Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάω 7:30 κ τρώω φαγάκι μετά. Με πιάνει βέβαια κι άλλη πείνα πιο αργά το βράδυ αλλά κρατιέμαι μην φάω μαλακίες.

Θα το βελτιώσω όμως σύντομα το θέμα φαγητού στη δουλειά. Κάθε αρχή κ δύσκολη.

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ε ναι...

Τρωγε μετα κατι ελεφρυ.. Κανενα γιαουρτακι 2% με κανενα παξιμαδι ολικης και θα εισαι κομπλε...

Θα δεις πως σε βολευει και θα το φερεις στα μετρα σου..

Εγω παλια οτι εβρισκα ετρωγα ..

Τωρα βλεπω, διαλεγω, τρωω..

Εχω καθορισει τις ωρες που θα φαω..

Παιρνω μαζι μου το πρωινο, οποτε ειναι να παω καπου οπως σημερα κανω τοστακι και το τρωω την ωρα που πρεπει.. Κουβαλαω μαζι μου τα αυγα...

Δημοσ.

Άσε το θέμα πείνα υπάρχει και με κανονικό γεύμα. Εγώ σήμερα μετά την απογευματινή τη γυμναστική ήπια σοκολατούχο γάλα και για βραδινο 1 ψημενο τοστ, 1 μεσαίο μπολ καρπουζι και λίγο κεικ(ελαφρύ) με λίγο σπιτικό παγωτό και ακόμα πεινάω ρε γάμωτο!και δεν μπορώ να φάω κατι φουντούκια/φυστικια γιατί τα κρατω για παγωτό που θα φτιάξω αύριο...

Δημοσ.

η νενυα μετά απο 2μιση μήνες 

post-202120-0-73146900-1374098639_thumb.png

αν βρίσκεις την εικονα αυτή προσβλητική ή και προσβλητική τότε απλά δεν έχεις γούστο και χιουμορ και  1337 γνώσεις φοτοσόπ!!

• Like 2
Δημοσ.

με την καλή ή την κακή έννοια;; 

σήμερα στο γυμναστήριο που έκανα ποδάργια ίδρωσα καλά!!

attachicon.gif2013-07-17-23.43.png

Μου φαίνεται σας ανάβουν το air-condition εκεί...στην αποθήκη-gym μου ιδρώνουν μέχρι και οι τρίχες των ποδιών μου.

Δημοσ.

Ρε μένω σουηδία. Στις 10 που παω στο γυμναστήριο έχει 20-22 βαθμούς ;) xD

ζήλειααααααα

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν super τροφές και πίπες. 

Επίσης στα θέματα αντοχής που λέγατε πιο πριν. Για να έχεις αντοχή στο κολύμπι , πρέπει να προπονήσεις την αντοχή στο κολύμπι, κάνοντας κολύμπι. Σαφώς η καλή φυσική κατάσταση στο τρέξιμο πχ.  βοηθάει , μεταφέρεται δηλαδή, αλλά όχι 100%. Ακόμα και η αντοχή στο να κάνεις βαριά squat η άρσεις ή prowler βοηθάει στη φυσική κατάσταση και συνεπώς στην αντοχή στο κολύμπι. Δεν είναι όμως 100%, δεν μπορείς να αντικαταστήσεις με κάτι άλλο. Ειδικά στο καθημερινό επίπεδο έχετε σα στόχο να δυναμώσετε, να αποκτήσετε καλύτερη φυσική κατάσταση και να γίνετε καλύτεροι σε αυτό που αγαπάτε. 

Πχ, ένας κολυμβητής που σέρνει ένα λάστιχο στην πισίνα μπορεί να ανεβάσει το squat? Ίσως αλλά πόσο πρέπει να παιδευτεί με αυτό το λάστιχο? Αντίστοιχα, ένας που κάνει βαριά squat πηδάει ψηλότερα? Όχι αν δεν αρχίσει να πηδάει. Αλλά θα έχει τα δυνατά πόδια για να τον πάνε ψηλότερα όταν το limiting factor θα είναι η δύναμη των ποδιών. Η ωμή δύναμη. 

Αν θέλετε λοιπόν να βελτιώσετε την ταχύτητά σας, την αντοχή σας κλπ. βελτιώστε τη δύναμή σας. Κάποτε ο παράγοντας που σας κρατάει πίσω από ένα στόχο , είναι η δύναμή σας. All things considered equal , ο δυνατότερος αθλητής ή hobbistas, θα είναι μπροστα.

http://articles.elitefts.com/features/columns/no-bullsht-four-habits-of-weak-people/

4 Habits of weak people

Επίσης Farmers walk, παίρνετε τα πιο βαριά βαράκια που μπορείτε να σηκώσετε και περπατάτε πέρα δώθε.3 σετάκια. Όσα θέτε. Cardiο, λαβή, traps, κοιλιακοί, πόδια , πήχεις , χρησιμότητα. Τα πάντα όλα. Δεν το είχα δοκιμάσει, θα το βάλω στο πρόγραμμα. Είχε τρελή πλάκα στο γυμναστήριο, ελπίζω να μη φάμε σουτ.

