kargo130 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Λοιπον παιδες θα ηθελα μερικες συμβουλες εαν γινεται, Εχω υψος 1,75 και βαρος κοντα 86 κιλα, ειμαι δηλαδη υπερβαρος. Βασικα θελω να χασω βαρος, να πεσω γυρω στα 73-75, και να δεσω λιγακι. Πριν απο 3 χρονια ειχα πεσει στα 67 κιλα, λογω διαφορων συνθηκων, χωρις καμια ασκηση, και φυσικα το θεαμα ηταν ασχημο, και φυσικα μολις καλυτερεψε η κατασταση τα ξαναπηρα και με το παραπανω. Να σημειωσω οτι εχω περασει τα 35 και ειμαι και καπνιστης(το οποιο σκεφτομαι σοβαρα να κοψω) αλλα αν τα κανω ολα μαζι μαλλον δεν θα κανω τιποτα στη τελικη(ετσι πιστευω τουλαχιστον). Σκεφτομαι να ξεκινησω πρωινο jogging ή μαλλον εντονο περπατημα συνοδευομενο απο λιγο ποδηλατο (στη αρχη λογω μηδαμινης φυσικης καταστασης) και επειδη εχω ενα παγκο και αλτηρες να κανω και καποιες ασκησεις. Θα κανω δουλεια ετσι η εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο; Μηπως εχετε να προτεινετε καποιο προγραμμα για εντελως αρχαριους( το εχω ψαξει αρκετα αλλα κατι για το επιπεδο μου δεν βρηκα); Και απο πλευρα διατροφης επειδη τα αυστηρα προγραμματα δεν προκειται να τα ακουλουθησω εχετε καποιες βασικες διατροφικες συμβουλες να δωσετε; Σας ευχαριστω πολυ
alex_000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Ok, Άλεξ. Τότε -αφού δεν έχεις θέμα και με τα λεφτά- θα πήγαινα ή Site: εδώ ή Site: εδώ . Η πρώτη διαβάζω ότι έχει τρομερές γεύσεις αλλά βλέπω δεν την έχει σε stock...αν δεν θες να περιμένεις πήγαινε στην ON. Και αυτή που σου είπε ο spect καλή είναι απλά είναι hydrolysed isolate (της ON είναι blend concentrate με isolate). Αν πιστεύεις ότι αξίζει η διαφορά στην τιμή για 2-3γρ. λιγότερα υδατάνθρακα μπορείς να πας κι εκεί αν και επειδή θα είναι hydrolysed isolate η γεύση θα είναι πιό αραιή. έγινε θα πάρω της On, η dynamize όντως φαίνεται να έχει καλύτερα "stats" αλλά η on είναι η πιο στανταριά κυριλέ μάρκα με φήμη ακόμα και σε όσους δεν ασχολούνται. Γεύση σοκολάτα δοκίμασε κανείς? (αυτό με ενδιαφέρει πιο πολύ Lol Έφυγε και το πρώτο 2λιτρο νερό για φέτος μέσα στην προπόνηση...είμαι σαν να γενάω αλλά δεν παλεύεται αλλιώς τόση ζέστη. > 2
Mau-Maus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 καργκο με δυο λογια κοβεις μαχαιρι τηγανιτα πιτσες σουβλακια ψωμια λαδια και αρχιζεις να τρως βραστα !νεροβραστο ρυζακι νεροβραστες πατατες κτλ ασπρο κρεας κ οχι κοκκινο , πολλες σαλατες πρασινες μαρουλι μπροκολο λαχανο κτλ κανα φρουτακι και θα πεφτεις για υπνο παντα νηστικος , ποτε με γεματο στομαχι !λεπτομερειες θα σου πουν τα παιδια .. παει και το τελευταιο φυσικο σωμα εδω , φαρμακωθηκε για λιγο παγωτακι 6
