Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με κλειστα τα ματια

diagonismos-dwro-vivlos-fitness-Men%E2%8

πιο κατανοητα ακομη και για τον πιο αρχαριο δε θα τα βρει πουθενα ! τα παντα ολα κ για προπονηση κ για δατροφη !
15 ευρο - για μενα η αξια του ειναι πολυυυυυυ μεγαλυτερη ...

θα το πω αλλη μια σε ολους 
βρειτε το σε ενα περιπτερο κ ξεφυλλιστε το να δειτε τι εχει μεσα , δεν υπαρχει περιπτωση να μη δωσετε τα 15 εωρο να το αγορασετε !

Παλιο δεν ειναι αυτο? Υπαρχει περιπτωση να το βρουμε καπου εξω τωρα?

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Nαι νομίζω και εγώ ότι είναι παλιό αλλά τέτοιες εκδόσεις συνήθως σε μεγάλα περίπτερα τα φέρνουνε ακόμα ή κατά καιρούς.

• Like 1
Δημοσ.

αυτο το γυμναστηριο δεν με άρεσε. ΠΟΛΥ cardio, αρκετα μηχανηματα, χαλια ελεύθερα βάρη. Ενα smith, ενα squat rack , κανενα bench press.. Οποτε εκαναν bench press στο smith/squat rack. Και πολυ λίγες πλάκες..

2014-09-09-2152_zps92465847.png

2014-09-09-2151_zps095174c7.png

2014-09-09-2148_zps57186f58.png

2014-09-09-21_zps383ded99.png

Δημοσ.

παλιο ειναι καλα λεει το παλικαρι , υπαρχει ομως σε μεγαλα περιπτερα η σε πρακτορεια τυπου !

βρες το  αξιζει τον κοπο !

πολυ κυριλα ρε αλαντιν για κυριες ειναι :)

Δημοσ.

Στην αγγλική του έκδοση υπάρχει στα γνωστά "μαγαζιά".

Θέλω να χάσω κανα 5κιλο και είπα να το κάνω ελεγχόμενα γιατί αλλιώς δεν θα γινόταν ποτέ. Αν όμως τα νούμερα δεν ισχύουν ακριβώς τότε ίσως να παιδεύομαι άδικα.

Αυτό σημαίνει ότι θα τρως με πλάνο κι όχι ό,τι να 'ναι όποτε να 'ναι. Έχεις πλάνο, ήτοι τι θα τρως, πόσο και πότε; Αν ναι, γραψτο εδώ να σου πούμε τη γνώμη μας.

Δημοσ.

παλιο ειναι καλα λεει το παλικαρι , υπαρχει ομως σε μεγαλα περιπτερα η σε πρακτορεια τυπου !

βρες το  αξιζει τον κοπο !

πολυ κυριλα ρε αλαντιν για κυριες ειναι :)

Και δεν εχει και γκομενακια ...

• Like 1
Δημοσ.

μοσχάρι - σπάλα κανείς τα μάκρος του;  :-D

Στα 100γρ. ωμού κρέατος: 21γρ. πρωτεΐνη και 6γρ. λιπαρά. Αυτό έχε το σαν μπούσουλα στα σχετικά καθαρά κομμάτια γιατί αν δεν στο δώσουν και πολύ ωραία το κομμάτι ανεβάζεις λίγο τα λιπαρά.

Δημοσ.

Στα 100γρ. ωμού κρέατος: 21γρ. πρωτεΐνη και 6γρ. λιπαρά. Αυτό έχε το σαν μπούσουλα στα σχετικά καθαρά κομμάτια γιατί αν δεν στο δώσουν και πολύ ωραία το κομμάτι ανεβάζεις λίγο τα λιπαρά.

το πιο άπαχο που έχεις του ζητάω, τι να πω ...

Δημοσ.

το πιο άπαχο που έχεις του ζητάω, τι να πω ...

Αν πέφτεις σε καλό οκ, εγώ πήγαινα σε έναν στην βαρβάκειο του λέγα κι εγώ σπάλα το πιό άπαχο και όταν το άνοιγα σπίτι ξενέρωνα...ε μετά κατέληξα να ζητάω νουά για να μου δίνει πράμα χωρίς λίπος.

Επίσης κοίτα το ψαρονέφρι...ωραίο, άπαχο και φθηνό.

Δημοσ.

Αν πέφτεις σε καλό οκ, εγώ πήγαινα σε έναν στην βαρβάκειο του λέγα κι εγώ σπάλα το πιό άπαχο και όταν το άνοιγα σπίτι ξενέρωνα...ε μετά κατέληξα να ζητάω νουά για να μου δίνει πράμα χωρίς λίπος.

Επίσης κοίτα το ψαρονέφρι...ωραίο, άπαχο και φθηνό.

Πόσο το βρήκες το ψαρονέφρι σε τιμή κιλού; το νουά τσούζει ως τιμή....

Δημοσ.

Στη βαρβάκειο 6 ευρώ το κιλό το ψαρονέφρι και το νουά 7 ή 8...δεν θυμάμαι.

Και σε μας το έβλεπα 12-14 το νουά και το ψαρονέφρι <9€...

Δημοσ.

Και σε μας το έβλεπα 12-14 το νουά και το ψαρονέφρι <9€...

Καλά κι εδώ δε κρεοπωλεία τόσο πάει.

Δημοσ.

Καλά κι εδώ δε κρεοπωλεία τόσο πάει.

Αναφερόμουν στο καπάνι (αντίστοιχο με τη βαρβάκειο). Θα ψάξω καλύτερα μπας και βρω κάτι οικονομικότερο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...