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα..

Να κρατας πχ 25 κιλα καθε αλτηρας και να γυρωφερνεις... Θα λενε παει χαζεψε αυτος..

Θα συνιθησεις και θα εχεις τα χερια ολο κατω, λες και κρατας τα 25 κιλα...

Το καλο που νομιζω οτι θα κανει ολο αυτο θα ειναι οτι θα νιωθεις πιο ανετος συο περπατημα/τρεξιμο μετα...

Οσο για τον ιδρωτα, αφηστε το, πονεμενη ιστορια..

Τα ποδια που τα χω ξυρισει με μηχανη(οχι δεν μοιαζουν σαν γυναικας) απο τον ιδρωτα γυαλιζουν, τα σκουπιζω και αυτα μια στις 4 φορες...

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν super τροφές και πίπες. 

Επίσης στα θέματα αντοχής που λέγατε πιο πριν. Για να έχεις αντοχή στο κολύμπι , πρέπει να προπονήσεις την αντοχή στο κολύμπι, κάνοντας κολύμπι. Σαφώς η καλή φυσική κατάσταση στο τρέξιμο πχ.  βοηθάει , μεταφέρεται δηλαδή, αλλά όχι 100%. Ακόμα και η αντοχή στο να κάνεις βαριά squat η άρσεις ή prowler βοηθάει στη φυσική κατάσταση και συνεπώς στην αντοχή στο κολύμπι. Δεν είναι όμως 100%, δεν μπορείς να αντικαταστήσεις με κάτι άλλο. Ειδικά στο καθημερινό επίπεδο έχετε σα στόχο να δυναμώσετε, να αποκτήσετε καλύτερη φυσική κατάσταση και να γίνετε καλύτεροι σε αυτό που αγαπάτε. 

Πχ, ένας κολυμβητής που σέρνει ένα λάστιχο στην πισίνα μπορεί να ανεβάσει το squat? Ίσως αλλά πόσο πρέπει να παιδευτεί με αυτό το λάστιχο? Αντίστοιχα, ένας που κάνει βαριά squat πηδάει ψηλότερα? Όχι αν δεν αρχίσει να πηδάει. Αλλά θα έχει τα δυνατά πόδια για να τον πάνε ψηλότερα όταν το limiting factor θα είναι η δύναμη των ποδιών. Η ωμή δύναμη. 

Αν θέλετε λοιπόν να βελτιώσετε την ταχύτητά σας, την αντοχή σας κλπ. βελτιώστε τη δύναμή σας. Κάποτε ο παράγοντας που σας κρατάει πίσω από ένα στόχο , είναι η δύναμή σας. All things considered equal , ο δυνατότερος αθλητής ή hobbistas, θα είναι μπροστα.

http://articles.elitefts.com/features/columns/no-bullsht-four-habits-of-weak-people/

4 Habits of weak people

Επίσης Farmers walk, παίρνετε τα πιο βαριά βαράκια που μπορείτε να σηκώσετε και περπατάτε πέρα δώθε.3 σετάκια. Όσα θέτε. Cardiο, λαβή, traps, κοιλιακοί, πόδια , πήχεις , χρησιμότητα. Τα πάντα όλα. Δεν το είχα δοκιμάσει, θα το βάλω στο πρόγραμμα. Είχε τρελή πλάκα στο γυμναστήριο, ελπίζω να μη φάμε σουτ.

Κασέτα...

Δημοσ.

Το άρθρο που πόσταρα? Τα farmers walk που ανέφερα? Ή ότι αν θες να βελτιώσεις τις επιδόσεις σε ένα άθλημα ή μια ασχολία σου , το να γίνεις δυνατότερος θα σε πάει εκεί που θες. Αν το τελευταίο σου φαίνεται επαναλαμβανόμενο μοτίβο τι να πω. Τότε όταν θα πέφτει ένα θέμα στο τραπέζι , εμείς θα λέμε ένα κάρο μαλακίες και τα βασικά θα τα πετάμε από την πόρτα για να μη φανούμε επαναλαμβανόμενοι σε κάτι τύπους σαν και σένα που περιμένουν την επιφοίτηση. Trolling succesful btw

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...