Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οκ αγωράστηκε ξεκίνησα ένα κούρσαρο. ειχα παλια έναν 60άρι μονκ αλλα εχει εξαφανιστει απο το προφιλ περίεργο.

πως ανεβάζουμε level ρε μάγκες;

με απλά λόγια.

switch hero, κάτω δεξιά πράσινο βελάκι restore αν υπάρχει ακόμα ο monk σου.

bounties ή boost από φίλο με rift ή exploit

Δημοσ.

τι ειναι αυτα δεν τα ξέρω.

ρε μάγκες τι άλλαξες; πέφτουν rare πλεον για πλάκα;

μου πεσε και ένα legendary ενω ειμουν 11 LVL αυτά πριν ένα χρονο ουτε για πλάκα

Screen_Shot_2014_04_22_at_19_11_51.png

Δημοσ.

να ρωτήσω ρε παιδιά λιγο τα βασικά;

με το craft τι φάση παίζει; να ασχωληθώ;

από την στιγμή που βγήκε το ah(auction house) πρέπει να ασχοληθείς γιατί βγάζεις items και από εκεί εκτός από το loot.

Δημοσ.

οκ αγωράστηκε ξεκίνησα ένα κούρσαρο. ειχα παλια έναν 60άρι μονκ αλλα εχει εξαφανιστει απο το προφιλ περίεργο.

πως ανεβάζουμε level ρε μάγκες;

με απλά λόγια.

Kουρσάρο;;;!!!! :D ΝΕΑ CLASS! 

bhEmfRO.png?1

Ελπίζω μόνο να μην ανεβάζεις σε διαφορετικό region απ' ότι πριν...

Για κοίταξε που παίζεις γιατί συνήθως είναι γυρισμένο by default σε Αμερική και όχι Ευρώπη.

Level, αν δε σε ενδιαφέρει ιστορία, και γενικά να χαζέψεις λίγο το παιχνίδι, τότε με φίλο που σε boost-άρει :P

• Like 2
Δημοσ.

60 level barbarian και paragon 13. Πηδηξα master,expert επιπεδα ( επαιζα hard μονο ) και πηγα απευθειας torment 1. Δε μου φαινεται ιδιαιτερα δυσκολο. Ουτε τα elites με δυσκολευουν.. Που ειναι τα πιο δυσκολα elites;

Και μια απορια. Πχ στα fields of misery ( act1) ειχα βρει ενα quest οταν επαιζα multiplayer. Αλλα τωρα που παζιω μονος και παω στο ιδιο σημειο δεν υπαρχει.. Γιατι;

Εχω βρει κατι legendary key. Τι κανω με αυτα;

Το να ανεβεις paragon level απαιτει xp αναλογα με αυτα που ανεβαιναμε κανονικα level;

Πως γινεται ενα οπλο 2 handed να εχει περισσοτερο dmg απο δυο οπλα τα οποια στο αθροισμα βγαζουν περισσοτερο dmg; Κατι μου διαφευγει;

EDIT

Το εψαξα λιγο και βρηκα αυτο :

The Old Man is a superunique Wood Wraith beast found in The Secluded Grove in the Fields of Misery. This area won't always spawn.

Τι εννοει ομως οταν λεει οτι η περιοχη δεν δημιουργειται παντα;; Δε το καταλαβαινω αυτο..

Επισης οι σπηλιες γινεται να αλλαξουν θεση; Οπως επισης να δημιουργουνται καινουριες σπηλιες σε πιο δυσκολα επιπεδα δυσκολιας;

Δημοσ.

60 level barbarian και paragon 13. Πηδηξα master,expert επιπεδα ( επαιζα hard μονο ) και πηγα απευθειας torment 1. Δε μου φαινεται ιδιαιτερα δυσκολο. Ουτε τα elites με δυσκολευουν.. Που ειναι τα πιο δυσκολα elites;

Και μια απορια. Πχ στα fields of misery ( act1) ειχα βρει ενα quest οταν επαιζα multiplayer. Αλλα τωρα που παζιω μονος και παω στο ιδιο σημειο δεν υπαρχει.. Γιατι;

Εχω βρει κατι legendary key. Τι κανω με αυτα;

Το να ανεβεις paragon level απαιτει xp αναλογα με αυτα που ανεβαιναμε κανονικα level;

Πως γινεται ενα οπλο 2 handed να εχει περισσοτερο dmg απο δυο οπλα τα οποια στο αθροισμα βγαζουν περισσοτερο dmg; Κατι μου διαφευγει;

EDIT

Το εψαξα λιγο και βρηκα αυτο :

Τι εννοει ομως οταν λεει οτι η περιοχη δεν δημιουργειται παντα;; Δε το καταλαβαινω αυτο..

Επισης οι σπηλιες γινεται να αλλαξουν θεση; Οπως επισης να δημιουργουνται καινουριες σπηλιες σε πιο δυσκολα επιπεδα δυσκολιας;

Κοίτα να δεις.......

1. Η δυσκολία ανεβαίνει όσο ανεβαίνουν τα torment levels

2. Κάθε φορά που φτιάχνεις καινούριο game τα πάντα δημιουργούνται ξανά random. Σπηλιές, τέρατα, dungeons, δευτερεύουσες αποστολές κλπ. Δηλαδή στα fields of misery προβλέπονται ας πούμε 4 αποστολες / 4 σπηλιές και 4-6 elite packs. Κάθε φορά που κάνεις νέο game θα σου βγουν 2 από αυτές τις 4 αποστολές, 2/4 σπηλιές και 4-6 packs random. Οι θέσεις που βγαίνουν αποστολές και σπηλιές δεν είναι τελείως random, έχουν κάποιες θέσεις που μπορούν να βγουν. Αλλά το ποιες 2 από τις 4, αυτό είναι random.

3. Keys τα κρατάς για το μέλλον αν θες όταν θα θες να κάνεις uber bosses (ειδική πίστα με απλά λόγια)

4. Θα ανέβεις paragon και θα δεις. Δε θυμάμαι αν είναι ανάλογο αλλά δε νομίζω να είναι και δεν έχει σημασία. 

5. Ανάλογα τα skills που έχεις βάλει κλπ. Πες συγκεκριμένα ή ανέβασε screenshots γιατί έτσι δε γίνεται.

Αυτά...

Δημοσ.

Ολοι εχετε αγορασει το expansion; Προσπαθω τοση ωρα να βρω παιχνιδια σε master/torment για να ανεβασω χαρακτηρα που τον εχω 15 level. Και δε βρισκω ουτε 1 ατομο. Μιλαω μονο για act1..

Δεν υπαρχει καμια λυση; Αμα ειναι να τερματισω με καθε ηρωα ξεχωριστα το παιχνιδι και μετα να μου δειχνει την επιλογη all acts, all quest, τοτε καηκαμε!

Δημοσ.

τρέχα adventure mode αντί για campaign και είσαι οκ.

Δημοσ.

t1 παίζεις , δοκίμασε κ τα επόμενα

Δεν υπαρχει καμια λυση; Αμα ειναι να τερματισω με καθε ηρωα ξεχωριστα το παιχνιδι και μετα να μου δειχνει την επιλογη all acts, all quest, τοτε καηκαμε!

κανένας(άντε ένας) δεν ασχολείτε με κάτι άλλο απο adventure αυτή τη στιγμη

τρέχα adventure mode αντί για campaign και είσαι οκ.

δεν έχει exp άρα δεν έχει και adv

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...