Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα snatch είναι 70% τεχνική και χωρίς επίβλεψη και προπονητή καλύτερα να μη τα δοκιμάζει ο κόσμος. Ειδικά αν δεν μπορεί ούτε overhead squat να κάνει (το 90% δεν μπορεί να κάνει ούτως η άλλως και με κενή μπάρα στην αρχή)

alex το que σου πρέπει να είναι γλουτοί πίσω, γλουτοί μπροστά στο romanian. Mη σκέφτεσαι τίποτα άλλο, μόνο πως θα φέρεις κώλο πίσω και μετά μπροστά.Δοκίμασε και με σκουπόξυλο. Αν και δεν τα συστήνω και πολλοί τα θεωρούν επικίνδυνα. Αν έπρεπε να τα ξεχωρίσω από τα stiff είναι πως στο romanian χαμηλώνεις τη μπάρα και με τα πόδια.

Δεν έχεις άδικο εγώ επειδή δεν την κάνω για πόδια ίσως συγκεντρώνομαι στο να μεταφέρω το βάρος κυρίως με την μέση. 

Aν την κανεις μονο για ραχιαιους την θεωρω υπερβολη σαν κατι ακυρους που βαζουν  ελευθερα βαρη για να κανουν κοιλιακους αντι να κοψουν τις πιτσες ξερω εγω .

Να ειναι ο αλλος υπερτουμπανο να το καταλαβω  να κανει τοσο εξειδικευμενες ασκησεις για ραχιαιους -κοιλιακους αλλα οι περισσοτεροι  που τις κανουν δεν ειναι  και απλα ταλαιπωρουνται χωρις λογο.

εξαρτάται ρε, εγώ χρειάζομαι κάτι accessory στο squat, και το deadlift στο πρόγραμμα που κάνω τώρα δεν έχει θέση. Οταν κάνω ραχιαίους στο κάθετο μηχάνημα και 35 κιλά να κρατάω πάλι κάνω 20, βαρέθηκα να φορτώνω εκεί θέλω κάτι για να βγάζω 10. 

για να πιασει μεχρι hamstrings (και calfs) θα πρεπει τα βαρη να μην ειναι κοντα στους μηρους. 

νομίζω αν τα βάρη δεν είναι κοντά στο σώμα με αυτή την άσκηση θα την πάθεις άσχημα. 

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα. Εδώ και καιρό έχω ένα αλτηράκι 13 κιλά και άλλα 2,5 + 2,5 δίσκους ακόμη. Με τα 13 αν και αρχικά δυσκολευόμουν, πλέον τα σηκώνω με χαρακτηριστική άνεση κι έχω δεί τεράστιες διαφορές σε χέρια, πλάτη. Το ερώτημά μου είναι: πάω στα 18 κιλά ή να κάνω κάτι άλλο πρίν πάω εκεί; Να πήγαινα και να έκανα λιγότερες επαναλήψεις ξέρω γω (αν κι αμφιβάλλω για το αν θα δυσκολεφτώ, απλά σκέφτομαι μήπως δεν είναι καλό να κάνω τόσο μεγάλη (αναλογικά πάντα) μετάβαση. Όσοι σηκώνετε βάρη θα βλέπετε τα παραπάνω κιλά και θα γελάτε, αλλά απο κάπου πρέπει να γίνει αρχή  :P

Δημοσ.

Άλεξ πως πάει το 6μερο ?

δεν θα κάνω κάτι άλλο όσο κάνω υπερθερμιδική διατροφή μέχρι τα 90 κιλά. (στα cut θα κάνω 3-4 φορές) Η διαφορά με το προηγούμενο μου πρόγραμμα φαίνεται μεγάλη. Είναι νωρίς για μεγάλα λόγια αλλά νομίζω θα αλλάξω πάρα πολύ τον 2ο χρόνο και θα μπαζώσω άσχημα. 

• Like 1
Δημοσ.

δεν θα κάνω κάτι άλλο όσο κάνω υπερθερμιδική διατροφή μέχρι τα 90 κιλά. (στα cut θα κάνω 3-4 φορές) Η διαφορά με το προηγούμενο μου πρόγραμμα φαίνεται μεγάλη. Είναι νωρίς για μεγάλα λόγια αλλά νομίζω θα αλλάξω πάρα πολύ τον 2ο χρόνο και θα μπαζώσω άσχημα. 

Μακάρι...εξάλλου ο πρώτος καιρός είναι για να μπουν λίγο τα βασικά σχήματα μετά αρχίζει το μπάζωμα.

Το είδα και σε μένα φέτος. Για Bulking πήγαινα, recomp μου βγήκε και ουσιαστικά στα ίδια κιλά (κλάιν για 2 κιλά) με πριν από 10 μήνες φαίνεται να μπήκαν μυς.

Χαιρετώ την παρέα. Εδώ και καιρό έχω ένα αλτηράκι 13 κιλά και άλλα 2,5 + 2,5 δίσκους ακόμη. Με τα 13 αν και αρχικά δυσκολευόμουν, πλέον τα σηκώνω με χαρακτηριστική άνεση κι έχω δεί τεράστιες διαφορές σε χέρια, πλάτη. Το ερώτημά μου είναι: πάω στα 18 κιλά ή να κάνω κάτι άλλο πρίν πάω εκεί; Να πήγαινα και να έκανα λιγότερες επαναλήψεις ξέρω γω (αν κι αμφιβάλλω για το αν θα δυσκολεφτώ, απλά σκέφτομαι μήπως δεν είναι καλό να κάνω τόσο μεγάλη (αναλογικά πάντα) μετάβαση. Όσοι σηκώνετε βάρη θα βλέπετε τα παραπάνω κιλά και θα γελάτε, αλλά απο κάπου πρέπει να γίνει αρχή  :P

Κλάιν...αφού δεν έχεις δίσκους 1,25 τότε αύξησε 5 κιλά...

• Like 2
Δημοσ.

xaxaxa καλα αλλο  επικο αυτο μια μερα γελουσα, χτυπαει τοπ 3 ευκολα  

θελω να γραψω τις επιδοσεις μου στον παγκο , στο φαι και στο κολυμπι αλλα φοβαμαι πως θα με κοροιδεψετε  οτι κοκορευομαι και δε το κανω

:-D :-) :P

• Like 4
Δημοσ.

Τσίμπησα χθες ένα λάστιχο και δοκίμασα να κάνω κάποιες ασκήσεις μ' αυτό. Φάση έχει.

Η πωλήτρια μου έδωσε το Νο3 (το κόκκινο), με έκοψε ότι αυτό μου ταιριάζει. Τώρα άμα πω ότι μου φάνηκε πολύ εύκολο στις περισσότερες ασκήσεις και θα πάω να αγοράσω το Νο5, θα πει κανείς ότι κοκορεύομαι οπότε δε θα το πω. Ουφ, κρατήθηκα  :-D

Υ.Γ. Μαους, τι δείχνει το αβαταρ; 

• Like 3
Δημοσ.

νομίζω αν τα βάρη δεν είναι κοντά στο σώμα με αυτή την άσκηση θα την πάθεις άσχημα.

Αν βάζεις πολλά, ναι.

Δημοσ.

θελω να γραψω τις επιδοσεις μου στον παγκο , στο φαι και στο κολυμπι αλλα φοβαμαι πως θα με κοροιδεψετε  οτι κοκορευομαι και δε το κανω

:-D :-) :P

xa00xa0xa0 νομιζω πως πρεπει να ωριμασεις και να μεγαλωσεις ,τα εκανες και εσυ αυτα αλλα πλεον οχι, εχεις σταματησει να κοκορευεσαι ©.

Παω να φαω  πρωινο αυτα τα πολυ νοστιμα που τρωω που σερβιρονται  σε ολα τα καλα ξενοδοχεια ΝΟΤ .

• Like 3
Δημοσ.

Υ.Γ. Μαους, τι δείχνει το αβαταρ; 

τα γυαλια μου  , το Men's Health και στο βαθος η θαλασσα που κανω μπανιο !

κερω οτι κοκορευομαι τωρα αλλα δε φταιω εγω εσυ με ρωτησες :-)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

το ειδα και αυτο σημερα!

σκαει τυπος με αθλητικα, σορτσακι , μακριμανικο ισοθερμικο πανω φοραει αντιανεμικο και κανει διαδρομο

τελειωνει με το διαδρομο και παει βαζει αμανικο και ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ για να συνεχισει την προπονηση! απλα ψοφος

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

καλα εχω δει πολλους με παντοφλα αλλα τυπο να ερχεται με αθλητικα και μετα το διαδρομο να βαζει παντοφλα πρωτη φορα!

εγω περυσι το καλοκαιρι που ειχα χτυπησει το ποδι και δεν μπορουσα να βαλωπαπουτσι για κανενα λογο πηγαινα με παντοφλα και εκανα ξυπολητος για να εχω καλο πατημα τουλαχιστον :P

Δημοσ.

Ρε γαμωτο ...εμενα μου χουν πει οτι ειναι ενας τυπος στο γυμναστηριο που οταν σηκωνει βαρη γκαριζει κι ακουγεται ως απεναντι. Πεφτει πολυ σφιξιμο κ βγαινουνε κραυγες , ολοι λεει κρυφογελανε. Η μαλακια ειναι οτι δε τον εχω πετυχει ποτε γμτ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...