Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Πες τι μέρος του μοσχαριού. Οι πατάτες βραστές έχουν 20γρ. υδ/ακα και 2γρ. πρωτεΐνη.

Δεν έχω ιδέα από μέρη μοσχαριού, η μάνα μου το φτιαξε, ήταν χωρίς κόκκαλό.

Στο database του my fitnesspal βρήκα αυτό:

Beef Stew - Beef, Potato, Carrot

Servings: 1cup

Calories 175

Sodium 527 mg

Total Fat 3 g

Potassium 665 mg

Saturated 1 g

Total Carbs 20 g

Polyunsaturated 0 g

Dietary Fiber 3 g

Monounsaturated 1 g

Sugars 4 g

Trans 0 g

Protein 15 g

Cholesterol 30 mg    

Vitamin A 0%

Calcium 4%

Vitamin C 27%

Iron 12%

αλλά δεν ξέρω αν στο 1 cup που ορίζει για serving συμπεριλαμβάνει και το κρέας ή είναι μόνο ο ζωμός με τα λαχανικά. Μου φαίνονται λίγες 175 θερμίδες για να περιλαμβάνει και κρέας.

Δημοσ.

σιγα σιγα παιρνω μπροστα ο παπους. 10χλμ σημερα 47.59! 4.48/χλμ! (τις αλλες φορες πηγαινα με ενα γνωστο οποτε επαιζα στο ρυθμο του αναγκαστικα) 

μεχρι τελος σεπτεμβρη ελπιζω να χω μπει σε καλυτερους ρυθμους ωστενα μπορεσω να αρχισω το βουνο!

μετα απο τοσους μηνες που δεν ετρεχα (ετρεξα ελαχιστες φορες χαλαρα 5αρια και στεπ στο γυμναστηριο) και η δεξια γαμπα ακομη μαλακιζεται!!

Καλά είσαι...τι να πω κ εγώ που τα 10χλμ τα βγάζω σε 1 ώρα!

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα από μέρη μοσχαριού, η μάνα μου το φτιαξε, ήταν χωρίς κόκκαλό.

Στο database του my fitnesspal βρήκα αυτό:

Beef Stew - Beef, Potato, Carrot

Servings: 1cup

Calories 175

Sodium 527 mg

Total Fat 3 g

Potassium 665 mg

Saturated 1 g

Total Carbs 20 g

Polyunsaturated 0 g

Dietary Fiber 3 g

Monounsaturated 1 g

Sugars 4 g

Trans 0 g

Protein 15 g

Cholesterol 30 mg    

Vitamin A 0%

Calcium 4%

Vitamin C 27%

Iron 12%

αλλά δεν ξέρω αν στο 1 cup που ορίζει για serving συμπεριλαμβάνει και το κρέας ή είναι μόνο ο ζωμός με τα λαχανικά. Μου φαίνονται λίγες 175 θερμίδες για να περιλαμβάνει και κρέας.

Την επόμενη φορά μάθε τι μέρος του μοσχαριού γιατί δεν γίνεται δουλειά αλλιώς. Υπάρχουν μέρη με 1-2γρ. και μέρη με 20-22. 

• Like 2
Δημοσ.

2 cheat meals σημερα... Μεσημερι σουβλακια βραδυ hot dog .. Απο το πολυ βρωμικο μετα απο τοσο καιρο μ επιασε το στομαχι και πινω χαμομηλι. Τουλαχιστον το απολαυσα την ωρα που το τρωγα :P

• Like 1
Δημοσ.

Σορρυ ρε παίδες αν έχει ξανα(α)ναφερθεί, αλλά αυτή η μαλακία(?) δίαιτα 5/2 που λένε, τι φάση είναι? Έχει κάνει κανείς? Έχει χάσει? Ισχύει ότι κανει γενικά καλό στον οργανισμό πέρα απο το χάσιμο ή ειναι οι γνωστές βλακειούλες που ψάχνουμε όλοι όσοι σκεφτόμαστε πίτσα και κατουράμε ενδορφίνη;

Δημοσ.

Σορρυ ρε παίδες αν έχει ξανα(α)ναφερθεί, αλλά αυτή η μαλακία(?) δίαιτα 5/2 που λένε, τι φάση είναι? Έχει κάνει κανείς? Έχει χάσει? Ισχύει ότι κανει γενικά καλό στον οργανισμό πέρα απο το χάσιμο ή ειναι οι γνωστές βλακειούλες που ψάχνουμε όλοι όσοι σκεφτόμαστε πίτσα και κατουράμε ενδορφίνη;

Εγω δεν ξερω καν γιατι πραγμα μιλας :P

• Moderators
Δημοσ.

προσωπικη αποψη ειναι οτι ειναι μαλακιες. η κανεις διαιτα/διατροφη ή δεν κανεις! τα τσιτ μιλ κτλ ειναι απλα μια μαλακια για να δικαιλογουμε τις μαλακιες που θελουμε να φαμε!!

