Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις τώρα? Ο τύπος αυτός είναι ο κανόνας όχι η εξαίρεση...   :-(

ε ναι ρε δεν ειπα οτι ειναι κανόνας , απλά μου έκανε εντύπωση αυτό κ ηταν κ αστείο, κάθε φορά βλέπεις κ κάτι καινούριο χαχααχαχ

Καλησπερα παιδακια.Ερωτηση για squat.Κατεβαινετε ολοι τερμα κατω οσο μπορειτε η λιγο κατω απο παραλληλο?Οταν κατεβαινα λιγο κατω απο παραλληλο ανεβαζα κιλα συνεχεια ειχα φτασει 75 κιλα και εδω και 2 μηνες που καθομε τελειως παντα(και σε front και back) παιζω στα 60-65 αλλα με παρα πολυ ζορι για να σηκωθω.Ειδικα οι γαμπες τρωνε απιστευτη πιεση οταν κατεβαινεις τερμα κατω.Ολοι ass to ground κανετε τα καθισματα?

ναι αλλα στα κιλά που παίζω 80 με max ειχα πριν τα 100-110 ( 6-10reps) δεν ειχα θέμα στις γάμπες μου

γάμπες γυμνάζω 4-5 σετ των 25rep @ 120kg σε αυτό

το ass to the grass μου πήρε καιρό να το πετύχω κυρίως λόγο ελαστικότητας που δεν ειχα. Δεν ειχε σημασία αν ηταν σκέτη μπάρα η 50-60-70.. kg , απλά δεν μου έβγαινε σαν κίνηση . Το δούλεψα και έγινε.

seated-calf-raises.jpg

μου κάνει εντύπωση πάντως γιατι τα 100kg σε αυτό τα ειχα δυσκολα 10reps μέχρι πριν κανα μηνα . Οταν λέμε reps αργές και 2sec κράτημα πριν κάθε κατευασμα

πιστευω έχει άμεση σχέση με τα κιλά που κουβάλαγα πριν χρονια για χρόνια , οι γάμπες και τα πόδια μου φτιάχτηκαν να κουβαλάνε τέτοια κιλά στα normal τους.

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

στηθος σημερα ! μετα το ζεσταμα

επικλινη με αλτηρες 

12χ22

12χ27

12χ32

10χ36

παγκο

12χ50

12χ70

10χ80

6χ90

1.5χ105

(και μετα εριχνα κιλα και οσες αντεχα χωρις διαλλειμα μεχρι να αδειασει η μπαρα)

κατακλινη + κρος οβερ πανω

4χ12χ60κγ+12χ25κγ

πουλ οβερ (αλτηρα) + κρος οβερ κατω

12χ27+12χ15

12χ32+12χ15

12χ36+12χ15

10χ40+12χ15

Δημοσ.

Το γυμναστηριο που παω τωρα τον Αυγουστο λειτουργει απο 4.00 το μεσημερι μεχρι 10 το βραδυ. :( Αναγκαστικα μεσα στην λαυρα παω και ειναι πολυ κοπιαστικο.

• Like 2
Δημοσ.

Παω χτες βολτα με την κοπελα..

Μου λεει παμε καπου να κατσουμε χαλαρα... λεω οκ..

Σταματαμε σε ενα περιπτερο μου λεει να σε παρω κατι. Λεω ενα γαλα.. 22:00 τα βραδυ μου λεει σιγουρα λεω ναι.

Ειχα περασει απο το κατοπουλαδικο πιο πριν...

• Like 1
Δημοσ.

live φάε κ τιποτα άλλο γιατι απ την πολυ κότα θα βγάλεις φτερά αχχαχαχα
ωραία η κότα αλλα υπάρχουν κ άλλες επιλογές ;)

Δημοσ.

Γεια χαρα! 

παρακολουθω το thread εδω και καιρο!

Σκεφτομαι να παρω την TPW 80 concentrate 2kg, αλλα δεν ξερω τι γευση. Θελω να μην ειναι πολυ γλυκια. Διαβασα οτι σε πολυ κοσμο αρεσε η στρατσιατελα, απο την αλλη λεω να παω στα σιγουρα στη σοκολατα.

Ποιο πριν ειχα την ON gold standard isolate extreme milk chocolate η οποια με νερο ηταν νοστιμη και δροσιστικη ενω με γαλα γλυκιζε λιγο.

Την θελω κυριως για μεταπροπονητικο, δν νομιζω να υπαρχει προβλημα που ειναι concentrate. Με την ON σε μια ωρα max πεινουσα.

Ps. Πηγα προς αυτη την πρωτεϊνη γιατι ειδα οτι αυτη ειχατε προτεινει ποιο παλια και εχει κ πολυ καλη τιμη.

Δημοσ.

Γεια χαρα! 

παρακολουθω το thread εδω και καιρο!

Σκεφτομαι να παρω την TPW 80 concentrate 2kg, αλλα δεν ξερω τι γευση. Θελω να μην ειναι πολυ γλυκια. Διαβασα οτι σε πολυ κοσμο αρεσε η στρατσιατελα, απο την αλλη λεω να παω στα σιγουρα στη σοκολατα.

Ποιο πριν ειχα την ON gold standard isolate extreme milk chocolate η οποια με νερο ηταν νοστιμη και δροσιστικη ενω με γαλα γλυκιζε λιγο.

Την θελω κυριως για μεταπροπονητικο, δν νομιζω να υπαρχει προβλημα που ειναι concentrate. Με την ON σε μια ωρα max πεινουσα.

Ps. Πηγα προς αυτη την πρωτεϊνη γιατι ειδα οτι αυτη ειχατε προτεινει ποιο παλια και εχει κ πολυ καλη τιμη.

Αν δεν θες πολύ γλυκιά τότε άσε την στρατσιατέλα. Καλύτερα πάρε την σοκολάτα...εμένα μου έφερνε και σε ON.

Δημοσ.

Παντως υπαρχει και η Myofusion του Gaspari σε τιμη ευκαιριας.Εγω την αγορασα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.(Εχει νομιζω τα χαρακτηριστικα που θελεις.)

Δημοσ.

Έτσι με βολεύει, κυρίως λόγω θάλασσας, και κάνω βάρη το μεσημέρι/νωρίς το απόγευμα, με τη ζέστη στο μαξ και το γυμναστήριο/αποθήκη να θυμίζει τους φούρνους στο Άουσβιτς αλλά νταξ, έχω συνηθίσει. Πονάν' τα παληκάρια ωρέ; :P

Δημοσ.

Έτσι με βολεύει, κυρίως λόγω θάλασσας, και κάνω βάρη το μεσημέρι/νωρίς το απόγευμα, με τη ζέστη στο μαξ και το γυμναστήριο/αποθήκη να θυμίζει τους φούρνους στο Άουσβιτς αλλά νταξ, έχω συνηθίσει. Πονάν' τα παληκάρια ωρέ; :P

πονάν
Δημοσ.

Dirollo Spread με δωρο whey protein! Κοιταζα σημερα στα ψυγεια του σουπερ μαρκετ για αλοιφομενο τυρι φιλαδελφια για μια συνταγη που βρηκα στο youtube και το ματι μου επαισε στο Dirollo spread το οποιο για καποιο λογο ειχε 14γρ πρωτεινης και μοκο 5% λιπαρα. Διαβασα λοιπον τα συστατικα να δω πως προκυπτει και αναφερει πρωτεινη ορου γαλακτος μεταξυ αλλων. Επισης περιεχει και ινσουλινη. Μηπως προκειται για το υπερτατο αναβολικο κοκτειλ :P

Τουλαχιστον τωρα θα ξεφυγω επιτελους απο το dirollo cottage με την απαισια ξυνη γευση και υφη καθως με βλεπω να λιωνω το συγκεκριμενο!

http://www.dirollo.gr/product.aspx?id=1009

• Like 2
Δημοσ.

live φάε κ τιποτα άλλο γιατι απ την πολυ κότα θα βγάλεις φτερά αχχαχαχα

ωραία η κότα αλλα υπάρχουν κ άλλες επιλογές ;)

Τρωω... οπως ξαναειπα μπριζολαρες,κυμαδες απολα... αλλα η κοτα την εχω σαν ψωμι...

Πρεπει να ξαναοαρω αυγα... τα χω κοψει για καποιον ανεξηγητο λογο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...