Fotis13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Με διαστημα 2 ημερων απο την τελευταια προπονηση μετα απο μπανιο .Getting there ...(κλικ στις φωτο να φανουν σωστα ) * SPOILER * * SPOILER * τι μλκς εισαι! Τι να πω στα όρια για natural, πιο λογικό θα μου φαίνόταν αν ήξερα οτι βαράς ενέσεις. ενταξει ρε μλκ υπερβαλεις Σχεδον 450 τον μηνα για την διατροφη μου σκαω Αν ειμαι εγω στο οριο ο maus ειναι για αγωνες !Sent from my iPhone5 using Insomnia 1
alex_000 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 ενταξει ρε μλκ υπερβαλεις Σχεδον 450 τον μηνα για την διατροφη μου σκαω Αν ειμαι εγω στο οριο ο maus ειναι για αγωνες !Sent from my iPhone5 using Insomnia ξέρω τι λέω αν ο καθένας έσκαγε 450ευρώ τον μηνα στα κοτόπουλα και γινόταν έτσι όλοι φουσκωτοί θα ήτανε. Τόσο μυική μάζα θέλει 3 χρόνια + πολύ βαριάς γυμναστικής είναι ξεκάθαρο 1
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 ενταξει ρε μλκ υπερβαλεις Σχεδον 450 τον μηνα για την διατροφη μου σκαω Αν ειμαι εγω στο οριο ο maus ειναι για αγωνες !Sent from my iPhone5 using Insomnia ξέρω τι λέω αν ο καθένας έσκαγε 450ευρώ τον μηνα στα κοτόπουλα και γινόταν έτσι όλοι φουσκωτοί θα ήτανε. Τόσο μυική μάζα θέλει 3 χρόνια + πολύ βαριάς γυμναστικής είναι ξεκάθαρο λολ γυμναζομαι μονο 12 χρονια με βαρη , η διατροφη ειναι και η πρωτεινη και η κρεατινη και τα αμονοξεα ΚοκSent from my iPhone5 using Insomnia 2
Mau-Maus Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 αντε να ανεβασω και γω μια σημερινη γατακιααα .. αυτο δε το εφτιαξε η γυναικα αλλα εγω ! οκ η σαλτσα ντοματας βγηκε λιγο νερουλι αλλα μια χαρα ηταν , το μισο το τσακισα ηδη .. '(τις πετσες τις τσακισε η νταιζη μου η γκομενιτσα μου ) 9
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 <p>αντε να ανεβασω και γω μια σημερινη</p> <p>* SPOILER *</p>respect απλα. Sent from my iPhone5 using Insomnia 1
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Πω ρε μαους τι μας κανεις απογευματιατικα. Φωτη, απο τι ηλικια ασχολεισαι με τα lift?
alex_000 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 λολ γυμναζομαι μονο 12 χρονια με βαρη φαίνεται
Liverpool89 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 χαχαχαχ....Σημερα πηγα για μπανακι....Μαζι με το μωρο... Καθομαστε σε κατι ξαπλωστρες... Απεναντι 3 κοπελες ολες μπραζιλ και κακο... Πινω την φραπεδια... Βουταω και λιαζομαι το κουρασμενο παλικαρι.. Σε μια δωσει βλεπω την κοπελα μου να νευριαζει και να λεει αν παω και τις βγαλω τα ματια θα της πω...λεω τι εγινε... Μου λεει εχει μιση ωρα και σε κοιταει.... Εγω εκανα τον λαλακα....χαχαχ Αλλο που δεν ηθελα.... μ αρεσουν κατι τετοια... Και την πεταω αφου εχω κορμαρα....χαχαχααχα 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 ρε μαλακα λιβε μην γραφεις λαλακα και τετοια λες και ειμαστε μικρα παιδια! γραψε κανονικα αγορι μου!!! η σκληρη δουλεια ετσι ειναι!! αποδιδει καρπους
Liverpool89 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 ε το γραφω για να κραταω τα προσχηματα... Μην το γ@μησουμε κιολας το θεμα....
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 σιγα ρε! εμενα δεν με εχεις δει πως γραφω? ετσι και αλλιως ξερω θα το δεις εσυ ,ο μαους ,ο μπος ο φωτης, ο αλεξ,ο γιαννης, η μαργαριτα ή δημητρα και κανα δυο αλλη!την επομενη μερα θα ναι σαν να μην ειπωθηκε! μεταξυ μας ειμαστε σε αυτο το θρεντ ετσι και αλλιως! 2
Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ρε γαμώτο τώρα το καλοκαίρι που έβγαλα τα χαλία, στην ρόδα το μαξιλάρι που έχω για να πατάνε τα γόνατα γλιστράει και δεν γίνεται σωστά η άσκηση. Καμία συμβουλή;
Liverpool89 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Βαλε απο κατω μια πετσετα.... διπλωμενη καμια 3 φορες... Χωρις το μαξιλαρι... Σπεκτ θα δω ....αν και δεν μου καθεται καλα να τα πεταω ετσι....
ennoeitai Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ρε γαμώτο τώρα το καλοκαίρι που έβγαλα τα χαλία, στην ρόδα το μαξιλάρι που έχω για να πατάνε τα γόνατα γλιστράει και δεν γίνεται σωστά η άσκηση. Καμία συμβουλή; Αυτο που ειπε ο λιβερπουλ, ή αμα βαλεις τα ποδια σου στον τοιχο/σοβατεπι για κοντρα;
margaritagr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ρε παιδια τι ωραιο συναισθημα που ειναι οταν καταφερνεις μια ασκηση που πριν δεν εβγαινε; Κι οταν βλεπεις να γινονται τα γαμημενα ( Spect νταξει; ) τα σετ ολοκληρα ποση ευχαριστηση; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις