revolver1990 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Kαι τα σύκα?? Ποτέ .Φέρνουν διάρροια και ερεθίζεται το εντεράκι μου
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Ποτέ .Φέρνουν διάρροια και ερεθίζεται το εντεράκι μου Είσαι και ευαισθητούλι πανάθεμά σε..! 1
Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Οταν βλεπω ανθρωπους τουμπανο με καλαμακια ποδια λεω τι σκατα... με προτειμω ετσι... Καλα οι γαμπες μπορει να μην παιρνουν τοσο πολυ αλλα θα φαινοταν...
bosei Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Οταν βλεπω ανθρωπους τουμπανο με καλαμακια ποδια λεω τι σκατα... με προτειμω ετσι... Καλα οι γαμπες μπορει να μην παιρνουν τοσο πολυ αλλα θα φαινοταν... Α ρε Λίβε...μην με δεις με βερμούδα...οι κωλό γάμπες μου πρέπει να 'ναι λίγο μεγαλύτερες από τους πήχεις μου. Η αριστερά πες δεν έχει μέγεθος αλλά τουλάχιστον έχει τα σχήματα η δεξιά και πατημένη 0 είναι. 2
Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Σοβαρα.... ; εγω εχω κολλημα θελω να τα ανεβασω.... Χωρις δυνατα ποδια δεν κανουμε τιποτα...
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 μπος εγω γαμπες ξερεις τι κανω και δεν μπορω να κουνηθω για λιγο μετα? στο σμιθ 50κιλα 12 αριστερο ποδι + 12 δεξι ποδι + 15 και τα δυο μαζι 4 τετοια κατεβαζω στα 40 κιλα και κανω αλλη μια το ιδιο μεχρι να μην μπορω να σηκωσω τιποτα! ολα αυτα χωρις διαλλειμα ε!
bosei Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Σοβαρα.... ; εγω εχω κολλημα θελω να τα ανεβασω.... Χωρις δυνατα ποδια δεν κανουμε τιποτα... Καλά δεν είναι και σαν τους πήχεις αλλά είναι μικρές...πολύ. Υπομονή θέλουν. μπος εγω γαμπες ξερεις τι κανω και δεν μπορω να κουνηθω για λιγο μετα? στο σμιθ 50κιλα 12 αριστερο ποδι + 12 δεξι ποδι + 15 και τα δυο μαζι 4 τετοια κατεβαζω στα 40 κιλα και κανω αλλη μια το ιδιο μεχρι να μην μπορω να σηκωσω τιποτα! ολα αυτα χωρις διαλλειμα ε! Ρε συ σπεκτ ξέρεις ποιό είναι το θέμα...εσύ έχεις και γαμώ τις γάμπες για τα κιλά σου και όπως σε όλους μας τα δυνατά μας σημεία πάνω κάτω ό,τι και να κάνουμε θα υπάρξει ανάπτυξη. Μην νομίζεις...έχω δοκιμάσει πολλά. Και κάτι τύπου σαν αυτά που λες με giant set και πολλά κιλά. Υπομονή θέλουν και ελπίζω να ακολουθήσουν το υπόλοιπο σώμα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 καλα σιγουρα ο καθενας εχει τα δικα του δυνατα σημεια! οπως εγω δεν βγαζω ποτε βυζια οτι και να κανω! σκεψου οτι τωρα κανω 95 κιλα παγκο αλλα το βυζι παραμενει πλακα ενω βλεπω δυο γνωστος μου που δεν κανουν καν γυμναστικη και εχουν μια χαρα καλοσχηματισμενα βυζια! ειδικα τις γαμπες μπορεις να τις γυμναζεις και 2-3 φορες τη βδομαδα οποτε ορεξη να χεις 1
bosei Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 αποφάσισα να γίνω κωλόχοντρος Ωραίος κι εγώ φεύγω τώρα πάω για τελευταίο cheat εντός Αθηνών. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα ξεσκίσω πίτσα ή Burger.
tehAllantin Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 2 πιτσες και 1λιτρο παγωτο 12 ευρω. Αντε γεια. παω για τον δεύτερο γύρο παγωτό. Ωραίος κι εγώ φεύγω τώρα πάω για τελευταίο cheat εντός Αθηνών. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα ξεσκίσω πίτσα ή Burger. burger >>>>>>>>>>>>>>>>> pizza 1
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Ωραίος κι εγώ φεύγω τώρα πάω για τελευταίο cheat εντός Αθηνών. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα ξεσκίσω πίτσα ή Burger.Αν χρειαστεις βοηθεια, ενημερωσε μολις εφαγα παγωτο να θυμηθω τη γευση του :-P
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 καλα σιγουρα ο καθενας εχει τα δικα του δυνατα σημεια! οπως εγω δεν βγαζω ποτε βυζια οτι και να κανω! σκεψου οτι τωρα κανω 95 κιλα παγκο αλλα το βυζι παραμενει πλακα ενω βλεπω δυο γνωστος μου που δεν κανουν καν γυμναστικη και εχουν μια χαρα καλοσχηματισμενα βυζια! ειδικα τις γαμπες μπορεις να τις γυμναζεις και 2-3 φορες τη βδομαδα οποτε ορεξη να χεις αυτό που λες ισχύει για όλα τα σημεία πχ γάμπες ... τις γυμνάζω μια φορά την εβδομάδα 5-6 set @ 100-110kg χ 15 reps αργές με 2sec περιπ standby στο ανέβασμα και έχω διπλάσιες γάμπες απο ενα παλικαράκι που τις γυμνάζει 5 χρόνια πριν απο εμένα και 2-3 φορές την εβδομάδα Οτι κ να κάνει γάμπες...niet άσχετο αλλα πρόσεξα τελευταία παίζει πολυ chicken leg , έγινε μόδα? βλέπω τον ένα μετά τον άλλο να σταματάνε να γυμνάζουν πόδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις