Fotis13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Παστιτσια -μουσακαδες και τετοια ακυρα φαγητα δεν με κανουν να ζηλευω γιατι δεν τα τρωω. Χτες κυριακη ημουν off απο το απογευμα και μετα λογω leg day ουτε για κατουρημα δεν μπορουσα να σηκωθω οποτε ελιωσα στο game of thrones 3
wizzy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 51χλμ χτες, χαλαρά, όχι πολλές ανηφόρες, ευχάριστη διαδρομή, περίπου 1700 θερμίδες κάηκαν. Ελπίζω την επόμενη Κυριακή να πιάσω τα γνωστά standards (80χλμ+). Είδωμεν.
mgs4 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 @mgs4: Το γυμναστήριο μόνο καλό θα σου κάνει. Ξεκίνα χαλαρά και σταδιακά βάζε παραπάνω κιλά. Μίλα με κάποιον γυμναστή εκεί να σου βγάλει πρόγραμμα και μετά πόσταρέ το να σου πούνε οι ειδικοί αν χρειάζεται κάτι να αλλάξεις. Το ότι βάζεις κιλά στη μούρη όπως λες, είναι μέρος του εαυτού σου, προφανώς έχεις κι εκεί λιποκύταρα, όπως έχουν κι άλλοι άνθρωποι. Αμα αποφασίσεις να παχύνεις, αναγκαστικά θα βάλεις κι εκεί, το να βάζεις μόνο μυς είναι τέχνη για λίγους και συνίσταται σε πολύ σκληρή γυμναστική και πολύ προσεχτική -σε επίπεδο γραμμαρίων- διατροφή, δεν είναι για σένα αυτά. Μπορείς μετά να τα χάσεις πάντως Σε 1η φάση ξεκίνα βάρη, αυτό προς το παρόν αρκεί. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου καταρχάς. Κοίτα να δεις.... Πιστεύω ότι αν πλακωνόμουν στα πιτόγυρα και στις πίτσες πιο συχνά όχι καθημερινά σίγουρα θα ήμουν 2-3 κιλά παραπάνω. Να σου δώσω να καταλάβεις τελευταία φορά που έβαλα τέτοιο φαγητο στο στόμα μου ήταν πριν 3 βδομάδες και η αμέσως προηγούμενη ήταν κάπου το Γενάρη σε μια γιορτή.Γραμμάριο δεν πήρα φυσικά.Αναψυκτικά γλυκά έχω σχεδόν 1,5 χρόνο και δεν μου λείπουνε καθόλου. Το θέμα είναι βέβαια με αυτά πως θα παρω και λίπος χώρια την επιβάρυνση στην υγεία. Πάντως τότε με το τρέξιμο είχα κόψει και στο πρόσωπο, αλλά δυστυχώς με τη διατροφή πολύ υποθερμιδική λόγω απειρίας που ακολουθούσα έχανα και μάζα ταυτόχρονα. Αν έκανα συντήρηση τότε πιστεύω ίσως να ήμουν μια χαρά σήμερα. Θέλω ένα πρωί να σηκωθώ να ζυγισθώ και να είμαι σταθερά στα 69-70 κιλά. Τα βάρη βοηθούν στο χάσιμο λίπους; (ακόμα και στο πρόσωπο
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 @mgs4 γυμναστική βάρη και τρεξιματάκι τα κιλά θα μπαίνουν ομοιόμορφα και θα υπάρχει ομοιογένεια στο σώμα σου. Οπότε ναι θα χάσεις λίπος και θα σφίξεις αρκετά σε πρώτη φάση είναι το μόνο σίγουρο. Η διατροφή είναι αρκετά καλή απο μια γρήγορη ματια που έριξα πιο πάνω. Καλό έιναι πριν το γυμναστήριο να τρώς ενα αυγό και μετά 4 ασπράδια . Επίσης μπορείς να τρώς και μια μπανάνα με μια κουταλιά μέλι θα σου δώσει αρκετή ενέργεια. το κύριο γεύμα σου πρέπει να είναι πλούσιο σε πρωτείνη και υδατάνθρακα ειδικά με τα τα βάρη. Οχι υπερβολές με τον υδατάνθρακα ισορροπημένες μερίδες. Προτείνω μαύρο ρύζι , βραστή πατάτα . Μοσχαρίσιο κιμά αν θέλεις το μέγιστο σε πρωτείνη απο κρέας. Φυσικά δεν θα τρώς συνέχεια κιμά δεν κάνει καλό στην υγεία. Συνδιάζουμε όσπρια φασόλια μαυρομάτικα (πλούσια σε πρωτείνη) και άλλα. Ποτε υπερβολές ουτε στην διατροφή αλλά ουτε και στην γυμναστική και υπομονή χρειάζονται για να φτάσεις σε ενα πολύ καλό αποτέλεσμα.
yannis27gr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου καταρχάς. Κοίτα να δεις.... Πιστεύω ότι αν πλακωνόμουν στα πιτόγυρα και στις πίτσες πιο συχνά όχι καθημερινά σίγουρα θα ήμουν 2-3 κιλά παραπάνω. Να σου δώσω να καταλάβεις τελευταία φορά που έβαλα τέτοιο φαγητο στο στόμα μου ήταν πριν 3 βδομάδες και η αμέσως προηγούμενη ήταν κάπου το Γενάρη σε μια γιορτή.Γραμμάριο δεν πήρα φυσικά.Αναψυκτικά γλυκά έχω σχεδόν 1,5 χρόνο και δεν μου λείπουνε καθόλου. Το θέμα είναι βέβαια με αυτά πως θα παρω και λίπος χώρια την επιβάρυνση στην υγεία. Πάντως τότε με το τρέξιμο είχα κόψει και στο πρόσωπο, αλλά δυστυχώς με τη διατροφή πολύ υποθερμιδική λόγω απειρίας που ακολουθούσα έχανα και μάζα ταυτόχρονα. Αν έκανα συντήρηση τότε πιστεύω ίσως να ήμουν μια χαρά σήμερα. Θέλω ένα πρωί να σηκωθώ να ζυγισθώ και να είμαι σταθερά στα 69-70 κιλά. Τα βάρη βοηθούν στο χάσιμο λίπους; (ακόμα και στο πρόσωπο Να σε βοηθήσω λίγο να ξεχωρίσεις τα πράγματα. 1. Όταν οι άνθρωποι παχαίνουν βάζουν λίπος και μυική μάζα. Όταν αδυνατίζουν χάνουν κι απ' τα 2. Λίγοι, ελάχιστοι, καταφέρνουν στο "βάλε" το ποσοστό της μυικής μάζας να υπερτερεί κατά πολύ του λίπους και στο "βγάλε" το ανάποδο. Εσύ κι εγώ δε θα μπούμε μάλλον ποτέ σ' αυτό το κλαμπ 2. Τα βάρη δυναμώνουν τους μυς που ασκούνται απ' αυτά. Όποιον μυ ζορίσεις, θα γίνει πιο δυνατός. Έτσι απλά. Αν το ζορίσεις λίγο θα δυναμώσει λίγο, αν τον ζορίσεις υπερβολικά πολύ ίσως να τον τραυματίσεις. Γι αυτό θέλει λάου λάου στην αρχή, και μετά θα νιώθεις μόνος σου πόσο αντέχει ο κάθε μυς. 3. Δεν μπορείς να επιλέξεις από που θα χάσεις λίπος. Αυτό χάνεται απ' όλο το σώμα. Είναι λογικό όμως ότι αν το 70% (τυχαίο νούμερο) είναι στην κοιλιά, το 70% του λίπους που θα χάσεις θα είναι από κει. Αλλά δεν μπορεί να χάσεις μόνο από κει. 4. Η γυμναστική ούτε αδυνατίζει ούτε παχαίνει. Καις λίγο παραπάνω θερμίδες απ' ότι θα καιγες αν έβλεπες κλεμμένα όνειρα κι αυτό σε βάθος χρόνου κάνει τη διαφορά αλλά μέχρι εκεί. Αν θες να αδυνατίσεις, η δουλειά θα γίνει στη διατροφή. 5. Ο λόγος που επιλέγονται ποιοτικά φαγητά δεν είναι κυρίως θερμιδικός. Έχει να κάνει με τα συστατικά από τα οποία αποτελούνται. Τα κορεσμένα λίπη στα πιτόγυρα και οι κενές θερμίδες στα ποτά δεν τα χρειάζεται ο οργανισμός. Αντίθετα, η πρωτείνη θα χρειαστεί για χτίσιμο μυών -δεν μπορεί να χτίσεις μυς με λίπη-, οι βιταμίνες για την ευρύτερα καλή λειτουργία του οργανισμού, κτλ. Δεν μπορείς να φανταστείς τι σοκ θα φάει ο οργανισμός άμα τον γυμνάζει με βάρη 4 φορές τη βδομάδα. Άμα δεν τον τρέφεις σωστά, θα καταρρεύσει. 6. Μη βάζεις τεράστιους στόχους, ακόμα δεν ξεκίνησες. Προς το παρόν, ο 1ος στόχος είναι να ξεκινήσεις και να κλείσεις 4 βδομάδες στο γυμναστήριο. Κάν' το, και τα ξαναλέμε. 7. Ναι, αυτό που θες -να φύγει λίπος από το πρόσωπο, να αυξηθεί η μυική μάζα, κτλ θα γίνει. Σταδιακά. Αλλά θα γίνει. Αλλά όχι γράφοντας εδώ 6
Mau-Maus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Παστιτσια -μουσακαδες και τετοια ακυρα φαγητα δεν με κανουν να ζηλευω γιατι δεν τα τρωω. Χτες κυριακη ημουν off απο το απογευμα και μετα λογω leg day ουτε για κατουρημα δεν μπορουσα να σηκωθω οποτε ελιωσα στο game of thrones τι εχετε παθει ολοι με αυτο το game of thrones ? η δικια μου ειδε και τους 3 κυκλους κ οσα εχουν βγει απο τον 4ο μεσα σε μια βδομαδα ,χαζεψε κανονικα ! τοσο καλη ειναι αυτη η μαλακια ? mp4 , mp3 πως σε λενε δωστου στα βαρη και στην διατροφη ! αν βαλεις κιλα λογικο ειναι να μπουνε και στην μουρη ! αν βαλεις καλα κιλα ομως θα κοψεις κ εκει , και αν τα χερακια σου απο καλαμακια που ειναι τωρα τα τουμπανιασεις , δε θα τολμαει νασε λεει κανεις μπουλη πιστεψε με 1
margaritagr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μετα απο αυτον τον λιγο καιρο γυμναστικης αυτο που μ ευχαριστει ειναι οτι νιωθω πιο δραστηρια. Ενω ημουν σε μια φαση καθιστικης ζωης & αραγματος σπιτι πλεον νιωθω να εχω περισσοτερη ενεργεια στην καθημερινοτητα μου. Σημερα ανεβασα δυσκολια σε καποιες ασκησεις & πια στο διαδρομο σε 6 ταχυτητα φθανω 140 παλμους & οχι 180 περιπου, που εφθανα αρχικα. Βαζω και ανηφορα και κανω και καποια λεπτα τρεξιματακι στο 7.5 με διαλειμματα. 1
alex_000 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Χτές έφαγα 1 κιλό παγωτό. Στα @@ μου Ναι maus έπρεπε να κάτσεις να το δεις μαζί της. Δες και το Spartacus και αυτό γαμάει. 4
bosei Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Χτές έφαγα 1 κιλό παγωτό. Στα @@ μου Ναι maus έπρεπε να κάτσεις να το δεις μαζί της. Δες και το Spartacus και αυτό γαμάει. Κι εγώ είχα cheat χτες...πίτσα έφαγα. Ξενέρωσα όμως...δεν χόρτασα καν...δεν την κατάλαβε το στομάχι μου. Μετά με έπιασε και ο κλασικός πονόκοιλος που έχω μετά από σαβούρα. 3
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Κι εγώ είχα cheat χτες...πίτσα έφαγα. Ξενέρωσα όμως...δεν χόρτασα καν...δεν την κατάλαβε το στομάχι μου. Μετά με έπιασε και ο κλασικός πονόκοιλος που έχω μετά από σαβούρα.Μια απο τα ιδια σημερα το πρωι με σπανακοπιτα, με χαλασε ασχημα. :-I 2
mgs4 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Η διατροφή είναι αρκετά καλή απο μια γρήγορη ματια που έριξα πιο πάνω. Καλό έιναι πριν το γυμναστήριο να τρώς ενα αυγό και μετά 4 ασπράδια . το κύριο γεύμα σου πρέπει να είναι πλούσιο σε πρωτείνη και υδατάνθρακα ειδικά με τα τα βάρη. Οχι υπερβολές με τον υδατάνθρακα ισορροπημένες μερίδες. Γνωρίζω ότι τα ασπράδια είναι κορυφή από άποψη αφομοιώσιμης πρωτεϊνης. Το θεμα είναι όμως ότι δεν ξέρω αν κάνει να τα τρώω σε καθημερινή βάση. Δλδ τη μία μέρα μετά το γυμναστήριο μπορώ να χτυπήσω 5-6 ασπράδια. Την επόμενη όμως τι;;; Από που θα παίρνω αξιόλογη ποσότητα (και ποιότητα) πρωτεινης αμέσως μετά το γυμναστήριο; Θα μου πεις να τρώω κοτόπουλο/ψάρι αλλά δεν θα είναι too much γιατί και 1,50 -2 ώρες μετά την προπόνηση θα τρώω κανονικο φαγητό πάλι... Μήπως να εφοδιαστώ και με whey ή δεν θα μου προσφέρει κάτι; Δλδ το θέμα μου είναι για το μεταπροπονητικό τι να βάλω ώστε να υπάρχει πλουραλισμός... Α και κάτι ακόμα όσον αφορά τον υδατάνθρακα μετά την προπόνηση στο βραδινό γεύμα. Γενικά έχω υπολογίσει τις ποσότητες ότι είναι περίπου στα 350 gr υδατάνθρακα το οποίο μεταφράζεται σε 1,5 πατάτα για το βραδυνό... Μία μεγάλη και μια μικρή. Θεωρείται υπερβολή; Γιατί κάπου αλλού είχα διαβάσει ότι ο υδατάνθρακας πρέπει να είναι γύρω στα 250 gr. Από την άλλη με τους υπολογισμούς σε μάρκο που έχω κάνει με παίρνει και πρέπει να τρώω πολύ υδατάνθρακα... Κοινώς να ξεκολ!@#0μαι στο φαγητό και αυτό με φοβίζει λίγο μη καταλήξω να γίνω χοντρός Να σε βοηθήσω λίγο να ξεχωρίσεις τα πράγματα. 1. Όταν οι άνθρωποι παχαίνουν βάζουν λίπος και μυική μάζα. Όταν αδυνατίζουν χάνουν κι απ' τα 2. Λίγοι, ελάχιστοι, καταφέρνουν στο "βάλε" το ποσοστό της μυικής μάζας να υπερτερεί κατά πολύ του λίπους και στο "βγάλε" το ανάποδο. Εσύ κι εγώ δε θα μπούμε μάλλον ποτέ σ' αυτό το κλαμπ Δλδ αν είναι να βάζουμε ίδιες ποσότητες λίπους και πρωτεϊνης γιατι πλακονόμαστε στα γυμναστήρια; Οκ θα μου πεις ότι είμαι αρχάριος ακόμα προσωπικά αλλά είναι δεδομένο δλδ ότι πάντα όση πρωτεινη θα βάζεις θα βάζεις το ίδιο και λίπος; 6. Μη βάζεις τεράστιους στόχους, ακόμα δεν ξεκίνησες. Προς το παρόν, ο 1ος στόχος είναι να ξεκινήσεις και να κλείσεις 4 βδομάδες στο γυμναστήριο. Κάν' το, και τα ξαναλέμε. Εννοείται ότι δεν έχω τεράστιους στόχους ακόμα και σε βάθος χρόνου έτσι όπως το σκέφτομαι... Απλά δεν είμαι άνθρωπος που κάθομαι σε μια καρέκλα ή μπροστά από μια τηλεόραση με το πιτόγυρο στο χέρι και απορώ γιατι παχαίνω. Επίσης και τώρα θέλω να αλλάξω, δεν μ αρέσει να κλαίω τη μοίρα μου... Α και δεν είμαι χοντρός έτσι, ίσα ίσα είμαι αδύνατος αρκετά και γι αυτό θέλω να πάω γυμναστήριο μπας και σφίξω λίγο... Σε ευχαριστώ επίσης για τις συμβουλές σου.
