Mau-Maus Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 φιλε γινεσαι λιγο πιο συγκεκριμενος / ? σε ποια ασκηση ησουν 15 κατω στο ενα χερι ! επισης σε ασκησεις που χρησιμοποιεις και τα δυο χερια κανονικα οπως ο παγκος εισαι οκ η σου πεφτουν απο την μια μερια ?
margaritagr Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Νταξει οτι θα φτανα ποτε στο σημειο να με πουνε ψυχακι με τη γυμναστικη δε μου το χα! Εφαγα λοιπον ενα μικρο κραξιμο που πηγα και χτες.. Σημερα ειχε personal training η μερα, συμπεριλαμβανομενων ασκησεων για κοιλιακους, πλατη, ωμους.. ακομα και κουτσό Επισης εκανα για πρωτη φορα trx που μου αρεσε παρα πολυ! Ηταν στη φαση να μου λεει ξερω γω 3 σετ την ταδε ασκηση , εγω να λεω ελα αντεχω και τεταρτο Αλλα οκ προφανως δεν ειναι καλο να υπερβαλλω.. Τωρα ξαναεχω την Τεταρτη Α! Σημερα το πρωι η μαμα μου ειχε παρει κατι κρουασαν σοκολατας. Με πονο ψυχης τα εβαλα στην ακρη και εφαγα μια φετα με μελι και ταχινι + 1 ποτηρι γαλα. 2
yannis27gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Αχ αυτες οι μαμαδες. Παιζει να σε κυνηγαει να βαλεις ζακετα παρολο που ξεπερασαμε τους 30 βαθμους, ε;
margaritagr Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Με κυνηγαει να παιρνω μαζι μου ζακετα για οταν βγαινω απο το γυμναστηριο Ε για να μην ακουω γκρινια απλα τη παιρνω κ την αφηνω στο αμαξι. Εφοσον εχω μπλουζα και αλλαζω, με τετοια θερμοκρασια τι να τη κανω....
raid_av Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 φιλε γινεσαι λιγο πιο συγκεκριμενος / ? σε ποια ασκηση ησουν 15 κατω στο ενα χερι ! επισης σε ασκησεις που χρησιμοποιεις και τα δυο χερια κανονικα οπως ο παγκος εισαι οκ η σου πεφτουν απο την μια μερια ? Σε ολες τις ασκησεις πλατης ημουν 15-20 κιλα κατω. Προσθολαιμιες , οπισθολαιμιες , κωπηλατικη κ.τ.λ.
Mau-Maus Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 .Σε ολες αυτες τις μερες ο πονος παρεμενε και επιανε την ομοπλατη οπως ειπα. Την Πεμπτη λεω λοιπον να δοκιμασω λιγο πλατη και βλεπω οτι στο αριστερο χερι σε οτι και ασκηση να εκανα ημουν 15-20 κιλα κατω σε σχεση με το δεξι. οπως ? σε ρωταω για να καταλαβω αν ειναι προβλημα του ενος χεριου μονο η γενικοτερα εισαι κατω ..
raid_av Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 οπως ? σε ρωταω για να καταλαβω αν ειναι προβλημα του ενος χεριου μονο η γενικοτερα εισαι κατω .. Οχι γενικοκοτερα , μονο στο αριστερο χερι σε ασκησεις πλατης ειμαι κατω .
tehAllantin Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Γιαννη ωραίος. Το back squat είναι η ωραιότερη άσκηση όταν ξεπεράστει το αρχικό σοκ και λυθεί και λίγο το σώμα. εμένα γιατί με άρεσε τόσο πχιο πολύ το fron απο το back; υπνος για 2 ώρες και βουρ, ping pong σήμερα
alex_000 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 εντάξει γούστα είναι αυτά. Και ο αδερφός μου προτιμάει front squat.
dimitra_m3 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 μπορούμε να υπολογίσουμε περίπου τα κιλά που κάποιος σηκώνει σε σμιθ, πόσα στο περίπου μπορεί να 'ναι σε ελεύθερη μπάρα;
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 γιατι ειναι τοσο σημαντικα τα νουμερα?
Plug Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 υπάρχει περίπτωση,το κρύο νερό να προκαλεί πόνο στο στομάχι κατα τη διάρκεια πολυ έντονης προπόνησης; Γιατι με πιάνει ενας πόνος,που μου κόβει κυριολεκτικά τα πόδια,λες και θα πάθω διάρροια και σαν σταματήσω,μετα από λίγα λεπτά φεύγει.
yannis27gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Η απαντηση ειναι απλη. Αν σε πιανει οταν πινεις κρυο νερο αλλα οχι οταν πινεις βρυσης, προφανως αυτο φταιει. Δημητρα, κανα 20% κατω. γιατι ειναι τοσο σημαντικα τα νουμερα? Δεν ξερω, αλλα τελευταια εκλεγηκαν δημαρχοι καμποσα νουμερα, οποτε πρεπει να ειναι σημαντικα
Plug Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δε πίνω και ποτέ από βρύση... Απλά τώρα με τις ζέστες, ξαφνικά νιώθω αυτό τον απίστευτο πόνο..
yannis27gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 E δοκιμασε την αλλη φορα με βρυσης για να εισαι σιγουρος. Εγω ειχα τον ιδιο πονο με χαλασμενο νερο μπουκαλας (ειχε τις φιαλες αγορασμενες πριν 9 μηνες, φρεσκο πραμα...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις