Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λιπομέτρηση που μπορώ να κάνω; Ξέρω ότι η μέθοδος μετρησης με το δερματοπαχύμετρο (κάτι τέτοιο) είναι από τις πιο αξιόπιστες, αλλά αυτό νομίζω κοστίζει... Σε κάτι καταστήματα με συμπληρώματα τύπου x-treme stores κάνουν; ξέρει κανείς πόσο κοστίζει; Δεν έχω κάνει ποτέ και θα ήθελα να έχω μια εικόνα...

Κάνας μπακαλίστικος αλλά και κάπως αξιόπιστος  τρόπος πχ με καμιά μεζούρα στο σπίτι δεν παίζει;

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Σε ενα κομμάτι μικρό έκανα απλα για να έχω άποψη. Ήξερα ότι πονάει αλλά αν δεν δοκίμαζα Δεν θα ήξερα πόσο :-P

Το λεγομενο με τρωει ο κωλος μου :P

Δημοσ.

Λιπομέτρηση που μπορώ να κάνω; Ξέρω ότι η μέθοδος μετρησης με το δερματοπαχύμετρο (κάτι τέτοιο) είναι από τις πιο αξιόπιστες, αλλά αυτό νομίζω κοστίζει... Σε κάτι καταστήματα με συμπληρώματα τύπου x-treme stores κάνουν; ξέρει κανείς πόσο κοστίζει; Δεν έχω κάνει ποτέ και θα ήθελα να έχω μια εικόνα...

Κάνας μπακαλίστικος αλλά και κάπως αξιόπιστος  τρόπος πχ με καμιά μεζούρα στο σπίτι δεν παίζει;

Από τις πιό αξιόπιστες είναι η μέτρηση DXA...όλά τα άλλα δεν είναι τόσο ακριβή οπότε αν δεν βρεις κάτι τέτοιο σε προσφορά ας το.

Εναλλακτικά όπως την βγάζουν σχεδόν όλοι: body-fat-percentage-men.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Θενξ για την περιεκτικη απαντηση. Επισης ξεχασα να ρωτησω, τι εχουμε πει οτι εχει και δεν κανει να τρωμε συχνα τονο? Και ποια ηταν η ποσοτητα που καταναλωνουμε μες στην βδομαδα?

Νομιζω λεγετσι salad spinner η τεχνολογια και χρησιμοποιει τη φυγοκεντρο.

Φίλε τέτοιο σκεύος φτηνό έχει στα jumbo και στα ikea. 5-6€ κάνει και όπως σου είπαν είναι κυρίως για να στεγνώνεις τις σαλάτες (μπορείς όμως και να τις πλένεις εκεί, σαν πλυντήριο :-) )

Αφού από γυμναστική ξέρετε ας φανώ λίγο χρήσιμος σε κάτι :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο το σιχαμα την αηδια το γαλα πως το πινεται σκετο ? Μαργαριτα ερειπιο εγινες πας για αποσυρση :P

Περιέχει υδράργυρο...max 3-4 κονσέρβες την βδομάδα.

Εγω στισ διακοπεσ  τρωω 5-6 την βδομαδα οταν ειμαι στην παραλια η' αργα το απογευμα.Μεχρι στιγμης δεν εχω πεθαινει .Προφανως η συστηματικα υπερβολικη καταναλωση  δημιουργει προβλημα δεν αντιλεγω.

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Σε ενα κομμάτι μικρό έκανα απλα για να έχω άποψη. Ήξερα ότι πονάει αλλά αν δεν δοκίμαζα Δεν θα ήξερα πόσο :-P

Και που να δεις πονο στην αποτριχωση της γενετικης μας περιοχης
Δημοσ.

Αυτο το σιχαμα την αηδια το γαλα πως το πινεται σκετο ? Μαργαριτα ερειπιο εγινες πας για αποσυρση :P

Εγω στισ διακοπεσ  τρωω 5-6 την βδομαδα οταν ειμαι στην παραλια η' αργα το απογευμα.Μεχρι στιγμης δεν εχω πεθαινει .Προφανως η συστηματικα υπερβολικη καταναλωση  δημιουργει προβλημα δεν αντιλεγω.

Ασε ρε συ αρχισα γυμναστηριο και γ@μηθηκε το συμπαν...ενω οσο σαπιζα στον καναπε ωραιοτατα ηταν :P

Δημοσ.

Ασε ρε συ αρχισα γυμναστηριο και γ@μηθηκε το συμπαν...ενω οσο σαπιζα στον καναπε ωραιοτατα ηταν :P

Δεν ηταν ωραιοτατα  γιατι σε λιγα χρονια θα ειχες το σωμα  της μαμας .Ενω με την γυμναστικη θα εχεις αυτο που πρεπει + τα οφελη της .

• Like 2
Δημοσ.

άρχισες πολύ δυνατά όμως, personal training 2 ώρες την μέρα κτλ.

Οποιοσδήποτε πάει έτσι στην αρχή (και εγώ που το έχω κάνει 2-3 φορές) καταλήγει με τενοντίτιδα / χονροπάθεια / μέση η κάτι χειρότερο.

• Like 3
Δημοσ.

άρχισες πολύ δυνατά όμως, personal training 2 ώρες την μέρα κτλ.

Οποιοσδήποτε πάει έτσι στην αρχή (και εγώ που το έχω κάνει 2-3 φορές) καταλήγει με τενοντίτιδα / χονροπάθεια / μέση η κάτι χειρότερο.

Ενταξει ειναι κλασικα  λαθη που κανουν οσοι ξεκινανε τα ιδια εκανα και εγω .Απλα οσοι εχουν μια ευαισθησια παραπανω  η' ειναι απλα ατυχοι τραυματιζονται .Για αυτο θελει  σταδιακα να ανεβαζεις τον ρυθμο  καθως  το σωμα ενος αγυμναστου με την ξαφνικη γυμναστικη  υποβαλεται σε ενα σοκ ,πρεπει να του δωσεις χρονο να προσαρμοστει.

• Like 2
Δημοσ.

Εννοειται οτι κανω πλακα...αλλωστε οποιος καθεται στον καναπε τι να παθει? το πολυ πολυ να πιαστει ο πωπος του!

Τι ενα σοκ...το δικο μου πρεπει να παθε 2-3 μαζεμενα :P

@alex δεν εκανα personal 2 ωρες...1 ειναι τη φορα απλα 2 φορες πηγα κ εκανα κ ποσο διαδρομο μετα. (Ενω η κοπελα μ εκραζε)

Θα μου πεις το αποτελεσμα ιδιο ειναι.

• Like 3
Δημοσ.

Από τις πιό αξιόπιστες είναι η μέτρηση DXA...όλά τα άλλα δεν είναι τόσο ακριβή οπότε αν δεν βρεις κάτι τέτοιο σε προσφορά ας το.

Εναλλακτικά όπως την βγάζουν σχεδόν όλοι: body-fat-percentage-men.jpg

Αυτο βρηκα αν ενδιαφερει κανεναν.

http://www.gooddeals.gr/offer_med.asp?ofid=1396

Καποτε ειχα παει σε εναν διατροφολογο και ειχε ενα μηχανημα που μετραεγε στελνοντα ρευμα το ποσοστο λιπους αν περιοχη του σωματος. Μου ειχε πει οτι εκανε 15.000 ο εξοπλισμος και ειχε μεγαλς ακριβειες? Μπορει να ισχυει κατι τετοιο, αν ειναι να επισκεπτομαι αυτον καθε εξαμηνο για να μετραω ποσοστα? Σου εβγαζε ενα γραφημα με το ανθρωπιν σωμα και ελεγε ποσο μυ, νερο και λιπος εχεις ανα περιοχη...

Φίλε τέτοιο σκεύος φτηνό έχει στα jumbo και στα ikea. 5-6€ κάνει και όπως σου είπαν είναι κυρίως για να στεγνώνεις τις σαλάτες (μπορείς όμως και να τις πλένεις εκεί, σαν πλυντήριο :-) )

Αφού από γυμναστική ξέρετε ας φανώ λίγο χρήσιμος σε κάτι :P

Α μονο για στεγνωμα ειναι? Εγω θελω κατι που να περιστρεφει την σαλατα με την σαλτσα και τα περιεχομενα της κιολας. Κατι τετοιο που θα μπορουσα να βρω?

Δημοσ.

ιστορια απο το γυμναστηριο , χθεσινη φρεσκια.

τυπος , χθες βραδυ , φορμα - μακο μπλουζακι - φουτερ ζακετα (ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ)

σοκ 1ο - ειναι στο σμιθ , φοραει τη ζωνη του , εχει φορτωσει (αν θυμαμαι καλα) 130-140 κιλα για '''''''squat''''''' , μπαινει απο κατω.

η κινηση που εκανε : λυγιζε τα ποδια του ΜΑΞ 20 μοιρες! αυτο ηταν το squat. Α! και εβριζε , εβριζε, αλβανους, μαναδες, πατεραδες τα παντα σε καθε επαναληψη και ξεφυσαγε σαν βοδι.

σοκ 2ο - τελειωνει με τη μαλακια που εκανε. αφηνει στο σμιθ καμια 60αρια κιλα. Στο θεο σας , μπαινει απο κατω και αρχιζει να πηδαει με τη μπαρα πανω κατω. 

ευχήθηκα να διαλυθεί το ζωον. 

ε μετα πηγε και εκανε 4 σουπερσετ στηθος - γαμπες -τρικεφαλα και τελειωσε.

.......

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...