ennoeitai Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Σιγα ρε μεγαλε, δεν εισαι και μπεμπης, 13 χρονια σε περναω, εκει να δεις ζορι τοσο σε επιπεδο αντοχων οσο και σε επιπεδο "χανω δυσκολα λιπος/το βαζω ομως πανευκολα". Αμα εισαι συνεπης στη διατροφη, θα δεις αποτελεσματα, μη μασας! Ναι ρε δικιο εχεις δε λεω, απλα ηθελα να πω οτι αμα ημουνα πχ 15-20 το δερμα θα μαζευε πολυ πιο ευκολα. Αλλα νταξει. Αμα χανεις κιλα χωρις να γυμναζεσαι, δε θα χανεις μονο λιπος αλλα λιπος και μυς, οποτε δωρο αδωρον αν τα χασεις μαζεμενα ή σε 38 χρονια, η χαλαρωση θα ειναι η ιδια. Εσυ βεβαια γυμναζεσαι, με bodyweight. Το βιβλίο που λες το δούλεψα κι εγώ, το βρίσκω φοβερό -γι αυτό το έχω και στην υπογραφή μου . Αλλά δεν αρκεί. Αν δε θες να επενδύσεις σε βάρη/αλτήρες/μπάρα/πάγκο, πάρε τουλάχιστον λάστιχα γυμναστικής ή έστω kettlebell. Σοβαρή δουλειά μόνο με bodyweight ασκήσεις δεν κάνεις, εκτός κι αν είσαι πολύ πορωμένος ή έχεις trainer δίπλα που δε σε αφήνει σε χλωρό κλαρί. Ειμαι οντως πολυ πορωμενος. Άμα κάνεις ελαφρώς υποθερμιδική διατροφή ώστε να χάνεις 1-2 κιλά το μήνα και ταυτόχρονα δίνεις ζόρι στους μυς αναγκάζοντάς τους να αυξηθούν, σε 1 χρόνο θα έχεις χάσει 20 κιλά λίπος έχοντας παράλληλα βάλει 4-5 κιλά μυς. Άλλος άνθρωπος θα γίνεις Καπως ετσι το σκεφτομαι κι εγω. Μπορει να μη φτασω τα 70, για 75 ελεγα. Αλλα θα δουμε. Υ.Γ. Για το χαλαρό δέρμα μη χαλιέσαι, στη χειρότερη να χρειαστείς πλαστική όπως ο Νίκος. Αλλά αυτο θα σε απασχολήσει του χρόνου την άνοιξη άμα ξεκινήσεις δυνατά από τώρα μυική ενδυνάμωση. Ηθελα να τη γλιτωσω ρε γαμωτο. Τελοσπαντων, θα δουμε πως θα παει. Δες πως θα πάει , μην νομίζεις , αν πέσεις σε λίπος θα μειωθεί κ η χαλαρότητα γιατι κ για εμένα υπήρχε η λύση να ρίξω πολύ το λίπος και να ειμαι σε χαμηλά κιλά αλλα ανθρωπάκι δε θα γίνομουν με καμία παναγία. απλά χάσε τα υπόλιπα κιλά σου αργά αργά Λες να προσπαθησω περισσοτερο να τα χασω αργα ε; Οκ θα το παλεψω, αλλα τωρα με τις συνηθειες που εχω δημιουργησει, ειναι πιο δυσκολο να μη χανω κιλα. Ποιος θα τρωει τωρα τα φρουτα και τα λαχανικα μου; ;_;. Τελοσπαντων. Ποσο σου πηγε το μαλλι για την εγχειρηση; 1,78 ειμαι. Και για τα αποτελεσματα που λες, δε θελω να γινω τοσο μυωδης οσο εσυ, θελω να εχω μυες, αλλα αυτους που εχει ενα κοινο αθλητικο σωμα, οχι μεγαλυτερους.
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 μαους το τελευταιο οχηρο στο φυσικο ειμαι εγω και δεν θα πεσω !!!!
Mau-Maus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 καλα , κανε λιγο παρειτσα με τον viper και θα σου πω εγω αν πεφτει το οχυρο 1
alex_000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 καργκο με δυο λογια κοβεις μαχαιρι τηγανιτα πιτσες σουβλακια ψωμια λαδια και αρχιζεις να τρως βραστα ! νεροβραστο ρυζακι νεροβραστες πατατες κτλ ασπρο κρεας κ οχι κοκκινο , πολλες σαλατες πρασινες μαρουλι μπροκολο λαχανο κτλ κανα φρουτακι και θα πεφτεις για υπνο παντα νηστικος , ποτε με γεματο στομαχι ! λεπτομερειες θα σου πουν τα παιδια .. παει και το τελευταιο φυσικο σωμα εδω , φαρμακωθηκε για λιγο παγωτακι δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.. θα κάνω το γιαούρτι με κλασσικό κακαό σε σκόνη για αρχή και βλέπουμε .
viper2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.. θα κάνω το γιαούρτι με κλασσικό κακαό σε σκόνη για αρχή και βλέπουμε . 1 ώρα και οχι δυωρο στο ψυγείο γιατι θα κανει κρούστα 1
king2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 παει και το τελευταιο φυσικο σωμα εδω , φαρμακωθηκε για λιγο παγωτακι spect χορτοφαγος yannis χορτοφαγος εγω τη βγαζω με 10 αυγα τη μερα.Μακρια απο συμπληρωματα φιλε maus και ας κανουν οσο καλο θελουν.Δεν κατεβαινει κανεις μας σε αγωνες bb οποτε το συμπληρωμα ειναι κατι που δεν χρειαζετε 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 κινκ εγω δικαιολογω μεχρι πρωτεινη αλλα μονο υπο την προυποθεση οτι εχει φτιαξει ολα τα υπολοιπα και οχι για καθημερινη διατροφη αλλα για μερεες που για καποιο λογο δεν μπορει να φαει κανονικα 1
Fotis13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Jack Daniels sause με εντυπωσιακά πολύ αλκοόλ μέσα ------ Παίδες πέραν της πλάκας επειδή δεν ασχολούμαι με πρωτεΐνες κτλ και δεν έχω πάρει ποτέ κάποιο συμπλήρωμα, αλλά θέλω να κάνω τις συνταγές με το frozen yogurt και το παγωτό μπανάνα (γιατί δεν την παλεύω αλλιώς) θα το εκτιμούσα αν κάποιος μπορεί να ρίξει μια ματιά σε αυτή την λίστα http://www.cysupplements.com/index.php?page=shop.browse&category_id=22&option=com_virtuemart&Itemid=83 και να μου προτείνει μια πρωτεΐνη να παραγγείλω. 2 πράματα με ενδιαφέρουν πρώτον να έχει σοκολατένια γεύση που να μετράει και δεύτερον να είναι όσο πιο καθαρή γίνεται, δεν θέλω καμιά άλλη ουσία μέσα. Τιμή δεν με νοιάζει θέλω την καλύτερη ποιότητα όσο και να κάνει. L Λοιπον Alex ασε τα γυναικεια "θα την εχω μονο για παγωτο" και σαχλαμαρες ολα τα πρεζακια ετσι ξεκινησαν να ξερεις και μeτα επεσαν με τα μουτρα Εγω τωρα παιρνω αυτη στα 70 Και μολις τελειωσει θα παρω αυτη που ειναι ποιοτητα -ποσοτητα οτι πρεπει : http://www.musclemax.gr/proteins/the-protein-works-90-isolate-4000gr-detail#.U5B8O_mSzh5 2
king2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 κινκ εγω δικαιολογω μεχρι πρωτεινη αλλα μονο υπο την προυποθεση οτι εχει φτιαξει ολα τα υπολοιπα και οχι για καθημερινη διατροφη αλλα για μερεες που για καποιο λογο δεν μπορει να φαει κανονικα Ετσι ναι σε αυτη την περιπτωση που δεν εχεις αλλη επιλογη χτυπας κανα σκουπακι αλλα το καθε μερα δεν χρειαζετε.Υπαρχουν ενα σωρο πηγες πρωτεινης που ο καθενας μπορει να παρει 120-180γρ πρωτεινης καθημερινα δεν ειναι αναγκη το συμπληρωμα.
alex_000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 κινκ εγω δικαιολογω μεχρι πρωτεινη αλλα μονο υπο την προυποθεση οτι εχει φτιαξει ολα τα υπολοιπα και οχι για καθημερινη διατροφη αλλα για μερεες που για καποιο λογο δεν μπορει να φαει κανονικα και για παγωτά 2
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Λες να προσπαθησω περισσοτερο να τα χασω αργα ε; Οκ θα το παλεψω, αλλα τωρα με τις συνηθειες που εχω δημιουργησει, ειναι πιο δυσκολο να μη χανω κιλα. Ποιος θα τρωει τωρα τα φρουτα και τα λαχανικα μου; ;_;. Τελοσπαντων. Ποσο σου πηγε το μαλλι για την εγχειρηση; 1,78 ειμαι. Και για τα αποτελεσματα που λες, δε θελω να γινω τοσο μυωδης οσο εσυ, θελω να εχω μυες, αλλα αυτους που εχει ενα κοινο αθλητικο σωμα, οχι μεγαλυτερους. το να τρως καθαρά δε σημαίνει οτι αδυνατίζεις , οι θερμίδες που λαμβάνεις/καίς παίζουν ρόλο σε αυτό,οπότε συνεχίζεις να τρως καθαρά αλλα δε το παρακάνεις στην μείωση θερμίδων , ρίχνε σταδιακά , όχι απότομα η εγχείρηση ειναι ακριβή. Σε γιατρό έξω θες 5000 euros ξερω γω πάνω κάτω αλλιώς σε δημόσιο 650 περίπου η εγχείρηση και πάει 1000+ με τα έξοδα σύνολο χωρίς φακελάκια κλπ που δεν έδωσα προσωπικά. Στην περίπτωση του δημοσίου βέβαια ειναι κ λίγο ρίσκο , πρέπει να βρεις γιατρό που να έχεις δει δουλειές του η να στον συστήσει κάποιος, δε γίνεται να πας στα τυφλά κ να πέσεις σε κανα χασάπη , γιατι υπάρχουν. Απλά η εγχείρηση να ειναι η τελευταία σου λύση , σοβαρά τώρα , γιαυτό το θέμα άκουσε μόνο κάποιον που την έχει κάνει, ειναι τρελή brutalιά , αξίζει αλλα ειδικά οι πρώτες μέρες ειναι για το πεος κ στο λέει άτομο αναίσθητο σε πόνο δείξε μια φωτογραφία με κοινό αθλητικό σώμα για να καταλάβω τι εννοείς ακριβως Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2014 από nicoc89
Προτεινόμενες αναρτήσεις