yannis27gr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Ρε παιδια ποιες ειναι οι ακριβεις διαστασεις ενος power rack. Θελω να δωσω μετρα σε εναν σιδερα να μου φτιαξει ενα. Επισης ξερετετι ποιοτητα σιδερου να του πω? Να πω ενα απλο σχηματισμο, ή αξιζει να φτιαχτει ενα σαν αυτο με δυο ακομα σιδερα πισω για να βαζω και δισκους με βαρη? Άμα κάνεις μια δουλειά, καν' τη σωστά. Δεν είναι ψιλοπράμα να πεις ότι θα κάνεις το επόμενο καλύτερο
viper2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Ρε παιδια ποιες ειναι οι ακριβεις διαστασεις ενος power rack. Θελω να δωσω μετρα σε εναν σιδερα να μου φτιαξει ενα. ] http://caddywho.blogspot.gr/2012/01/power-rack-fun-time.html 2
FreakBoy Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 για πρωινο πριν το γυμναστηριο εκτος απο βρωμη ποια δημητριακα εσεις προτεινετε;
Liverpool89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Πωλειτε στα μαγαζια;; πως τρωγεται;;; Η να το ριξω στις μπυρες φρεε πρωι πρωι... Σημερα προπονηση δυναμης.. Την προηγουμενη εβδομαδα επειδη βιαζομουν εκανα την προπονηση με πολυ ενταση και λιγα διαλλειματα και ενιωθα σαν κομπρεσερ... σημερα εκανα ανεβασα κιλα... να δουμε στην πορεια τι μας επιφυλασει.... Χτες πηγα το βραδυ για κρεπα, μαζι με την γυναικα. Πηρε μια γλυκια με μερεντα και μπισκοτο ορεο ... Εγω αλμυρη με γαλοπουλα καλαμποκι ντονατα κοτοπουλο κοτανιστη.. μου λεει δεν θα στην φαει κανεις τρωγε πιο σιγα.. λεω σοβαρα τρωω γρηγορα δεν το καταλαβαινω
silverado Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Πωλειτε στα μαγαζια;; πως τρωγεται;;; Η να το ριξω στις μπυρες φρεε πρωι πρωι... Σε νιφαδες κριθαριου οπως παιρνεις και τρως τις νιφαδες της βρωμης. http://www.sesoula.gr/products/νιφαδεσ-κριθαριου-βιολογικο-500gr/
Liverpool89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μονο σε βιολογικα... στα σουπερ μαρκετ δεν θα βρω ε;
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 και αυτό http://biobio.gr/product.php?id_product=874μαζί με πίτουρο βρώμης έτσι για αλλαγή
silverado Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μονο σε βιολογικα... στα σουπερ μαρκετ δεν θα βρω ε; Εχει και χυμα που δεν ειναι βιολογικο προιον. Οπως στον Χαριλαο, Βατικιωτου 24 στην Θεσσαλονικη αν σε βολευει.
revolver1990 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 4 Μισάωρα συνεχόμενα προγράμματα ή ένα δίωρο με μεγάλα διαλείμματα ?Πρέπει να κόψω τα πολλά φρούτα και τις πιτσούλες(2 την βδομάδα) μπας και χάσω κανα κιλό....maus μου χες πει να προσέχω την διατροφή μου...δεν το έκανα Κλασσικά μεγαλώνω αντί να μικραίνω.... 3
Liverpool89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μια χαρα εισαι ρε γιατι να χασεις τωρα ειδικα που ερχεται ο χειμωνας... Αυτο δημητρα το βρισκω και στα λιντλ ... Θα ψαξω για νιφαδες κριθαριου...
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μια χαρα εισαι ρε γιατι να χασεις τωρα ειδικα που ερχεται ο χειμωνας... Αυτο δημητρα το βρισκω και στα λιντλ ... Θα ψαξω για νιφαδες κριθαριου... έχει Ζεα στα lidl ??!!!
Liverpool89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δεν ξερω αν ειναι ζεα,... αλλα πρεπει να μοιαζει.... Ειναι βρωμη αλλα σκληρη.. μαλλον με τον φλοιο..
Mau-Maus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 μια χαρα φαινεσαι παντως φιλε , μπραβο ! ποσο υψος-κιλα εισαι και θελεις να χασεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις