Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρω άτομο, πρωταθλητή, δεν θα πω τι και πού, που κάθε βδομάδα έκανε αιμοκάθαρση γιατι έπαιρνε ουσίες. Τώρα, ειναι στη  μέση των 30 νομίζω, δεν μπορούσε να κάνει παιδί, αδύναμο σπέρμα, και έπαθε και έμφραγμα. Η καρδιά του, μου είπε φιλαράκι, είναι σαν 60άρη. Τι να λέμε τώρα, όταν φτάνεις το σώμα σου στα όριά του και παραπέρα υπάρχει πάντα ένα κοστος να πληρώσεις.

*κλείνω το λάπτοπ και το μαζεύω. Δεν πρόκειται να μαζέψω ποτέ -_-

Ετσι ειναι,το πιστευω. Μερικοι επαγγελματιες κανουν απανθρωπες υπερβολες για να πετυχουν κατι,εν γνωσει τους οτι ειναι τρομερα επικινδυνο.Τρομερο λαθος.

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Παιδες ειναι η λεγομενη εξισωση Harris-Benedict αξιοπιστη στον υπολογισμο του βασικου μεταβολισμου ?
Η θα προτεινατε να παω να τον μετρησω με το μηχανημα που αναπνεεις ?

Δημοσ.

Και μια φωτο απο χτες που επαιξα λιγο με το λαστιχο

μαργαριτα  δες πως την κανω εγω , παρε αυτη την σταση και απλα λυγισε λιγακι τα ποδαρακια σου γιατι ετσι οπως την κανεις θα σε πιασει η μεση σου  , τωρα ειδα τα ποδια σου !

• Like 4
Δημοσ.

Παιδες ειναι η λεγομενη εξισωση Harris-Benedict αξιοπιστη στον υπολογισμο του βασικου μεταβολισμου ?

Η θα προτεινατε να παω να τον μετρησω με το μηχανημα που αναπνεεις ?

Σαν ένας πρώτος μπούσουλας καλή είναι...αργότερα θα θεις ότι κατά πάσα πιθανότητα το νούμερο είναι τελείως θεωρητικό και θα πρέπει να αυξομειώνεις βάση συνθηκών

Δημοσ.

Καποτε ενας συναδελφος του ειχε πει οτι οι κορυφαιοι αθλητες της σωματικης διαπλασης ηταν ανθρωποι φαινομενα στην ανεκτικοτητα του οργανισμου τους σε υπερχρηση αναβολικων.Υπο την καθοδηγηση του ενος, πολλοι ξεκινησαν μαζι ,λιγοι διακριθηκαν και πολλοι μας αφησαν νωρις .

Natural μονο στην κουνια τους που λεει ο λογος.

ναι ,τα έχω ακούσει αυτά κ απο άνθρωπο που ήξερε αρκετούς απο αυτούς , αυτό που θέλω να πω ειναι πως τα genetics πχ λεπτή μέση δεν τα έχουν πολλοί και δεν θα τα έχουν ποτέ , οπως και την λυσσα για να φτάσουν ψηλά , το φάρμακο δεν φτιάχνει σώματα , θέλει διπλάσια προσπάθεια στην προπόνηση και πειθαρχία στη διατροφή , αλλιώς κάνεις μια τρύπα στο νερό κ άλλη μια στην υγεία σου

Το τι είναι η κρεατίνη το ξέρω. Το θέμα είναι ότι αυτή που αγοράζεις απέξω ως συμπλήρωμα παράγεται συνθετικά σε εργαστήριο. Το ίδιο και η whey που αγοράζεις απέξω. Ναι πρωτεινη είναι αλλά όποιος σου πει ότι είναι φυσικά προιόντα αυτά που αγοράζεις από τέτοια μαγαζιά μάλλον ανίδεος θα είναι ή δεν ξέρει ποιος είναι ο ορισμός του χημικού (συνθετικού) προιόντος...

Καλό βράδυ.

η πρωτείνη ειναι σαν συμπυκνωμένο φαγητό , η κρεατίνη συμπυκνωμένη επίσης όπως και οι πολυβιταμίνες

προσωπικά δεν αγοράζω τίποτα γιατι ειναι πεταμένα λεφτά που δεν μου περισσεύουν , τρώω φαί.

τωρα όσο για τα καταστήματα συμπληρωμάτων έχω ξεφτιλίσει υπαλήλους τους στο θέμα γνώσεων επειδή έκαναν το λάθος να προσπαθήσουν να μου πουλήσουν τα σκουπίδια τους.

αλεξ μαλλον θα εννοει το παιδι 2 απο αυτους που εχουν παρει τον τιτλο !

αν βαλουμε ολους οσους συμμετεχουν  θα χρειαστουμε πολλα μηδενικα οχι ενα  :)

ναι αλλα αν σκεφτούμε πόσοι αθλητές natural πεθαίνουν κάθε μέρα απο καρκίνο, καρδιά κλπ σε κάνει να αναρωτιέσαι αν όντως τελικά τα φάρμακα σκοτώνουν ή αν αυτοί οι άνθρωποι ειχαν προδιάθεση και βρίσκονταν κάτω απο τις κατάληλες συνθήκες για να πεθάνουν απο αυτά, όπως κ τόσος κόσμος γύρω μας, γιατι αυτά τα νούμερα σε σχέση με τους γνωστούς η λιγότερο γνωστούς bodybuilders δεν ειναι και τεράστια , ναι κάνουν εντύπωση με την πρώτη ματιά.

Ενα παράδειγμα

post-212651-0-75989300-1407387110_thumb.jpg

Ειναι γνωστό οτι οι περισότεροι ηθοποιοί πεθαίνουν απο καρκίνο.

Stress fuels cancer spread by triggering master gene

οχι οτι τα φάρμακα δεν κάνουν κακό , απλά ισως ειναι το κερασάκι στην τούρτα στις περιπτώσεις τους και εννοείται πως η κατάχρηση των φαρμάκων τους δημιουργεί ενα σκασμό προβλήματα.

Δημοσ.

ισχυει τζον !

οσο αναφορα  τα περι  αεροβιας , πριν τα βαρη , μετα τα βαρη  ,  γλυκογονα  κτλ που λεει ο σπεκτ  ισχυουν 100% ,

με την μονη διαφορα οτι για το επιπεδο σχεδον ολων (μας) εδω ισχιουν στο 1% ! τι θελει να πει ο ποιητης ?

το τελευταιο που θα μας κανει να δουμε την οποια διαφορα -εμεις εδω- , ειναι το αν θα κανουμε  την αεροβια πριν η μετα ..

προηγουνται ενα σωρο αλλα πραγματακια ...

συμφωνοι !

με πολυ απλα λογιια θελω να πω το εξης !  ο οργανισμος μας για πηγη ενεργειας απευθύνετε  κατά σειρά στο γλυκογόνο , στο λιπος  και τελος στον  μυϊκό ιστό !

για να στραφει ο οργανισμος μας για καυση στο λιπος στην αεροβια , θα πρεπει με τα βαρη να εχουμε αδειασει τελειος την πηγη ενεργειας του γλυκογονου  , σωστα ? δεν εναι κ το ποιο ευκολο για τους περισσοτερους εδω ,  οκ η σωστη σειρα σιγουρα ειναι πρωτα βαρη και μετα αεροβια αλλα αν δε προηγηθει παρα πολυ καλη διατροφη και παααρραα πολυ καλη προπονηση με βαρη δεν εχει κ τοσο μεγαλη σημασια ..

Τα ειπε σωστα ο αρχηγος με καλυψε.

Mε ρωτάς τι έγινε αν παίρνεις χημικά; Προσωπικά δεν με αφορά το θέμα, ούτε το τι παίρνει ο καθένας ας κάνει ότι θέλει, απλά να ξέρουμε τι λέμε.

Άλλο τι φτιάχνεται σε εργαστήριο ακολουθώντας χημική σύνθεση και άλλο τι παίρνουμε από φυσικές πηγές αυτούσιο χωρίς επεξεργασία .

Φιλε εσυ φωτο εχεις βαλει ?Θα βαλεις ?

• Like 1
Δημοσ.

και μια σημερινη!!

https://www.dropbox.com/s/htondlcn41621ql/20140806_221716.jpg

και σε οσους εχουν τις πρωτεινες λες και ειναι νερο να θυμισω: VEGETARIAN

Μαν ποσο καιρο γυμναζεσαι? Αεροβιο-Βαρη?

Αυτο με το βετζετεριαν παντως το χω χρονια απορια, πως γινεται με ελαχιστη πρωτεινη ο οργανισμος να μπορει να χτιζει? Μηπως τελικα η πρωτεινη δεν παιζει τοσο ρολο?

Δημοσ.

Αυτο με το βετζετεριαν παντως το χω χρονια απορια, πως γινεται με ελαχιστη πρωτεινη ο οργανισμος να μπορει να χτιζει? Μηπως τελικα η πρωτεινη δεν παιζει τοσο ρολο?

Υπαρχει πρωτεινη και στην πρασινη τροφη.Τα οσπρια ας πουμε εχουν μεγαλη περιεκτικοτητα.Υπαρχουν πολλοι αθλητες καταξιωμενοι που ειναι vegan/vegetarian. :)

http://www.pinterest.com/ALDF/vegan-athletes/

Δημοσ.

Βραχε μην μπερδευεσαι..

Χορτοφαγο ειναι...

Εχεις ψαχτει ειδες και τροφες του κανουν καλο και τις τρωει.

Πχ ψαρια οσπρια, αυγα, αν πινει γαλα.

Κρεας κατα κυριο λογο δεν τρωει.

Φτιαξε το πλανο σου την διατροφη σου. Ακολουθησε την. Μην μπερδευεσαι και καθε τρεις και λιγο αναθεωρεις....

Δημοσ.

η αλήθεια ειναι οτι η πλειοψηφία τρώει ΠΟΛΥ παραπάνω πρωτείνη απότι χρειάζεται με την ψευδαίσθηση οτι θα φτιάξει μυς κόβοντας υδατάνθρακα γιαυτό κ έχουν αποτελέσματα για τον πεο και γιαυτό βλέπουν κάποιον που το κάνει σωστά και λένε "φάρμακα" χαχααχ

Βραχε μην μπερδευεσαι..

Χορτοφαγο ειναι...

Εχεις ψαχτει ειδες και τροφες του κανουν καλο και τις τρωει.

Πχ ψαρια οσπρια, αυγα, αν πινει γαλα.

Κρεας κατα κυριο λογο δεν τρωει.

Φτιαξε το πλανο σου την διατροφη σου. Ακολουθησε την. Μην μπερδευεσαι και καθε τρεις και λιγο αναθεωρεις....

απο πότε τα αυγά , το γάλα και τα ψάρια ειναι χόρτα?

άλλο vegetarian άλλο vegan

άλλωστε με τόσα συμπληρώματα που υπάρχουν εκει έξω δεν λειπει τίποτα απο κανέναν , όλοι παίζουν με ίσους όρους

• Like 2
Δημοσ.

και μια σημερινη!!

https://www.dropbox.com/s/htondlcn41621ql/20140806_221716.jpg

και σε οσους εχουν τις πρωτεινες λες και ειναι νερο να θυμισω: VEGETARIAN

Πως μαζευεις τις απιτουμενες πρωτεϊνες Spect? Τι τρως αφου εισαι vegeterian???

Ποσα gr πρωτεϊνης σου αναλογουν τη μερα?

Δημοσ.

Εγω παντως παιδια οτι και να λετε πιστευω πολυ στο γενετικο αβανταζ (Γενετικη προκαταληψη-προδιαθεση). Πιστευω πως υπαρχουν 2 περιπτωσεις. Να προσεχεις εσυ το σωμα σου (να του κανεις τα χατηρια και να το καλομαθαινεις και αυτο να σε βασανιζει), και το σωμα σου να προσεχει εσενα. Ωραια ειναι η εννοια της αλληλοκαλυψης δλδ οσο το προσεχω το σωμα μου τοσο με σε προσεχει και αυτο αλλα δε το πιστευω οτι στην πλειοψηφια αυτο συμβαινει.

Το σωστο χωρις αμφισβητηση ειναι να κανεις οτι καλυτερo με οσα σου δινονται. Πληρη ενημερωση για το τι ισχυει, Σωστη ισορροπημενη διατροφη, τακτικο προγραμμα εκγυμνασης με αυστηρη συνεπεια, και πληρης ξεκουραση. Χωρις δικαιολογιες και κλαψουρες και γκρινιες και κανεναν να μην σου φταει για τπτ.

That being said δε γινεται ομως να υπαρχουν ατομα που να μην εχουν αγγιξει ποτε σκοοπ πρωτεινης να μην ξερουν καν τι ειναι και να θεωρουν την whey και βιταμινες αναβολικα (steroids), να τρωνε οτι τους μαγειρευει η μαμα τους, (παστιτσια και μουσακαδες), χωρις να μετρανε τπτ, να πηγαινουν ελευθερα γυμναστηριο οποτε το θυμηθουν και οποτε τους αρεσει, και σε λιγοτερο καιρο να εχουν καλυτερα αποτελεσματα...

Ξερω τετοια ατομα.

Οι Vegan απο την αλλη ειναι αλλο μυστηριο. Και οπως ειπωθηκε αλλο δεν τρωω κρεας αλλα βρισκω την πρωτεινη απο αλλου, και αλλο χορτοφαγος, δλδ οχι γαλα, ψαρι αυγα, κτλ.

• Moderators
Δημοσ.

πετρα χορτοφαγος ειμαι 1 χρονο και γυμναστικη κανω κοντα 8 χρονια (γυμναστηριο εχω κανει πολλα μεχρι τωρα γενικα) τρεξιμο εκανα απο τον ιουλιο μεχρι και τον ιουνιο που σταματησα γιατι εκαψα τα ποδια μου xD

δεν τρωω ψαρια ,κοτοπουλα και κρεας γενικα, Τρωω αυγα και γαλακτοκομικα. 

εγω απορω πως με ελαχιστες γνωσεις ο κοσμος εχει αποψη για κατι !! (μην το παρεις προσωπικα πετρα δεν αναφερομαι συγκεκριμενα σε σενα απλα μου εχει τυχει πολλες φορες να μου λενε το κρεας χρειαζεται και οταν ρωταω γιατι μου λενε ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Αν μωρη δεν ξερεις το γιατι πως μου λες οτι ειναι απαραιτητο? )

οσπρια,ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ,ξηροι καρποι,βρωμη,φστικοβουτυρο,ταχινι,αυγα,γιαουρτια (και χωρις τα 2 τελευταια μπορεις ). Τροφες υπαρχουν ορεξη να εχεις να ψαξεις λιγο. Για μενα πιστευω μια χορτοφαγικη διατροφη με αυγα και λιγα γαλακτοκομικα ειναι ιδανικη και η καλυτερη! (δεν μιλαμε για περιπτωσεις που καποιος εχει κληρονομικα θεματα με σιδηρους,χολιστερινες κτλ)

τα ποσα γρ ειναι σχετικο καποιοι θα πουν οτι θες 1.5γρ αλλοι θα πουν 2-2.5! στην συγκεκριμενη φαση απλα τρωω σα ζωο και το απολαμβανω! δεν προσεχω πολυ και δεν μετραω!! xD (για αυτο και εχω θολωσει και εχω ανεβει και 2-3 κιλα)

τελος για τους καταξιωμενους αθλητες vegan/vegetarian αυτο που εχω να πω ειναι οτι ειναι να μεν χορτοφαγοι αλλα τα συμπληρωματα τα παιρνουν οποτε μιση δουλεια. εγω το εχω ξαναπει οτι για μενα ορισμος του νατσουραλ ειναι μονο φαγητο χωρις σκονες,χωρις χαπια βιταμινων χωρις τιποτα. 

FUCK YEAH!!

https://www.dropbox.com/s/21bo4qah95rq5ln/20140807_1314dsa53.jpg

xD

• Like 2
Δημοσ.

Το σημαντικοτερο ολων ειναι να εχεις γυμναστει οταν ησουν μικρος. Βλεπω φιλους μου που εχουν να γυμναστουν χρονια αλλα επειδη στα νιατα τους παιζαν μπασκετ μολις χασουν λιγο λιπος ειναι λες και πανε γυμναστηριο και με ζωη αστα τσιγαρο καθισιο φαϊ οτι υπαρχει σπιτι κτλ. Συν οτι δεν εχουν δημιουργησει λιποκυτταρα και δεν παιρνουν λιπος ευκολα!

Οχι οτι ειναι καλο αλλα μου κανει εντυπωση!

Οι φυτικες πρωτεϊνες εχουν την ιδια επιδραση με τις ζωϊκες?

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...