Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είτε φτιάχνεις την τεχνική σου και σταματάνε να σε πονάνε (αν έχεις θέμα τεχνικής μπορεί να τα κάνεις crossfit στύλ ξέρω γώ) είτε αλλάζεις σε chin ups είτε τα σταματάς τελείως. 

Ψοφος στους crossfitades  ,μα τα εχουν κανει τσουρεκια οτι μ@λ@κια βγαινει  πανε και τα δοκιμαζουν pfff.

• Like 5
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ψοφος στους crossfitades  ,μα τα εχουν κανει τσουρεκια οτι μ@λ@κια βγαινει  πανε και τα δοκιμαζουν pfff.

είχες καιρό να βρίσεις και ανησύχησα 

• Like 3
Δημοσ.

Και οι.αλλες βγαινουν σε μηκη..

Αναλογα τι θες εσυ για μενα το ιδανικο ειναι 2.20....

πετρα ειναι σαν να ρωτας γιατι βγαινουν διαφορετικα μεγεθη οθονων και διαφορετικες αναλυσεις!

αλλες αναγκες ! ο καθενας παιρνει αυτο που του χρειαζεται ! 

Ναι ρε σεις οκ, η ουσια της ερωτησης μου ειναι σε τι εξυπηρετει να ειναι οσο μεγαλυτερη γινεται? Περα απο το ζητημα της ισοροπιας. Θελω να γνωριζω τα κριτηρια ωστε να ξερω τι αγοραζω και τι να προτιμησω.

Δημοσ.

Πας κοπανιεσαι μερα παρα μερα στον σακο κλπ και το μονο που καταφερνεις ειναι να γυμνασεις την καρδια..

Δηλαδη δεν χανεις τιποτα αλλο...

Αεροβια κανουμε μονο για να εχουμε δυνατη καρδια;

Θελω να μαθω γι αυτο επιμενω.

http://www.bodybuilders.gr/bodybuilding.asp?dtype=4&catid=7&recid=79

να και ενα λινκ που εξηγει μερικα πραγματα.

Αναλόγως τους στόχους. Άμα κρατήσεις τη διατροφή σταθερή και κάνεις 1 ώρα αερόβια μέρα παρά μέρα φυσικά και θα χάσεις κιλά. Άμα τρως περισσότερες θερμίδες απ' όσες καις, αεροβική included, θα παχαίνεις όσο ιδρώτα και να χύνεις. Απλή αριθμητική λίβε. 

Το σκεπτικό μου είναι το εξής: Γυμνάζομαι όσο πιο σκληρά μπορώ ώστε να αναγκάσω το σώμα μου να αυξήσει τους μυς. Τρώω αρκετή πρωτείνη ώστε να υπάρχει υλικό για χτίσιμο και παράλληλα τρώω λίγο παραπάνω απ' όσο χρειάζομαι ώστε να παχύνω. Την ίδια στιγμή, κάνω αεροβική κυρίως για να γυμνάσω την καρδιά αλλά να κάψω -αν κάψω- λίγο από το λίπος που μπαίνει μαζί με τους μυς και να έχω λιγότερο recomp να κάνω σαν έρθει εκείνη η ώρα. 

Έχω κάποιο λάθος στο σκεπτικό;

Μέχρι στιγμής δουλεύει. Δε μετράω θερμίδες και μακροσυστατικά αλλά επειδή το έκανα κάποτε για αρκετό καιρό έχω την αίσθηση τι και πόσο τρώω. 

• Like 2
Δημοσ.

Το σκεπτικό μου είναι το εξής: Γυμνάζομαι όσο πιο σκληρά μπορώ ώστε να αναγκάσω το σώμα μου να αυξήσει τους μυς. Τρώω αρκετή πρωτείνη ώστε να υπάρχει υλικό για χτίσιμο και παράλληλα τρώω λίγο παραπάνω απ' όσο χρειάζομαι ώστε να παχύνω. Την ίδια στιγμή, κάνω αεροβική κυρίως για να γυμνάσω την καρδιά αλλά να κάψω -αν κάψω- λίγο από το λίπος που μπαίνει μαζί με τους μυς και να έχω λιγότερο recomp να κάνω σαν έρθει εκείνη η ώρα. 

δηλαδή κάνεις διατροφή όγκου με σκεπτικό να κάνεις body recomp αργότερα?

και γιατί δεν κάνεις απλά body recomp ? όγκο κάνουν οσοι κάνουν γράμμωση

Δημοσ.

Μπαρες 2.20 είκοσι κιλά,ολυμπιακών προδιαγραφων από 200 ευρώ και πανω.Τα υπόλοιπα είναι σπατάλη σε βάθος χρόνου. Αν θέλετε να τις ριχνετε από υψος πάμε σς ακριβότερες

• Like 2
Δημοσ.

Αναλόγως τους στόχους. Άμα κρατήσεις τη διατροφή σταθερή και κάνεις 1 ώρα αερόβια μέρα παρά μέρα φυσικά και θα χάσεις κιλά. Άμα τρως περισσότερες θερμίδες απ' όσες καις, αεροβική included, θα παχαίνεις όσο ιδρώτα και να χύνεις. Απλή αριθμητική λίβε. 

Μέχρι στιγμής δουλεύει. Δε μετράω θερμίδες και μακροσυστατικά αλλά επειδή το έκανα κάποτε για αρκετό καιρό έχω την αίσθηση τι και πόσο τρώω. 

Και γιατι δεν πλακωνεσαι στα βαρια σκουοτ, αρσεις,κωπηλατικη πιεσεις στηθους, στρατιωτικες... Να δεις πως οι μυς σου θα τουμπανιασουν...

Το να χτυπας ενα σακο μερα παρα μερα, δεν νομιζω να γινεται κατι..

Αν το χεις γυρισει σε crossfit ειναι αλλο θεμα...

Εμενα η αεροβια με κοβε παρα πολυ... 

η θα συνεχισω με τα βαρη οπως τωρα η θα παρω ενα ολοκληρομενο στιβο για croosfit...

Πηρα νιφαδες κριοθαριου θα τις δοκιμασω εντος ολιγον ημερων..

Δημοσ.

λιβε - γιαννη

Μιας και εισαστε απο τους  λιγους εδω που γνωριζονται και απο κοντα ,

θα προτεινα να λυσετε τις οποιες διαφορες και διαφωνιες σας με ενα μπραντιφερ οταν βρεθειτε !

και να μας πειτε και το αποτελεσμα εννοειται :-)

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχαχαχ.....

Οχι δα.... κουβεντα να γινεται... Και με τον κινγκ2009 γνωριζομαστε, βασικα απο το ιδιο χωριο ημαστε...Ενοιειται και με την δημητρα...

• Like 1
Δημοσ.

ναι ρε πλακιτσα κανω αφου με ξερεις ..

λοιπον μπραντιφερ  μεταξυ σας !

ο νικητης παιζει  τελικο με κινγκ !

και διαιτητης η δημητρα :)

ολα αυτα με φωτο εννοειται ...

Δημοσ.

ναι ρε πλακιτσα κανω αφου με ξερεις ..

λοιπον μπραντιφερ  μεταξυ σας !

ο νικητης παιζει  τελικο με κινγκ !

και διαιτητης η δημητρα :)

ολα αυτα με φωτο εννοειται ...

εγώ δεν θα δείρει δλδ; 

Δημοσ.

δηλαδή κάνεις διατροφή όγκου με σκεπτικό να κάνεις body recomp αργότερα?

και γιατί δεν κάνεις απλά body recomp ? όγκο κάνουν οσοι κάνουν γράμμωση

Αφού θέλω όγκο, διατροφή όγκου θα κάνω. Έβαλα στόχο τα +11 κιλά, είμαι στα +2 1/2.

Έκανα σήμερα τις μετρήσεις μου, το στήθος πήρε πολύ. Ο επικλινής και καπάκι κάμψεις με πόδια στα σκαλοπάτια μετά δουλεύει. Μάους, εσύ δεν το ειχες προτείνει αυτό; Άρχοντας  B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...