Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε γινεσαι λιγο πιο συγκεκριμενος / ? σε ποια ασκηση ησουν 15 κατω στο ενα χερι ! επισης σε ασκησεις που χρησιμοποιεις και τα δυο χερια κανονικα οπως ο παγκος εισαι οκ η σου πεφτουν απο την μια μερια ?

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Νταξει οτι θα φτανα ποτε στο σημειο να με πουνε ψυχακι με τη γυμναστικη δε μου το χα! :P

Εφαγα λοιπον ενα μικρο κραξιμο που πηγα και χτες.. Σημερα ειχε personal training η μερα, συμπεριλαμβανομενων ασκησεων για κοιλιακους, πλατη, ωμους.. ακομα και κουτσό :P Επισης εκανα για πρωτη φορα trx που μου αρεσε παρα πολυ!

Ηταν στη φαση να μου λεει ξερω γω 3 σετ την ταδε ασκηση , εγω να λεω ελα αντεχω και τεταρτο :P

Αλλα οκ προφανως δεν ειναι καλο να υπερβαλλω.. Τωρα ξαναεχω την Τεταρτη :)

Α! Σημερα το πρωι η μαμα μου ειχε παρει κατι κρουασαν σοκολατας. Με πονο ψυχης τα εβαλα στην ακρη και εφαγα μια φετα με μελι και ταχινι + 1 ποτηρι γαλα.

• Like 2
Δημοσ.

Με κυνηγαει να παιρνω μαζι μου ζακετα για οταν βγαινω απο το γυμναστηριο :P Ε για να μην ακουω γκρινια απλα τη παιρνω κ την αφηνω στο αμαξι. Εφοσον εχω μπλουζα και αλλαζω, με τετοια θερμοκρασια τι να τη κανω....

Δημοσ.

φιλε γινεσαι λιγο πιο συγκεκριμενος / ? σε ποια ασκηση ησουν 15 κατω στο ενα χερι ! επισης σε ασκησεις που χρησιμοποιεις και τα δυο χερια κανονικα οπως ο παγκος εισαι οκ η σου πεφτουν απο την μια μερια ?

Σε ολες τις ασκησεις πλατης ημουν 15-20 κιλα κατω. Προσθολαιμιες , οπισθολαιμιες , κωπηλατικη κ.τ.λ.

Δημοσ.

.Σε ολες αυτες τις μερες ο πονος παρεμενε και επιανε την ομοπλατη οπως ειπα. Την Πεμπτη λεω λοιπον να δοκιμασω λιγο πλατη και βλεπω οτι στο αριστερο χερι σε οτι και ασκηση να εκανα ημουν 15-20 κιλα κατω σε σχεση με το δεξι.

οπως ?

σε ρωταω για να καταλαβω αν ειναι προβλημα του ενος χεριου μονο η γενικοτερα εισαι κατω  ..

Δημοσ.

οπως ?

σε ρωταω για να καταλαβω αν ειναι προβλημα του ενος χεριου μονο η γενικοτερα εισαι κατω  ..

Οχι γενικοκοτερα , μονο στο αριστερο χερι σε ασκησεις πλατης ειμαι κατω .

Δημοσ.

Γιαννη ωραίος. Το back squat είναι η ωραιότερη άσκηση όταν ξεπεράστει το αρχικό σοκ και λυθεί και λίγο το σώμα. 

εμένα γιατί με άρεσε τόσο πχιο πολύ το fron απο το back; 

υπνος για 2 ώρες και βουρ, ping pong σήμερα :D

Δημοσ.

μπορούμε να υπολογίσουμε περίπου τα κιλά που κάποιος σηκώνει σε σμιθ, πόσα στο περίπου μπορεί να 'ναι σε ελεύθερη μπάρα; 

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση,το κρύο νερό να προκαλεί πόνο στο στομάχι κατα τη διάρκεια πολυ έντονης προπόνησης;

Γιατι με πιάνει ενας πόνος,που μου κόβει κυριολεκτικά τα πόδια,λες και θα πάθω διάρροια και σαν σταματήσω,μετα από λίγα λεπτά φεύγει.

Δημοσ.

Η απαντηση ειναι απλη. Αν σε πιανει οταν πινεις κρυο νερο αλλα οχι οταν πινεις βρυσης, προφανως αυτο φταιει.

Δημητρα, κανα 20% κατω.

γιατι ειναι τοσο σημαντικα τα νουμερα?

Δεν ξερω, αλλα τελευταια εκλεγηκαν δημαρχοι καμποσα νουμερα, οποτε πρεπει να ειναι σημαντικα  B)

Δημοσ.

Δε πίνω και ποτέ από βρύση... Απλά τώρα με τις ζέστες, ξαφνικά νιώθω αυτό τον απίστευτο πόνο..

Δημοσ.

E δοκιμασε την αλλη φορα με βρυσης για να εισαι σιγουρος.

Εγω ειχα τον ιδιο πονο με χαλασμενο νερο μπουκαλας (ειχε τις φιαλες αγορασμενες πριν 9 μηνες, φρεσκο πραμα...)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...