Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο!

σχεδον τα ιδια μπορεις να τα παρεις απο γιαουρτι/κοτατζ! οποτε γιατι να μην επιλεξεις εκεινα?

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Συλληπητηρια μαν, καλο που ησουν προετοιμασμενος. Εγω παντως εχω χασει 4 σκυλια, οποτε σαν εμενα δεν νομιζω να υπαρχει καποιος τοσο Hardcore. Μετα το 2ο καταλαβα, πως πρεπει να τα αγαπας χωρις να δενεσαι. Αν μπορεις να καταφερεις να ξεχωρισεις κατι τετοιο....

• Moderators
Δημοσ.

θενκς μαν!! γενικα τα συναισθηματα πλεον θελουν μυαλο οχι καρδια! το μυαλο δεν σε προδιδει σχεδον ποτε σε αυτα!

• Like 1
Δημοσ.

θενκς μαν!! γενικα τα συναισθηματα πλεον θελουν μυαλο οχι καρδια! το μυαλο δεν σε προδιδει σχεδον ποτε σε αυτα

+1000

• Moderators
Δημοσ.

φωτη το μονο κακο σε αυτο που ειπα ξερεις ποιον ειναι για μενα?

οτι το μυαλο απαιτει και αρχιδια! και στην κοινωνια που ζουμε λιγοι τα εχουν!

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα το μυαλο ως γνωστον ειναι λογικη, η καρδια ειναι συναισθημα. Και ως επι το πλειστον Λειτουργουμε με συναισθημα γιατι ειμαστε ανθρωποι και οχι ρομποτ. Οσο μυαλωμενοι και αν ειμαστε και αν ξερουμε ποιο ειναι το σωστο, δεν παυουμε να νιωθουμε οπως νιωθουμε. Απλα να εισαι ευγνωμον που ειχες συντροφια σου και αγαπησες αυτο το ζωακι ολα αυτα τα χρονια. ;)

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

ναι αλλα το μυαλο βοηθαει στο να μην σταματας τη ζωη σου οταν σταματαει η ζωη καποιου αλλου!

Δημοσ.

Spect πηγαινα να γραψω οτι δε συμφωνω αλλα με το τελευταιο σου ποστ αλλαξε το θεμα. Εγω θεωρω οτι πρεπει να υπαρχει μια ισορροπια. Δηλαδη η πολλη σκεψη δε κανει καλο, πρεπει να ακους τη καρδια σου, να κανεις αυτο που γουσταρεις κ οσο γινεται να σαι αυθορμητος.

Απ την αλλη φυσικα κ χρειαζεται και το μυαλο.

Γενικα παντως τα συναισθηματα δεν ειναι καλο να καταπιεζονται.

Αντε να ρθει η γαμωκυριακη επιτελους να ξεκινησω κ τις προπονησουλες μου.

Δημοσ.

οπως τα λεει ο ροκ ειναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ !  μακαρι πολλες φορες να ημασταν ρομποτ αλλα δεν ..

παντως οσο περισσοτερο κουμανταρεις  την καρδια με το μυαλο , οσο περισσοτερο γαιδουρι εισαι συναισθηματικα τοσο πιο 'ευκολα' ειναι ολα !

μαργαριτα την κανεις για τηνο κωλοφαρδι  ? φωτη να της ριξουμε την καταρα η να της την χαρισουμε τι λες ? :)

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

το πηδηξαμε λιγο το τοπικ!! σαν ριαλιτι της ανιτας το καναμε :P

μαους ειναι ηδη εκει!

σημερα στην προπονηση ημουν χωμα για καποιο λογο και δεν ξερω γιατι! 5 προππονησεις μετραω ακομη!

αυριο εχει ποδια για να ξεκουρασω λιγο τα χερια γιατι δεν τραβουσαν σημερα

Δημοσ.

σημερα στην προπονηση ημουν χωμα για καποιο λογο και δεν ξερω γιατι!

Μηπως ητανε λιγμενα τα χορτα ?? :-D :P

σπεκτ λυπαμαι για το σκυλο σου , το διαβασα με την μικρη μου στα ποδια μου  (εκει που ειναι καθημερινα εδω και 3 χρονια) κ ουτε που θελω να το σκφτομαι , ασε ...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

μαλλον ηταν λιγμενη η τυροκαυτερη,το γαλοτυρι ,τα μανιταρια και η κωλοκυθοπιτα θες να πεις :P (ειχα τραπεζι χτες)

Δημοσ.

Maus ειμα ηδη Τηνο απο Δευτερα! Μεχρι στιγμης ρακετες φουλ, σερφ , και "εξερευνηση" με μασκουλα και αναπνευστηρα.

Απ αυριο θ αρχισω κολυμπι 20' με ελευθερο-υπτιο καθε μερα και απο τη Κυριακη το προγραμματακι μου. Με τη γυμναστρια τραβηξαμε και σε βιντεο τις ασκησεις να μαι σιγουρη οτι τις θυμαμαι σωστα. Χαχα

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα κλεινει το γυμναστηριο για 2 εβδομαδες και λογω καποιας υποθεσης,θα μεινω φετος Αθηνα οποτε θα μου την βαρεσει ασχημα αν ειμαι χωρις προπονηση για 17 μερες. :( Υπαρχει καποιο που να μην κλεινει εκτος ισως απο -2/+2 απο τις 15?

Κανενα δημοσιο υπαρχει κοντα σε Μετρο,σταθμο Ηλεκτρικου? Μενω Ανω Πατησια.(Αν ξερει καποιος ευχαριστω προκαταβολικα.)

Δημοσ.

ναι αλλα το μυαλο βοηθαει στο να μην σταματας τη ζωη σου οταν σταματαει η ζωη καποιου αλλου!

Καλά τα λες. Η λύση είναι μία. Νέο σκυλί αύριο κιόλας.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...