Liverpool89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 δες εδω http://tsampa.org/training/blog/archives/2005/07/ Αλλα εκανε πολλα παραπονω απο οσο επρεπε... Εχει μερικα σχεδια να παρεις μια ιδεα
viper2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Ναι ρε συ κομπλε, εσυ το κομματι σου το εκανες. Το οτι δεν συμφερει ηταν ο μονολογος μου, δεν μου φταις εσυ για αυτο. Πάλι δεν το κατάλαβες. Οι τιμες ειναι για την αμερικη. Στην ελλαδα τα συγκεκριμένα πραγματα ειναι πιο φθηνά εκτός απο τα λοιπά συμπραγκαλα
therock Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Πάλι δεν το κατάλαβες. Οι τιμες ειναι για την αμερικη. Στην ελλαδα τα συγκεκριμένα πραγματα ειναι πιο φθηνά εκτός απο τα λοιπά συμπραγκαλα Πως προκυπτει αυτο? Εγω καταλαβα πως εφοσον ειναι Αμερικη που ειναι ολα φθηνα, εδω θα ειναι ακομα πιο ακριβα... Εν πασει περιπτωση εγω εχω φτιαξει ενα σκαριφημα, μετατρεψα τα ποδια σε μετρα, θα το δωσω στον σιδερα μου να μου φτιαξει ενα κοστολογιο ελπιζοντας οτι η τιμη που θα πετυχω θα ειναι κοντα σε αυτη που θελω.
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 κακο πραγμα να εχεις συκια σπιτι σου!! 1
viper2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Πως προκυπτει αυτο? Εγω καταλαβα πως εφοσον ειναι Αμερικη που ειναι ολα φθηνα, εδω θα ειναι ακομα πιο ακριβα... λω. Μυθος 1
Fotis13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Κει που χαρηκα χτες... Καταληγω σημερα νοσοκομειο με πονο στη κοιλια. Μου λεει να κανουμε υπερηχο μην ειναι καμια κηλη.. Περιμενω μια ωρα, εχω χασει 10 χρονια απ τη ζωη μου... Τελικα κηλη δεν υπαρχει , μαλλον καποιος μυικος τραυματισμος καμια θλαση. Χαχα δε παει αλλο ρεεε δεν ειμαι εγω για γυμναστικες Ξεκουραση λεει και βλεπεις πως θα παει. Οποτε καμια βδομαδα στανταρντ θα μεινω οφ, ηλιοθεραπεια μονο. Hmmm...Να την κανουμε την αποσυρση τωρα που ειναι νωρις τι λες ?
Liverpool89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Κοιτα βραχε.. Απλο ειναι το σχεδιο... Σημερα προπονησαρα λεμε....Πορωση...Σκουοτ οπως το ειπα το εκανα.... 1*5 70 1*4 75 1*3 80 1*2 85 1*1 90 την περασμενη εβδομασα εκανα 3*5 (2*5 80 1*5 85) Πηγαινε και παραπαω τα 1*1 95 τα χα αλλα την αλλη εβδομαδα.. τελικα αν δεν δουλευεις κοιμασαι τρως δινεις πονο... Ανεβασα και στις αλλες δεν κολωσα...
bosei Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Ωραίος Λίβε...αν δεν το πήγαινες κι έτσι με τις επαναλήψεις αλλά έκανες σε όλα μονές θα είχες πιό σίγουρο νούμερο για μονή που θα ήταν και πιό πάνω. In other news είμαι διακοπές 6 μέρες και δεν αντέχω τόση σαπίλα...δεν αναφέρομαι στο ότι δεν γυμνάζομαι γιατί ένα off τόσο μεγάλο καλό θα κάνει αλλά τα φαγητά είναι μεγάλη πίκρα. Μόνο σε τόσο λίγες μέρες από τα σαπιοφαγητά παρά φαίνομαι soft. Το καλό είναι πως έχω πάρει αμάξι και τουλάχιστον δεν πίνω τον κώλο μου. 4
yannis27gr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Ώρες-ώρες η προπόνηση με 35 βαθμούς είναι σκέτη απελπισία, σήμερα πάντως με τον ιδρώτα να τρέχει νερό από κάθε πόρο του σώματος ήταν σκέτη απόλαυση.
Mau-Maus Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 γιαννη την πολυ εντονη προπονηση , νταλα μεσημερι να την αποφευγεις να αφηνεις να πεφτει λιγακι ο ηλιος καλυτερα ! μπος καλες διακοπες φιλε! αστα και γω βρεθηκα καποιες μερες εκτος αθηνας και gym και πηρα 2-3 χαλια κιλακια για πλακα ! τωρα τα ξαναεχασα βεβαια .. η λυση ειναι μια , αυτη που κανει ο φωτης ! πρωτεινη και σεικερ παραμασκαλα και βουρ στην παραλια 4
alex_000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 τα ίδια ακριβώς και εγώ. Παρόλο που δεν έβαλα βάρος η έλλειψη γυμναστηρίου και η χύμα διατροφή έφερε απότομες αλλαγές σε 10 μέρες μόλις που ήμουνα χαλκιδική . Το είχα γυρίσει σε if it fits your karpouzi Δεν πειράζει καλό θα κάνει, σταμάτησαν να πονάνε όλες οι αρθρώσεις. Αυτή την εβδομάδα θα πάω κανονικά gym και next week άλλες 10 μέρες διακοπές. Τουλάχιστον μετά από 9 συνεχόμενες μέρες από 4 ώρες την μέρα παραλία έπιασα το χρώμα που είχε ο maus στην δεύτερη βουτιά που έκανε 4
nicoc89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Ώρες-ώρες η προπόνηση με 35 βαθμούς είναι σκέτη απελπισία, σήμερα πάντως με τον ιδρώτα να τρέχει νερό από κάθε πόρο του σώματος ήταν σκέτη απόλαυση. οσοι έχουμε αναπνευστικά προβλήματα να δεις .. νόμιζα οτι έτυχε φέτος σε εμένα μόνο αλλα έπεσα σε 2 περιπτώσεις ακόμα (χρόνια χωρίς το παραμικρό και βγήκε τώρα) οχι οτι αλλάζει κάτι αλλα δεν ειναι κ οτι καλύτερο να σου κοπεί η ανάσα σε squat μου έτυχε πριν λιγες μέρες να δυσκολευομαι να αναπνευσω εκει που καθόμουν το μεσημέρι αραχτός χωρίς να κάνω κάτι μου βγήκαν και αλλεργίες εδω κ μερικές μέρες κ νιώθω κάθε μέρα σκατά = νευρα στο max ξυπνάω με μύτη βουλωμένη χωρίς να έχει κάτι, κοκκινίζει , φτέρνισμα πφφφφφφ εντομεταξύ την παρασκευή έκανα το τελευταίο σετ 80kg squat x 10 και ηθελα να φτάσω στα 100 αλλα λέω άσε να ακούσω τον ειδικό καλύτερα μη πάρω κανα κοιλιακό στο χέρι τα squat τα άρχισα απ την αρχή , πρώτη φορά 40kg max και εβδομάδα στην εβδομάδα +10kg σημερα μου έκανε εντύπωση ενας τυπος στο gym ,καμια 80ρια κιλά αλλα ψηλός(με χρόνια στα βάρη και σωματάκι καλό, φόρτωσε 140kg για squat και κουνιόταν 1 εκατοστό πάνω κάτω wtf..κάθε φορά κ κάτι καινούριο.
alex_000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 σημερα μου έκανε εντύπωση ενας τυπος στο gym ,καμια 80ρια κιλά αλλα ψηλός(με χρόνια στα βάρη και σωματάκι καλό, φόρτωσε 140kg για squat και κουνιόταν 1 εκατοστό πάνω κάτω wtf..κάθε φορά κ κάτι καινούριο. Πλάκα κάνεις τώρα? Ο τύπος αυτός είναι ο κανόνας όχι η εξαίρεση... 1
king2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Καλησπερα παιδακια.Ερωτηση για squat.Κατεβαινετε ολοι τερμα κατω οσο μπορειτε η λιγο κατω απο παραλληλο?Οταν κατεβαινα λιγο κατω απο παραλληλο ανεβαζα κιλα συνεχεια ειχα φτασει 75 κιλα και εδω και 2 μηνες που καθομε τελειως παντα(και σε front και back) παιζω στα 60-65 αλλα με παρα πολυ ζορι για να σηκωθω.Ειδικα οι γαμπες τρωνε απιστευτη πιεση οταν κατεβαινεις τερμα κατω.Ολοι ass to ground κανετε τα καθισματα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις