tehAllantin Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Αντε βγαλτο απο το μυαλο του.. Θα τον ρω βολικα και θα του πω δυο λογακια. Του ειπα να ψαξει κιολας στο ιντερνετ να δει... βάλε στο κουτί της πρωτείνης κακάο με ζάχαρη και άσε το placebo effect να κάνει θαύματα! Μ'ένα σμπάρο 2 τρυγώνια γιατί μιλάει σαν να είναι λαχανιασμένος;;;;; 1
panoyker10rp Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=2_v5RIFcY88&list=UUnACr15pbdAOm_Ooccyeivw δειτε εδω ασκησεις για 6 pack
Antwni Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 δειτε εδω ασκησεις για 6 pack Σε ευχαριστούμε πολύ που μας ανοίγεις τα μάτια Πόσο τρολλερ παίζει να είσαι ρε φίλε? xD
margaritagr Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Σημερα επαιξε καρδιολογος , φουλ εξεταση & χαρτι που θελανε στο γυμναστηριο. Το πορισμα ειναι go ahead και γυμνασου οπως κ οσο θες. Του ανεφερα ενα συμπτωμα που εχω..καποιες φορες μετα το φαϊ με πιανει ταχυκαρδια...και το οτι κουραζομαι ευκολα σχετικα ακομα και σε φασεις που ειμαι οκ με τον θυρεοειδη. Μου ειπε οτι εχω μικρο ογκο παλμου, στελνει δηλαδη λιγο αιμα η καρδια. Λαθος του κατασκευαστη :p Δε τιθεται καποιος λογος ανησυχιας. Εγω παλι πιστευω και θελω να ελπιζω οτι με την ασκηση η καρδια μου θα δυναμωσει και αυτο θα αλλαξει. Υγ: ρε σεις το τεστ κοπωσεως το κανουνε και παππουδες;;; Με 12% ανηφορα στο διαδρομο; Νταξει το βγαλα ολο αριστα, αλλα αυτα τα 3 τελευταια λεπτα με 14% ανηφορα και ταχυτητα στο 6 (αν θυμαμαι καλα) ηταν απο τα πιο μαρτυρικα της ζωης μου
Liverpool89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Σημερα ... Μιση πιτσα και μια μπυρα χτυπισαμε για το βραδυ.. Δεν το μετανιωσα... Λεω θα το ευχαριστηθω... Αυριο προπονηση... Πηρα κρακερ ολικης να μου κοβουν την πεινα οταν πρεπει... Γιατι το πιασιμο στο στηθος ηρθε τωρα... Με εκανε κομματια... Ξεχασα να γραψω και μια μπαλα παγωτο σοκολατα
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 μαργαρητα η καρδια ειναι μυς και γυμναζεται!! οποτε μην φοβασαι τωρα ισως στελνει λιγο οσο το γυμναζεις θα στελνει περισσοτερο!! εγω εχω φτασει σε σημει που σε ηρεμια εχω 38 παλμους 1
ennoeitai Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Θελω να κοψω τα δημητριακα με συντηρητικα, επειδη τρωγω καθε μερα, αλλα δεν ξερω με τι να τα αντικαταστησω. Εχετε καμια προταση; Εχω ακουσει καλα λογια για το ταχινι και τη βρωμη, αλλα μπορεις να τρως ταχινι καθε μερα; Και η βρωμη δεν ειναι ανοστη; Ετρωγα ενα διαστημα αλλα τη σταματησα. Επισης τα βιολογικα (πχ βιολογικη βρωμη, που εχει εδω κοντα) ειναι σιγουρο οτι ειναι οντως βιολογικα και δεν τα ψεκαζουν, κλπ; Υποθετω πως ποτε δεν μπορει να ξερει κανεις σιγουρα. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2014 από ennoeitai
Mau-Maus Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Απο γευση ? μαμανε !! απλα σοκολατιτσα ειναι αυτη καλο ειναι να την αποφευγουμε ! απο γευση παντως και τα δυο δινουν ασχημα !! φιλε εννοειται να αποσαφηνισουμε κατι γιατι πολυς κοσμος νομιζει οτι βιολογικα = πιο ποιοτικα ποιο θρεπτικα κτλ .. τόσο τα βιολογικα, όσο και το κανονικα προιοντα περιέχουν τις ίδιες ποσότητες των βασικών θρεπτικών συστατικών. Η κύρια διαφορά τους ειναι στις γεωργικές πρακτικές! τα βιολογικά προϊόντα προέρχονται από αγελάδες που τρέφονται με φυτά που καλλιεργούνται χωρίς φυτοφάρμακα. μη φοβασαι ψεκασμους και τετοια (σιλβε εσυ ? ) τα βιολογικα ειναι καλυτερα γι αυτο ειναι και ακριβοτερα ! ενα ειναι σιγουρο .. ο,τι τρωμε , ειμαστε ! το ειπε πρωτος ο ιπποκρατης αιωνες πισω και ισχυει 100 % το σπιτι που κατοικουμε (το σωμα μας δηλαδη) μπορουμε να το χτυσουμε με οτι υλικα εμεις θελουμε ! μπορουμε να το φτιαξουμε απο πρωτεινες - πολλα λαχανικα - φρουτα - ψαρια - οσπρια κτλ , μπορουμε ομως να το φτιαξουμε και με λαδωμενες πιτες . κρεμες γαλακτος , πολλα κιλα ζαχαρης , κοκορετσια και ραβανι! στην πρωτη περιπτωση θα εχουμε παρει ολες τις βιταμινες , τα ιχνοστοιχεια και ολα οσα χρειαζομαστε για να ζησουμε μια δυνατη , ποιοτικη και υγιης ζωη , στην δευτερη περιπτωση θα εχουμε παρει οσο λιπος χρειαζομαστε και ακομη περισσοτερο για να την βγαλουμε σε περιπτωση παγετωνα η επιλογη παντα ειναι δικη μας ... 4
Plug Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Αυτό με τα βιολογικά; Μμμμμμ εντάξει δε δίνω κ τόση σημασία. Γράφω από αγροτική περιοχή
linkin Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Θελω να κοψω τα δημητριακα με συντηρητικα, επειδη τρωγω καθε μερα, αλλα δεν ξερω με τι να τα αντικαταστησω. Εχετε καμια προταση; Εχω ακουσει καλα λογια για το ταχινι και τη βρωμη, αλλα μπορεις να τρως ταχινι καθε μερα; Και η βρωμη δεν ειναι ανοστη; Ετρωγα ενα διαστημα αλλα τη σταματησα. Επισης τα βιολογικα (πχ βιολογικη βρωμη, που εχει εδω κοντα) ειναι σιγουρο οτι ειναι οντως βιολογικα και δεν τα ψεκαζουν, κλπ; Υποθετω πως ποτε δεν μπορει να ξερει κανεις σιγουρα. Μπορεις να φτιαξεις γκρανολα σπιτικη απο βρωμη. Ειναι τουμπανη και βαζεις εσυ οτι θες μεσα (προφανως οχι αηδιες). 1
Liverpool89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Αυτα τα κουακερ γιατι η συσκευασια ειναινλες και η μιση χυθηκε στο πατωμα.. Πολυ λιγα εχειεσα για την τιμη τους... Γιατι δεν κανει να τρως ταχινι καθε μερα;;; Συνταγη: βρωμη γαλα κανελα ξηροι καρποι σταφιδες.. 2 λεπτα στο μικροκυμματων και εγινε τελειο.... Αλλιως βαλε μουσλι... 1
yannis27gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Σημερα επαιξε καρδιολογος , φουλ εξεταση & χαρτι που θελανε στο γυμναστηριο. Το πορισμα ειναι go ahead και γυμνασου οπως κ οσο θες. Εμένα μου είπε να ΜΗΝ κάνω βάρη και να ΜΗΝ κάνω αεροβική, μόνο ελαφρύ περπάτημα. Όχι γιατί είδε κάτι αλλά γιατί είμαι 40 χρονών... Αμα ήσουν εδώ κοντά θα σε έστελνα στον ίδιο, έτσι από περιέργεια να δω τι θα έλεγε σε σένα. Ίσως να σου επέτρετε step aerobic 2 φορές τη βδομάδα Θελω να κοψω τα δημητριακα με συντηρητικα, επειδη τρωγω καθε μερα, αλλα δεν ξερω με τι να τα αντικαταστησω. Εχετε καμια προταση; Εχω ακουσει καλα λογια για το ταχινι και τη βρωμη, αλλα μπορεις να τρως ταχινι καθε μερα; Και η βρωμη δεν ειναι ανοστη; Ετρωγα ενα διαστημα αλλα τη σταματησα. Επισης τα βιολογικα (πχ βιολογικη βρωμη, που εχει εδω κοντα) ειναι σιγουρο οτι ειναι οντως βιολογικα και δεν τα ψεκαζουν, κλπ; Υποθετω πως ποτε δεν μπορει να ξερει κανεις σιγουρα. 1η λύση: Μιξ ωμών ξηρών καρπών με αποξηραμένα φρούτα. Υγιεινό, λιπαρά που τα χρειάζεται ο οργανισμός, αρκετή πρωτείνη. Σε χορταίνει και σε γεμίζει ενέργεια. 2η λύση: Μπάρες με ταχίνι και διάφορα υλικά. Το ιντερνετ είναι γεμάτο συνταγές, άρχισε τους πειραματισμούς μέχρι να βρεις αυτή πυ αρέσει. Είναι πολύ εύκολες να φτιαχτούν. 3η λύση: Χαλβά με αποξηραμένα φρούτα. Να φροντίζεις πάντως να μην ξεπερνάς τα 100γρ ανα γεύμα (κι άλλα 50 τα αποξηραμένα φρούτα) γιατί είναι θερμιδικές βομβες τα άτιμα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις