Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να τις ξεχωρίζεις: HDL=Healthy vs LDL=Lethal. Θες την 1η ψηλά και την 2η στα τάρταρα. Είναι σημαντικός ο λόγος τους γιατί είναι κάποιοι με χαμηλή χοληστερίνη π.χ. 170 αλλά πολύ υψηλή LDL έναντι της HDL και όταν έρχεται το έμφραγμα αναρωτιούνται, συνήθως οι συγγενείς τους, γιατί...

Διαβάζω για 3 και 4 βδομάδες διακοπές. 11 γατάκια...  :devil:  Κάθε καλοκαίρι  :devil: (παρακαλώ όχι κατάρες, τις δούλεψα, πιστέψτε με, δουλεύω τριπλά σε σχέση με τον μέσο καθηγητή από Σεπτέμβρη έως αρχές ιούνη για να κάτσω τις υπολοιπες 11. και πάλι δεν κάθομαι εντελώς, έχω αρκετή δουλίτσα με καλοκαιρινά ιδιαίτερα, προετοιμασία της επόμενης σεζόν, κτλ).

Γιάννη, έχεις απόλυτο δίκιος, ακριβώς το ίδιο μου είπε η ιατρός. ότι ο λόγος είναι άψογος και ο δείκτης της τιμής της χοληστερίνης αφού κιόλας κάνω διατροφή είναι τυχαία υψηλός (ατασθαλείες των διακοπών) και θα επανέλθει. Επανέλεγχος σε 20 μέρες...

Με άλλαξε τα χάπια του θυρεοειδή....άντε να δούμε τώρα, σε δύο μήνες επανέλεγχος 

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

παιδια εγω επινα παρα πολυ και ειχα τρελλες τιμες στην χολιστερινη και στο συκωτι. δεν εχω το χαρτι μεθαυριο θα το ανεβασω ομως.

τωρα εκανα διαιτα 3 μηνες και εκοψα το ποτο γιατι βρηκαν και παχος/λιπος στο ηπαρ

και οι τιμες εγιναν ολες φυσυολογικες αλλα τα τριγλυκεριδια μονο εμειναν αυξημενα πολυ. 

ο μ@λ@κας ο γιατρος ειπε οτι δεν ειναι τιποτα αυτο. αληθευει?

Δημοσ.

Καλα ποσο επινες; τι ηλικια εχεις;

Νομιζω μπορει να κανω καθος αλλα ειναι το μοναδικο λιπος που το εχεις και δεν φευγει, ας με διορθωσουν οι πιο εμπειροι.

Στο θεμα μας.. τεκευταια το χω ριξει πολυ στην μασα...

Σημερα.

Πρωινο βρωμη με κριθαρι σταφιδες ξηρους καρπους γαλα με ενα σκουπ πρωτεινη

Μετα μια γαβαθα μακαρονια εβαλε η μανα μου σαλτσα επιτηδες και μετα μου ειπε το ξεχασα.

Μετα ξανα γαλα με κακαο γιωτης το πικρο.

Μετα γαλα με ενα σκουπ πρωτεινη και μια μπανανα .

Πριν φυγω ενα πιατο μακαρονια και δυο πιτες με γαλοπουλα χτυπιτη.

Κατα της δεκα ενα σαντουιτσ με μπιφτεκι στα καρβουνα κρεμμυδι πιτα στα καρβουνα ντοματα παπρικα.

Αυγα εχω να φαω σχεδον εναμιση μηνα... δεν ξερω γιατι αλλα τα κοψα μαλλον θα τα ξαναρχισω...

• Like 1
Δημοσ.

Μια γνωμη παιδες. 

Τωρα τελευταια εχω παρατηρησει τρελες μεταπτωσεις στην αποδοση μου, ειτε στο γυμναστηριο ειτε στην κολυμβηση. Παιζει την μια μερα να παιζω δικεφαλα 20-25-30-30 (pounds) και την επομενη φορα που θα εχω δικεφαλα, να μην βγαινουν τα 30αρια για κανενα λογο. Επισης στην κολυμβηση, την μια φορα μπορει να βγαζω 70 25αρια και την επομενη στα 50 να θελω να πεθανω.

Τι παιζει? Απο την μια ειναι λογικο και το εχω βιωσει και παλιοτερα ως αθλητης να εχω καλες και κακες μερες αλλα δεν θυμαμαι ποτε να ειχα τοσο μεγαλες αποκλισεις στην αποδοση μου. Παντα μιλαω για ιδιες συνθηκες με ξεκουραστους μυες και καλο πρωινο 1,5-2 ωρες πριν την προπονηση.

Ντανκε.

Δημοσ.

@Δημητρα μη μασας...ξανακανε την εξεταση μετα απο σωστη διατροφη κ μια χαρα θα ναι.

αν εγώ είχα 245 δεν θέλω να φαντάζομαι που θα 'ναι του Φώτη ο δείκτης...

με εχεις φαει. Δεν σε χαλασε που δεν εχω παρολο που ειμαι τερμα σαρκοφαγος Μαλλον ειναι τα γονιδια κανεις δεν εχει στην οικογενεια. Sent from my iPhone5 using Insomnia
  • Like 1
Δημοσ.

με εχεις φαει. Δεν σε χαλασε που δεν εχω παρολο που ειμαι τερμα σαρκοφαγος Μαλλον ειναι τα γονιδια κανεις δεν εχει στην οικογενεια. Sent from my iPhone5 using Insomnia

δες τη τιμη μολις γυρισεις απο διακοπες κ πες μας ποσα μηδενικα εχει
  • Like 1
Δημοσ.

αναγκάστικα να μείνω εκτός για 2 μήνες, πρέπει να πώ πώς η επανένταξη ήταν πάρα πολύ δύσκολη (είχα 10 μήνες συνεχόμενους) Πλέον εδω και μερικές εβδομάδες έφτασα ξανά στα κιλά που σήκωνα, ξεκίνησα 15 ιουλίου.Βέβαια τροποποίησα το πρόγραμμα μου και εδώ και 2 εβδομάδες κάνω 4 φορές την εβδομάδα πόδια και 1 χέρια(ΔΕΥΤ.-ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤ-ΠΑΡΑΣΚ- : ΠΟΔΙΑ  ΤΕΤΑΡΤΗ : ΧΕΡΙΑ) μπορεί να είανι λίγο υπερβολικό αλλά μέχρι αρχές σεπτέβρη θέλω να βελτιώσω πολύ τα πόδια μου, ήδη τα αποτελέσματα μέσα σε 2 εβδομάδες είναι πολύ ενθαρυντικά.και σκουώτ έφτασα τα  100+ κιλά ! 

• Like 1
Δημοσ.

Στις μερες που παιζονται τα τρικεφαλα ειναι προτιμοτερο να εχεις ενα γενικο προγραμμα που εστιαζει και στις τρεις κεφαλες, η προπαθεις να απομονωσεις και την μια βδομαδα θα κανεις short head, μετα long μετα medial πχ?

Επισης τις μερες που παιζω χερια (δικεφ-τρικεφ) στο 70% της προπονοσης μου, αρχιζουν να κουραζονται οι πηχεις (καρποι) μου. Μηπως εχω κανα carpel tunnel, ή χρειαζεται να τους δυναμωσω καπως? Σε σημειο που να εχω να δωσω επαναληψεις στα δικεφαλα, στις καμψεις αλτηρων, αλλα να νιωθω πως δεν εχω αλλο σφυγμο να κρατησω τον αλτηρα...

Δημοσ.

με εχεις φαει.

χαχααχαχαχα  :-)

μετα απο 20 χρονια ενασχολησης  ομολογω οτι πρωτη φορα ειδα προγραμμα με 4 φορες την βδομαδα ποδια και 1 χερια !

χλαπατσας ωραιος ρε παιχτη !

ροκα φυσιολογικο εινι να κουραζονται οι πηχεις ! τους γυμναζεις καθολου ? βαλε κανα δυο σετακια στο προγραμμα να δυναμωσουν και αυτοι λιγο ..

• Like 1
Δημοσ.

αν πρεπει να απομονωσεις τις κεφαλες δηλαδη η αν πρεπει να τις κανεις κ τις τρεις μαζι? :-)

Δημοσ.

Ενα γενικοτερο πλανο για τις κεφαλες. Επισης νιωθω οτι η πισω (long head) δεν πολυ ποιανει με τις ασκησεις που κανω. Συνηθως νιωθω μονο την εσωτερικη.

Δημοσ.

χαχααχαχαχα  :-)

μετα απο 20 χρονια ενασχολησης  ομολογω οτι πρωτη φορα ειδα προγραμμα με 4 φορες την βδομαδα ποδια και 1 χερια !

χλαπατσας ωραιος ρε παιχτη !

ροκα φυσιολογικο εινι να κουραζονται οι πηχεις ! τους γυμναζεις καθολου ? βαλε κανα δυο σετακια στο προγραμμα να δυναμωσουν και αυτοι λιγο ..

Oντως και εγω δεν το εχω ξανακουσει και νομιζα πως τιποτα δεν μπορει να με εκπληξει ...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

για τους φειςμπουκακιδες φωτο εδω

https://www.facebook.com/stefanos.pappas.13/media_set?set=a.10203683508941811.1073741833.1039918684&type=3

νταξει με το φαγητο εχει γαμηθει η φαση!! εδω τρωνε μονο τηγανιτα κρεατα,ψαρια και γλυκα!!! και να θες να φας υγιεινα δεν μπορεις!!

μολις εγκατασταθω εχει να πεσει τρεξιμο!!! εγινα και παλι μπουλης!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...