ενας λογος που δεν αξιζει αυτη η διαιτα ειναι γιατι σε 2 μερες ανετα χαλας και με το παραπανω αυτα που εκανες στις 5 μερες!!

Δημοσ.

δίατα= τρώω λιγότερο για χ διάστημα και χάνω ψ κιλά. Έπειτα, επιστρέφω στα παλιά, κομματάκι πιο πεινασμένος από πριν και βάζω πίσω τα ψ κιλά που έχασα προσαυξημένα ανάλογα το τρέχων επιτόκιο.

Αν θες να χάσει κιλά πρέπει να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες. Ξέχνα δίαιτες και μαλακίες. Πάρτο σοβαρά, φτιάξε διατροφικό πλανο και γράψτο εδώ να σου πουμε τι θα μπορούσες να αλλάξεις ώστε α) να μην πεινάς β) να είναι θρεπτική γ) να έχει λιγότερες θερμίδες.

• Like 3
Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς το 16/8 (δλδ 8 ώρες τρως και 16 ώρες νηστικός) που προτείνει αυτός ; http://www.leangains.com/

Θεωρητικά λέει ότι οι 16 ώρες αφαγίας εκτός ότι δεν έχει καμία επίπτωση σε μεταβολισμό/κόπωση/πτώση γλυκογόνου (λέει πώς είναι μύθος),  προκαλούν ενεργοποίηση της αυξητικής ορμόνης κ άρα τελικά καλύτερα αποτέλεσματα σε αύξηση μυικού ιστού. 

Σχετική έρευνα http://www.lift-heavy.com/intermittent-fasting/

Μιας κ έτσι γλιτώνεις το άγχος του φάε κάθε 3-4 ώρες , φάε κ πρωινό , φάε κ σνακ κτλ , απλά δλδ τρώς πχ το μεσημέρι στις 1200 μέχρι τις 2000 ότι θα έτρωγες και μέχρι αύριο την ίδια ώρα απλά τίποτα (ούτε ζάχαρη στον καφέ).

Λέω να δοκιμάσω.

• Moderators
Δημοσ.

ναι εκανε! (και θα ξανακανει απο οσο ξερω)

απλα απο αυτα που ειχε πει αν θυμαμαι καλα ειναι οτι αν το κανεις πρεπει να το κανεις σωστα!!

Δημοσ.

Μιας κ έτσι γλιτώνεις το άγχος του φάε κάθε 3-4 ώρες , φάε κ πρωινό , φάε κ σνακ κτλ , απλά δλδ τρώς πχ το μεσημέρι στις 1200 μέχρι τις 2000 ότι θα έτρωγες και μέχρι αύριο την ίδια ώρα απλά τίποτα (ούτε ζάχαρη στον καφέ).

Λέω να δοκιμάσω.

ναι έκανα πάνω από 1 χρόνο intermittent fasting. Το σταμάτησα απλά γιατί κάνω όγκο και θέλω να βάλω κιλά εύκολα (και μάλον παραμπένουν έυκολα :P)

επίσης το πρόγραμμα που κάνω τώρα δεν το σηκώνει το IF. Συνέχεια πεινάω, ασταμάτητα πρωί βράδυ. Είναι βαρύ το πρόγραμμα και το σώμα λέει συνεχώς "μαλάκα φάε" ..

------

Το intermittent fasting είναι πάρα πολύ καλό για να χάσεις λίπος σε υποθερμική διατροφή γιατί παρόλο που είσαι υποθερμιδικά, δεν νιώθεις ότι κάνεις κάποια "δίαιτα" γιατί τρως πολύ γερά γεύματα. Δεν έχει κάποιο κίνδυνο για την υγεία και συνηθίζεται το πολύ σε 1-2 μέρες αν έχεις θέμα (εγώ δεν είχα). Σε recomp επίσης είναι πολύ καλό, για όγκο δεν θα το πρότεινα γιατί είναι λίγο δύσκολο να χωρέσουν οι θερμίδες. 

Αν εξαιρέσουμε αυτά δεν υπάρχει κάποιο "μαγικό" αποτέλεσμα. Αν σε βολεύει για να μην τρως με το ρολόι κάθε 3 ώρες φυσικά κάντο, αλλά το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνεις 6 γεύματα την ημέρα αν δεν τα γουστάρεις. Όσα σε βολεύει κάνεις δεν υπάρχει σοβαρή διαφορά αν τρως ακριβώς το ίδιο φαγητό. 

Αυτό που θες να δοκιμάσεις δεν είναι καλό πρωτόκολλο γιατί το τελευταίο γεύμα σου είναι πολύ μακρυά από τον ύπνο. Οι ώρες που κάνεις το IF έχουν να κάνουν με το ποιες ώρες πας gym. Όλες η οι περισσότερες θερμίδες που τρως πρέπει να έιναι μετά το gym

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...