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Doms απο weighted hyperextentions. Τι είπες τώρα... 1
bosei Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Γνωρίζω ότι τα ασπράδια είναι κορυφή από άποψη αφομοιώσιμης πρωτεϊνης. Το θεμα είναι όμως ότι δεν ξέρω αν κάνει να τα τρώω σε καθημερινή βάση. Δλδ τη μία μέρα μετά το γυμναστήριο μπορώ να χτυπήσω 5-6 ασπράδια. Την επόμενη όμως τι;;; Από που θα παίρνω αξιόλογη ποσότητα (και ποιότητα) πρωτεινης αμέσως μετά το γυμναστήριο; Θα μου πεις να τρώω κοτόπουλο/ψάρι αλλά δεν θα είναι too much γιατί και 1,50 -2 ώρες μετά την προπόνηση θα τρώω κανονικο φαγητό πάλι... Μήπως να εφοδιαστώ και με whey ή δεν θα μου προσφέρει κάτι; Δλδ το θέμα μου είναι για το μεταπροπονητικό τι να βάλω ώστε να υπάρχει πλουραλισμός... Α και κάτι ακόμα όσον αφορά τον υδατάνθρακα μετά την προπόνηση στο βραδινό γεύμα. Γενικά έχω υπολογίσει τις ποσότητες ότι είναι περίπου στα 350 gr υδατάνθρακα το οποίο μεταφράζεται σε 1,5 πατάτα... Μία μεγάλη και μια μικρή. Θεωρείται υπερβολή; Γιατί κάπου αλλού είχα διαβάσει ότι ο υδατάνθρακας πρέπει να είναι γύρω στα 250 gr. Από την άλλη με τους υπολογισμούς σε μάρκο που έχω κάνει με παίρνει και πρέπει να τρώω πολύ υδατάνθρακα... Κοινώς να ξεκολ!@#0μαι στο φαγητό και αυτό με φοβίζει λίγο μη καταλήξω να γίνω χοντρός Μια χαρά κάνει να τα τρως ασπράδια κάθε μέρα. Πάντως μην έχεις και πολλές απαιτήσεις από άποψη ποικιλίας...ειδικά αν θες να τρως "καθαρά". Θα δεις όσο θα περνάει ο καιρός θα μένεις σε συγκεκριμένα πράγματα... 1,5 πατάτα δεν έχει 350γρ. υδ/ακα...τσέκαρε τους υπολογισμούς σου Site: εδώ . Whey αν δεν θες να τρως κάθε μέρα ασπράδια μπορείς να πάρεις...δεν είναι τίποτα. EDIT: τσέκαρε κι Site: εδώ για επιλογές τροφών 1
mgs4 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μια χαρά κάνει να τα τρως ασπράδια κάθε μέρα. Πάντως μην έχεις και πολλές απαιτήσεις από άποψη ποικιλίας...ειδικά αν θες να τρως "καθαρά". Θα δεις όσο θα περνάει ο καιρός θα μένεις σε συγκεκριμένα πράγματα... 1,5 πατάτα δεν έχει 350γρ. υδ/ακα...τσέκαρε τους υπολογισμούς σου Site: εδώ . Whey αν δεν θες να τρως κάθε μέρα ασπράδια μπορείς να πάρεις...δεν είναι τίποτα. EDIT: τσέκαρε κι Site: εδώ για επιλογές τροφών 35 ήθελα να γράψω sorry, όχι 350 είπαμε... Επίσης και τόνος σε κονσέρβα ξερω ότι είναι καλή επιλογή αλλά και αυτό πλέον θα το αποφεύγω όσο μπορώ (κονσέρβα+βαρέα μεταλλα). Ψαράκι μόνο φρέσκο ή κατεψυγμένο στη χειρότερο λόγω χρημάτων... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις