linkin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Και ομως δεν το έχω κάνει αυτο , στην αρχη κάναμε διατάσεις. Μετα τρέξιμο και τέλος διατάσεις πάλι και προσεξε αυτο δεν μας το έκανε κάποιος που δεν ήξερε. Για αυτο μου κανει εντυπωση αυτο που λες. Πρωτα πολυ χαλαρο τρεξιμο/κολυμβηση/οτιδηποτε και μετα διατασεις. Διατασεις σε κρυους μυες ειναι η καλυτερη συνταγη για σοβαρο τραυματισμο.
FreakBoy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 το μελι και τα αμυγδαλα παντως για βραδινο , δεν ειναι ο,τι καλυτερο για να χασεις ! καντο απογευματινο και στην θεση του για βραδινο βαλε μια πρασινη σαλατα με μαρουλι η λαχανο η μπροκολο με μια κουταλιτσα ωμο ελαιολαδο και 2-3 ασπραδια μεσα την μια μερα , την αλλη εναν τονο σε νερο μεσα στην σαλατα , την αλλη κανα δυο κομματακια γαλοπουλα μεσα κτλ κτλ ! τρως πολυ λιγες θερμιδες βαλε κ αλλο ενα γευμα με πρωτεινη .. αλλο ενα γευμα μμμ θα το δοκιμασω να δω πως θα παει..το μονο κακο ειναι οτι σε 20 ημερες παλι θα πρεπει να ξανα φτιαξω το προγραμμμα μου γιατι αρχιζει η σχολη και θα λειπω ολο το απογευμα :mad:
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 αλλο ενα γευμα μμμ θα το δοκιμασω να δω πως θα παει..το μονο κακο ειναι οτι σε 20 ημερες παλι θα πρεπει να ξανα φτιαξω το προγραμμμα μου γιατι αρχιζει η σχολη και θα λειπω ολο το απογευμα :mad: η απλα ετοιμαζεις το φαγητο απο πριν αγοραζεις και ενα ταπερ και εισαι ετοιμος 2
Star_Light Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Τι να κανω σημερα? να πάω να τρέξω λιγο ή να παω σινεμα?
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 τρεξε λιγο και μετα πηγαινε σινεμα
therock Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Θελω ενα απλο μιξερακι για να ανακατευω υγρα, πχ γιαουρτι με σκοοπ πρωτεινης, ή να φτιαχνω σως για σαλατες. Εχω μπλεντερ με κοπτηρες, αλλα για τετοια απλη χρηση δεν θελω να καθομαι να καθαριζω ολα του τα μερη για ενα ψιλο ανακατεμμα. Αν παρω αυτο το απλο και φτηνο που ανακατευει φραπεδες θα κανω δουλεια Η θα χρειαστω κατι σαν αυτο (ή το αντιστοιχο και με καδο)?
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 δες σε κατι τετοιο https://www.google.gr/search?q=%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81&espv=2&biw=944&bih=937&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=S2oVVPGTC8nTPN2OgNAC&ved=0CAYQ_AUoAQ το πρωτο σιγουρα δεν θα κανει δουλεια
Star_Light Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 τρεξε λιγο και μετα πηγαινε σινεμα Πήγα και σε ένα πάρτυ χθες και κοπηκα λιγο. 2 ποτάκια και κατα τις 4 δρόμο.
margaritagr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω διαλυω τη πρωτεινη και τη βρωμη μ ενα μιξερακι χειρος που χα παρει απο τα jumbo και μια χαρα κανει τη δουλεια του.
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 με γιαουρτι δεν νομιζω να κανει δουλεια το μικρο απο τα τζαμπο!
margaritagr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Συγγνωμη μου αμφισβητεις το μιξερακι μου ή ειναι ιδεα μου;;; :p
therock Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 δες σε κατι τετοιο https://www.google.gr/search?q=%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81&espv=2&biw=944&bih=937&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=S2oVVPGTC8nTPN2OgNAC&ved=0CAYQ_AUoAQ το πρωτο σιγουρα δεν θα κανει δουλεια Ραβδομπλεντερ>Μιξερακι? Τα χεις δοκιμασει και τα 2? Εγω διαλυω τη πρωτεινη και τη βρωμη μ ενα μιξερακι χειρος που χα παρει απο τα jumbo και μια χαρα κανει τη δουλεια του. Πως ειναι αυτο που εχεις? Σαν αυτο που εχει στην πρωτη εικονα η στη δευτερη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις