Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 mgs4 μπορω να σου βαλω να δοκιμασεις αυτα που παιρνω και μετα αυτα και θα δεις ποσο γλυκα ειναι τα κουακερ! τωραδ εν το καταλαβαινεις γιατι το εχεις συνηθησει! εγω πλεον δεν μπορω να τα φαω αυτα
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 έχει δίκιο ο spect, είναι η μέρα με τη νύχτα από άποψη γλυκιάς γεύσης, δοκίμασε την χύμα βρώμη, θα δεις διαφορά τόσο στη τσέπη σου (πιο οικονομική η χύμα) όσο και στη γλυκιά γεύση. με 5€ παίρνω 2 κιλά βρώμης!
isim Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Ημέρα ώμων η σημερινή. Δύσκολη μέρα αλλά αναγκαστικά ανεβάζουμε ρυθμούς και ένταση να βγαίνουν οποσδήποτε τα σετ γιατί πλέον κλείσαμε μήνα στο γυμναστήριο.... Γινόταν και πανικός σήμερα σχεδόν όλα ήταν πιασμένα και κάτι πιτσιρικάδες μαλακιζόντουσαν στις μπάρες με 100κιλά... Και μέσα σε όλα γ@μησα τη μέση μάλλον ενώ έκανα ραχιαίους σήμερα τελευταίο σετ... Υπέφερα φεύγοντας για σπίτι και σκέφτηκα ότι τη ξέσκισα και αύριο δεν θα μπορώ να κουνηθώ... Ευτυχώς ως διαμαγείας μόλις ήρθα σπίτι ο (νευρο)πόνος εξαφανίστηκε (ελπίζω μια και καλή...) Και μιας που αναφέρθηκε πήρα αυτή την πρωτεινη χθες... Πολύ καλή διαλυτότητα, υπέροχη γεύση σοκολάτας, αρκεί να την αραιώσεις μέχρι 190 ml με νερό γιατί από κει και πάνω αρχιζει και γίνεται νερουλή... Θυμίζει πολύ ζεστή σοκολάτα η γεύση και αυτο με βάζει σε σκέψεις για το αν όντως είναι "καθαρή" πρωτεινη και όχι μια μπαρούφα ασχετα με τους διθυράμβους που γράφονται σε site και περιοδικά για την συγκεκριμμένη... Βέβαια όπως έχω ξαναγράψει δεν κάνω καμία άλλη χρήση συμπληρωμάτων και αυτό το πήρα αναγκαστικά για μεταπροπονητικό μετά απο ψάξιμο γιατί έχω βαρεθεί τα ασπράδια... 4 φορές τη βδομάδα το έχω ως ρόφημα μετά την προπόνηση... Την παιρνω εδω και 7 χρονια. Μια απο τις κορυφαιες. Απλα ειναι isolate και για αυτο σου φαινεται νερουλη. αν κάποιος παίρνει το συμπλήρωμα "bio gro", ας το ξανασκεφτεί γιατί έχει μέσα "απαγορευμένες" αναβολικές ουσίες. Κανεις και οικονομια πρωτεινη + φαρμακο σε 1
viper2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Η βρωμη της alta κανει 1,19 τα 500g και την βρίσκεται στα my market.
Plug Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Παιδιά εγώ μουσλι του ΒΓ (1κιλο ~2,2) με πρωτειν και είναι τούμπανο.
Akis1914 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά..Σήμερα είναι απο εκείνες τις μέρες που ξυπνάς το πρωί και λες ρε φίλε γιατί νιώθω σαν τον σούπερμαν?? .Φυσικά όταν νιώθεις έτσι απλά τρέχεις στο γυμναστήριο...Έτσι και εγώ έτρεξα μετά την δουλειά και αποδείχτηκε ότι καλώς έπραξα..Έβγαλα 5 επαναλήψεις στα 90 κιλά front squat με spot τον bro μου που ισχυρίζεται ότι δεν βοήθησε καθόλου(ρωτήστε τον εδώ είναι ).Ηθικό δίδαγμα της μέρας,η βοήθεια στο γυμναστήριο κάνει καλό στο να μην τραυματιστείς,ότι μπορείς να δοκιμάσεις κιλά που τόσο καιρό νόμιζες ότι ''δεν τα είχες'' αλλά το κυριότερο είναι ότι η αυτοπεποίθηση πάει αυτόματα 40% πάνω.Πάμε για τα 100 τώρα. 6
Liverpool89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Γιαννη αν δεν ειναι αυτη με το μπιζελι....Ερχομαι μια βολτα για καφε να την τσιμπισω... Φωτη θα ξενερωσες αγρια αν ηταν μπιζελιου...χαχχαχαχα Κλαρκ απλα δεν υπαρχουν τα νουμερα σου... Σημερα προπονηση.... Καλα ημασταν απλα γυρισα απο την δουλεα δεν εφαγα κατι...κοιμηθηκα, μετα προπονηση.... Τωρα εφαγα βραστη πατατα με αγγουρι γιαουρτι.. Μετα φακες...(μπλιαχ) Οσο για το πρωινο και τα καρφουρ εχουν 500γρ βρωμης 1,20, ο γαλαξιας δικια του 1,20 και τα λιντλ εχου το ενα κιλο 2,30 αλλα ειναι μαζι με το φλοιο... Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2014 από Liverpool89 2
Liverpool89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Ερωτηση να αντικαταστησω τις προβολες με hang clean;;;ετσι για μια αλλαγη για καποιες εβδομαδες
alex_000 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά..Σήμερα είναι απο εκείνες τις μέρες που ξυπνάς το πρωί και λες ρε φίλε γιατί νιώθω σαν τον σούπερμαν?? .Φυσικά όταν νιώθεις έτσι απλά τρέχεις στο γυμναστήριο...Έτσι και εγώ έτρεξα μετά την δουλειά και αποδείχτηκε ότι καλώς έπραξα..Έβγαλα 5 επαναλήψεις στα 90 κιλά front squat με spot τον bro μου που ισχυρίζεται ότι δεν βοήθησε καθόλου(ρωτήστε τον εδώ είναι ).Ηθικό δίδαγμα της μέρας,η βοήθεια στο γυμναστήριο κάνει καλό στο να μην τραυματιστείς,ότι μπορείς να δοκιμάσεις κιλά που τόσο καιρό νόμιζες ότι ''δεν τα είχες'' αλλά το κυριότερο είναι ότι η αυτοπεποίθηση πάει αυτόματα 40% πάνω.Πάμε για τα 100 τώρα. Μου λέει έλα για βοήθεια, έκανα 5x80 πάω για 2x90. Λέω τα έβγαλες άνετα τα 5χ80 ? μου λέει ναι καλά ήτανε, του λέω λογικά έχεις και 3 εύκολα. Έκανε 2 πήγε σαν ελατήριο λέμε πάμε 3ο, το 3ο ήταν πάλι χαλαρό, ε και πήγε άλλα 2. Το τελευταίο βγήκε μεν με αρκετό ζόρι αλλά χωρίς καθόλου βοήθεια διακοσμητικός ήμουνα. Εμένα πιάστηκε η μέση μου και ξανά squat σε κάνα 2 εβδομάδες δυστιχώς :/ Κρίμα γιατί και ήμουν και εγώ στο ανέβασμα front squat (5x70 έκανα gtp πανεύκολα) 3
isim Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μου λέει έλα για βοήθεια, έκανα 5x80 πάω για 2x90. Λέω τα έβγαλες άνετα τα 5χ80 ? μου λέει ναι καλά ήτανε, του λέω λογικά έχεις και 3 εύκολα. Έκανε 2 πήγε σαν ελατήριο λέμε πάμε 3ο, το 3ο ήταν πάλι χαλαρό, ε και πήγε άλλα 2. Το τελευταίο βγήκε μεν με αρκετό ζόρι αλλά χωρίς καθόλου βοήθεια διακοσμητικός ήμουνα. Εμένα πιάστηκε η μέση μου και ξανά squat σε κάνα 2 εβδομάδες δυστιχώς :/ Κρίμα γιατί και ήμουν και εγώ στο ανέβασμα front squat (5x70 έκανα gtp πανεύκολα) κανετε ελευθερο squat ή στο smith;
Mau-Maus Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 ελευθερα ! αλεξ προσεχε την μεση φιλε .. μεγαλη υποθεση να εχεις εναν απο πανω σου κ ας μην χρειαστει να τα ακουμπησει .. 2
alex_000 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 ελευθερα ! αλεξ προσεχε την μεση φιλε .. μεγαλη υποθεση να εχεις εναν απο πανω σου κ ας μην χρειαστει να τα ακουμπησει .. ευτυχώς είναι απλά νευρικό πιάσιμο 1
kuzko21 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 οπου μπορεις ελευθερο , κανε ελευθερο. εμενα το γυμναστηριο δεν εχει ρακ για ελευθερο squat και κανω τον ζογκλερ ειτε στο ρακ του OHP η σε ενα αλλο που εχει για να ακουμπαμε τις μπαρες. ευτυχως παντα με βοηθεια μεχρι να την βαλω στην πλατη. τα + που παιρνεις οταν την κανεις ελευθερη , ειδικα την συγκεκριμενη ασκηση , δεν συγκρινονται με το smith. 5
isim Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Συμφωνω απολυτα. Εχω δει να παιζουν squat και αρσεις θανατου στο smith, να φορτωνουν τρελα κιλα και να μην εχουν σωστη κινηση στο σετ. Τους εξηγεις και παλι εκει το δικο τους :'( και μετα απορουν γιατι δεν μεγαλωνουν αφου φορτωνουν κιλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις