορείτε.. :P Επίσης το παιχνίδι λέω να το κρίνουμε σε καμία βδομάδα από τώρα που θα έχει περάσει ο αρχικός ενθουσιασμός, να δούμε το endgame του και τα σχετικά.

Δεν κανείς join, 3 μέρες το λέμε συνέχεια κανείς 4αδα normal και ο καθένας άλλο bounty, μαζεύεις 50-100 bags και γεμίζεις phat loot. Ψάχνω συνέχεια στο chat του clan άτομα για αυτό, 2-3 το έχουν πιάσει το πόσο rewarding είναι.. :P

ριξε ενα φωνηεν οταν μπειτε :)

Δημοσ.

εεε θα με βάλετε και μένα?πείτε Ingame όνομα..να σας βρω..(νοοβ detected ..αλλά είμαι εμ ενα φιλαράκι..σήμερα θα πάμε 70 btw..:P:P)

Δημοσ.

πως λέγεται τo clan του insomnia ? μπας και παίξουμε κανα bounty μαζι 

α και υπάρχει κανα τρικ να κανω level up τον crusader γρηγορα  ?

Δημοσ.

Ε ρε γμτ σας ζηλεύω, με το που βγήκε το ros έχει πέσει τρελή δουλειά και δεν έχω καθόλου χρόνο να ασχοληθώ με το game.....

Ακόμη προσπαθώ να βρω χρόνο να τελειώσω το campaing για να τσεκάρω το adventure mode....

Δημοσ.

Ε ρε γμτ σας ζηλεύω, με το που βγήκε το ros έχει πέσει τρελή δουλειά και δεν έχω καθόλου χρόνο να ασχοληθώ με το game.....

Ακόμη προσπαθώ να βρω χρόνο να τελειώσω το campaing για να τσεκάρω το adventure mode....

Συμβουλή(μην το βάλεις master στην πρώτη προσπάθεια..έχω φάει του ψόφους της ζωής μου αλλά έχω σάπιο  gear).

Δημοσ.

Ρε σεις παιδιά έκανα αιτηση πριν μερικές μέρες και μάλλον δεν εγινα accept και τώρα νομίζω δεν μου το βγαζει καθόλου . Ινσομνια με 29 νομίζω ατομα ήταν .

Στείλτε κάνα νικ να κάνω αίτηση φιλίας μπας και συννενοηθω ingame . Εγώ ειμαι advocate

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...