Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαus ασε ρε φιλε τα burgers   ειναι για τον χειμωνα  θα σε κερασω Κozi's αν γυρισω  απο εκει που θα  παω :).

Για πες τωρα μια-δυο ασκησεις για να κοψω το πανω μερος του στηθους εσυ που το εχεις .

φωτη επικλινη παιζεις η δε τον συμπαθεις ?

αν θυμαμαι καλα απο κανα δυο φωτο σου που χω δει , εισαι τουμπανο στο στηθος δεν εχεις θεμα !

κοψιμο εννοεις θελεις πανω οχι να βαλεις ογκο , σωστα ?

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

οκ εξαλου το μνμ δε παει μονο σε σενα λιβε διαβαζουν πολλοι - μπορει καποιος να το κανει !

Τις καλησπέρες και τα σέβη μου ;)

Υ.Γ. Από Κυριακή βράδυ που έδωσα πόνο στο σκουοτ, σήμερα κατάφερα να περπατήσω κάπως φυσιολογικά. Αύριο ξανά πόδια, ξαναπερπατάμε τη Δευτέρα, κ.ο.κ. :)

• Like 5
Δημοσ.

Τις καλησπέρες και τα σέβη μου ;)

Υ.Γ. Από Κυριακή βράδυ που έδωσα πόνο στο σκουοτ, σήμερα κατάφερα να περπατήσω κάπως φυσιολογικά. Αύριο ξανά πόδια, ξαναπερπατάμε τη Δευτέρα, κ.ο.κ. :)

εφόσον κάνεις 2 φορές την ευδομάδα squat και ξεπεράσεις το αρχικό σοκ δεν θα έχεις τόσο θέμα με τα doms. Μια χαρά θα περπατάς. Τα doms είναι αποτέλεσμα του "leg day" που ουσιαστικά είναι υπο-προπόνηση ποδιών (όσον αφορά το frequency)

Εγώ κάνω 2 drop set squat, 1 πρέσσα, 1 leg extensions 3-4 φορές την ευδομάδα και δεν έχω θέμα doms του στυλ "δεν περπατάω". 

• Like 2
Δημοσ.

φωτη επικλινη παιζεις η δε τον συμπαθεις ?

αν θυμαμαι καλα απο κανα δυο φωτο σου που χω δει , εισαι τουμπανο στο στηθος δεν εχεις θεμα !

κοψιμο εννοεις θελεις πανω οχι να βαλεις ογκο , σωστα ?

Μονο επικλινη κανω οριζοντιο τον εχω κοψει χρονια.Ναι ρε συ οχι ογκο απο βυζι αλλο τιποτα :P να κοψει το πανω μερος θελω οπως το κατω.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν τον έχω τώρα μπροστά μου, ας το κάνουμε υποθετικά. Ας πούμε οτι ο πάγκος έχει μήκος 1μ. Πόσους πόντους να τον σηκώσω (όποιος σκέφτηκε πρόστυχα... μου μοιάζει :P) για να μην ξεπεράσω τις 45 μοίρες που έθεσε σαν όριο ο Μάους;

Δημοσ.

Μονο επικλινη κανω οριζοντιο τον εχω κοψει χρονια.Ναι ρε συ οχι ογκο απο βυζι αλλο τιποτα :P να κοψει το πανω μερος θελω οπως το κατω.

Μόνο εμάς μειώνεται από την άσκηση....και κει ευνοημένοι είστε...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

αν θυμαμαι καλα γιατι και εγω δεν ... βαζεις την μεσαία γραμμή στο επίπεδο του παγκου και κοιτας δεξια ή αριστερα αναλογα προς τα που θες που ειναι οι 45 μοιρες.

Δηλαδη το 90 θα ειναι εκει που ο παγκος ειναι ισιος και θα δεις σε ποση κλιση ειναι το 135

Δημοσ.

Στη γεωμετρία έχω αικιου ραδικιου, βοηθα λιγο παραπανω σπεκτ!

δεν θέλει γεωμετρία με το μάτι οκ είσαι (αν και έλεος αν δεν ξες τι σημαίνει 45 μοίρες :P )

Incline-Bench-Press.jpg

• Like 3
Δημοσ.

γιαννη παρε μια εικονα στο περιπου για να καταλαβεις

04-066-648.jpg?itok=QS-fctcq

εδω εισαι στο περιπου οσο περισσοτερο των σηκωνεις τοσο μεγαλωνουν οι μοιρες ! αν τον φερεις πολυ ψηλα και ξεπερασεις τις 45 μοιρες μετα δουλεουυν οι πρόσθιοι δελτοειδεις ! στο περιπου εκει που το βλεπεις βαλτον η λιγο πιο χαμηλα !

φωτη ωραιος - και γω μια απ τα ιδια , ο ισιος σχεδον δεν υπαρχει στο προγραμμα !

μιας και αναφερθηκε θα πω  να ξερετε πως η γωνία του επίπεδου πάγκου τοποθετεί τους τένοντες του θώρακα σε ευάλωτη θέση και πως οι περισσότεροι τραυματισμοί ώμων  μπορεί να προέλθουν από τον επίπεδο πάγκο ..

τωρα ειδα το ποστ του αλεξ

ακριβως αυτο ναι ..

• Like 2
Δημοσ.

Ναι ρε παιδια, ξερω με το ματι ποσες ειναι οι 45 μοιρες, ειπα να το κανω πιο...επιστημονικα. Δηλαδη στο 1μ αν το ανεβασω 10εκ τοτε εχω 10% κλιση. Ποσες μοιρες ειναι αυτο;

Δημοσ.

από το μοσχαρίσιο κομμάτι "ελιά" έχει κανείς μακροσυστατικά; 

http://nutritiondata.self.com/facts/beef-products/3519/2

Ναι ρε παιδια, ξερω με το ματι ποσες ειναι οι 45 μοιρες, ειπα να το κανω πιο...επιστημονικα. Δηλαδη στο 1μ αν το ανεβασω 10εκ τοτε εχω 10% κλιση. Ποσες μοιρες ειναι αυτο;

Γιάννη κάντο με το μάτι και βλέπεις...αν νιώθεις πολύ τους ώμους κατέβασε μοίρες απλά.

• Like 2
Δημοσ.

Κάντο με το μάτι όπως στο έδειξα και βάλτο στο επίπεδο εκεί κοντά που σε βολεύει περισσότερο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...