Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εχω θεμα με μεση απλα πρακτικα ρωταω , πρεπει να γινει κατι για να πεις οτι βαζεις ζωνη?

η αν δεν εχεις προβλημα φτανεις 150 κιλα και αμα θες δεν φορας...

σου προσφερει κατι στην ασκηση?

Η ζώνη είναι για να κάνεις καλύτερο bracing το core σου την ώρα της κάθε επανάληψης και χρειάζεται και συγκεκριμένη εφαρμογή. Αν νιώθεις ότι το κάνεις χωρίς την ζώνη ακόμη και είναι αποδοτικό οκ. Τώρα να την φοράς όπως οι περισσότεροι που δεν είναι ούτε όσο σφιχτά πρέπει ούτε στο ύψος που πρέπει τσάμπα ταλαιπωρία για σένα. Α...θα σε αποτρέψει από κάποιον τραυματισμό? Όχι άμεσα αλλά έμεσα μέσω του core bracing.

Εγώ μέχρι χτες έλεγα δεν πρόκειται να μου χρειαστεί κτλπ. μέχρι που στο τελευταίο σετ deadlift (3 * 5 @ 135) ένιωθα ότι αν είχα την ζώνη να σπρώξω κι εγώ ενάντια σε κάτι θα είχα πιό άνετα τα κιλά.

• Like 3
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

αν την φορας σε κιλα που εχεις ανετα (βασικα δεν τα εχεις με υπερπροσπαθεια) δεν ειναι σαν να τεμπελιαζεις λιγο το core σου?

Δημοσ.

Fotis & Alex νομιζω με καλυψαν απολυτα, δε παιζει ν αφησαν κατι αναπαντητο. Θα μπορουσα να πω οτι θεωρω τον εαυτο μου τυχερο εφοσον η κοπελα με την οποια συνεργαζομαι μου εμπνεει εμπιστοσυνη , αλλωστε σε κατι τετοιες σχεσεις χωρις χημεια δε δουλευεις ευχαριστα/σωστα.

Πιστευω οτι για μενα τουλαχιστον ο συνδυασμος αυτος, η γυμναστρια δηλ και το φορουμ, δουλευει μια χαρα.

Αν ημουν ακομα στο προηγουμενο γυμναστηριο (απο το οποιο με πηραν τηλ να ξαναγραφτω κ τα ακουσαν :D ) και δεν εγραφα & εδω μεσα, μαλλον θα μου χε βγει καποιος σοβαρος τραυματισμος.

• Like 1
Δημοσ.

αν την φορας σε κιλα που εχεις ανετα (βασικα δεν τα εχεις με υπερπροσπαθεια) δεν ειναι σαν να τεμπελιαζεις λιγο το core σου?

Ε ναι...αφού δεν είναι οριακή η προσπάθεια τότε καλύτερα να εξασκείς και την άσκηση χωρίς την ζώνη.

In other news κοιμήθηκα ένα 3ωρο και είμαι 4 ώρες νηστικός...έχω πάρει λευκίνη bulk για κάτι τέτοιες περιπτώσεις που θέλω πρωτεΐνοσύνθεση χωρίς να φάω κάτι. Τι μλκίες με καφέδες για ξύπνημα κτλπ...όποιος θέλει να ξυπνήσει ας πιεί λευκίνη. Είναι τόσο fail σε γεύση ρε γαμώτο που τινάζεσαι σαν αυτόυς που κάνουν κόκα.

Δημοσ.

[...]Πηρα κατι γαντια απο την intersport με μαλακη επενδυση γιατι στα πουσαπς σε εξωτερικο χωρο πιανονται. Για να δουμε.

Η αληθεια ειναι οτι εχω μπει σ εξοδα..εχω παρει τσαντες,σορτακια, μπουστακια, παγουρι, τις προαλλες πηρα στρωμα, βαρη ποδιων. Χαχαχα νομιζω ευκαιρια εψαχνα

Ξέρεις τι μου θύμισες; Μια κουβέντα που μου είπε κάποτε ένας αθλητής ποδηλασίας: "Όσο λιγότερο ποδήλατο κάνεις, τόσο περισσότερα χρήματα σε accessories ξοδεύεις".

No offence, ε, εύχομαι να αναρρώσεις σύντομα.

• Like 2
Δημοσ.

Τη προηγουμενη βδομαδα ακουσα οτι κοκορευομαι, τωρα κι οτι παιρνω accessories αντι να κανω γυμναστικη. Αραγε...ποσο συχνοτερα θα πρεπε να πηγαινω για να πω οτι δικαιουμαι να χω παρει καινουρια ρουχα ξερω γω.

(Παντως ποδηλατες που ξερω εγω εχουν τα ακριβοτερα πλαίσια carbon, gps garmin των 300€ Και κρανη που κοστιζουν οσο ενα απλο trekking. Α. Γραφουν και καμια 50ρια χλμ για πλακα.)

Καλα τα no offence ρε wizzy αλλα οχι να λεμε τη κακια πρωτα κ μετα να πεταμε κ ενα χαμογελο.

Καποτε εγραφα εδω μεσα κι ελεγα ο,τι μαλακια και να πεταξω δεν αγχωνομαι. Τωρα πρεπει να μετραμε τι λεμε, το δειχνουν και τα likes αλλωστε.

Αντε καλο βραδυ σε ολους.

• Like 5
Δημοσ.

Ξεκόλλα ρε που δείχνουν κάτι και τα likes... ένα κλικ είναι.

Btw, για τα παπούτσια τρεξίματος της Salomon έχει κανείς άποψη; Αξίζουν τα λεφτά τους ή να πάω στα σίγουρα (asics gel);

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

μαργαριτα μην αρπαζεσαι! σκεψου οτι εγω θα μπορουσα να χα φαει τρελο δουλεμα για το κερι αλλα οπως και να χει το γραψα!

παντα θα υπαρχουν ατομα τα οποια θα σε νευριαζουν λιγο ακομη και αν δεν εχουν κακη προθεση οταν λενε κατι!

οποτε χαλαρωσε και απολαυσε το

πηγαινε καλυτερα σε μιζουνο! οχι οτι τα σαλαομον ειναι κακα αλλα πρεπει να δωσεις πολλα για να απρεις καλο παπουτσι!

και εξαρταται και γιατι λογο το θες. αν το θες για δρομο σου ξανα λεω πηγαινε σε μιζουνο

• Like 3
Δημοσ.

Nα παρει θεση ο maus ,γιατι βλεπω πως κανει τον κινεζο :P

φωτη τρωω τωρα φιλε ,  μετα :-)

μαργαριτα χιουμορ θα εκανε ο ανθρωπος - δεν ειχε σκοπο να σου πει κατι με κακια νομιζω ,

εξαλου εχεις δειξει οτι δεν εισαι παρεξηγησιαρα , εισαι ατομακι  μη στραβωνεις και μεινε μαζι μας 

ποια θα εχει μετα ο φωτης να  λεει ερειπιο :-D  ?

• Like 3
Δημοσ.

Το ενδεχόμενο ας πούμε να έχουμε αγοράσει αχρείαστα πράγματα για την πάρτη ας πούμε δεν παίζει?

Έρμηνευτηκαν και τα λαϊκ καταταλλα.

Ώρες ώρες σε αυτο το φόρουμ κάποιοι απλά θέλουν νταντεμα μου φαίνεται...

• Like 1
Δημοσ.

πηγαινε καλυτερα σε μιζουνο! οχι οτι τα σαλαομον ειναι κακα αλλα πρεπει να δωσεις πολλα για να απρεις καλο παπουτσι!

και εξαρταται και γιατι λογο το θες. αν το θες για δρομο σου ξανα λεω πηγαινε σε μιζουνο

Γι'αυτά εδώ λέω: Salomon Sense Mantra 2 Trail για μεικτά(on/off) tempo runs τα θέλω κυρίως.

Δημοσ.

Εαν εκανε χιουμορ ολα καλα. Εχω ακουσει ομωσ ΠΟΛΛΑ γι αυτο που κανω το τελευταιο 2μηνο κ το τελευταιο που θα ηθελα θα ηταν να τρωω κραξιμο και εδω.

Οταν ομως γραφεις οτι πηρες χ πραγματα κι ερχεται ο αλλος και λεει ενα παραδειγμα καποιου που αγοραζε κι απο γυμναστικη 0, ειναι παρεξηγησιμο.

@Kuzko στα 24 πια δε θελω νταντεμα. Κανα καλο λογο, καμια ενθαρρυνση σε κατι που χω ξεκινησει κι ειναι τελειως καινουριο για μενα, τη γουσταρω. Νταντεμα το χω κοψει εδω και καιρο ευτυχως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ενδεχόμενο ας πούμε να έχουμε αγοράσει αχρείαστα πράγματα για την πάρτη ας πούμε δεν παίζει?

Έρμηνευτηκαν και τα λαϊκ καταταλλα.

Ώρες ώρες σε αυτο το φόρουμ κάποιοι απλά θέλουν νταντεμα μου φαίνεται...

Ρε αρχηγε ας πηρε και 1 εκατομμυριο" αχρηστα πραγματα " με δικα σου λεφτα τα πηρε ?  δεν  μας πεφτει λογος ,θα κραζουμε τωρα και τι παιρνει ο καθενας? Ειμαστε gear freaks τι να κανουμε ?Σταυρωστε μας :P Αν και για τον wizzy πιστευω και εγω πως το ειπε καλοπροαιρετα .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Φώτη διαβασες τι έγραψα? ποσώς και με απασχόλησε/απασχολει τι πήγε και αγόρασε...το λαϊκ πήγαινε για την ατάκα του γουιζι μιας και το εχω κάνει ΟΥΚ ολιγες φορες...

Το πρόβλημα ειναι οτι ερμηνεύτηκαν ´και καλά´ τα λαϊκ στο συγκεκριμένο σχόλιο με καθαρά απώτερο σκοπό.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...