Star_Light Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ναι. Ακομα και αν ειναι μαραθωνοδρομος. Διοτι θα έχει ξεχασει απο που ξεκινησε και πως πριν καιρο δεν ηταν απλο. Εκτος αυτου θα πρεπει να λες την αληθεια και στους αρχαριους οχι να το παιζεις μάγκας επειδη έχει φτασει σε ενα Α επιπεδο. Λιγη σεμνοτητα δεν βλάπτει. ΥΓ Μονο αρχάριος δεν ηταν αυτος που τρέξαμε το καλοκαιρι βεβαια αλλα τελοςπαντων. Βατραχανθρωπος απο τα 18 του και ενεργος σε αποστολες κτλπ.
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 ξερεις ποιο ειναι το θεμα σου? Στην αρχη η απαντηση σου αναφεροταν προσωπικα σε μενα στη συνεχεια τη γενικευσες! οποτε εχουμε και λεμε μιλαμε για μενα εσενα και το φιλο σου , για μενα και το φιλο σου, για το φιλο σου και αυτους που ξεκινανε τωρα, για εμενα και αυτους που ξεκινανε τωρα αποφασισε για να σου απαντησω! οσο για το αν υπαρχει σεμνοτητα αυτο το ξερουν ολοι οσοι εχουν λαβει βοηθεια απο μενα και εδω και εξω!
Star_Light Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Σου ειπα μονο αρχαριοι δεν ειμαστε εμεις οι 2. Εγω και ο συναδελφος που κάναμε φυσικη κατασταση το καλοκαιρι. Και συμφωνησαμε στον χαρακτηρισμο της προπονησης.
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 το οτι το συμφωνησατε εσεις δεν σημαινει οτι ειναι και ετσι! δεν λεω οτι ειναι ευκολο δεν ειναι και τοσο τραγικο οσο το παρουσιαζεις!
linkin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ρε star_light μεσα σε 5 σελιδες εχεις διαφωνησει με 3 διαφορετικα ατομα. Διαφωνεις για να διαφωνεις?Αν εχεις να προσφερεις ποιοτικα, οκ. Αλλα μην παριστανεις οτι τα ξερεις ολα, ειδικα απεναντι σε ατομα που εχουν δειξει μεσω του τοπικ εδω και καιρο οτι ξερουν για τι μιλανε. Αμα τα ξερεις ολα, ασε μας στην ασχετοσυνη μας. 3
Dakonblackblade Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Νταξ μωρέ , πως κάνετε έτσι? Εγώ το 10χ1000 το θεωρώ βουνό. 2
Liverpool89 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Σταρ κανεις οτι κανεις μονο για να σαβουριαζεις σκ;;; Δεν εχω παρακολουθησει ολες τις συζητησεις.εδω με σενα και τον σπεκτ... Αλλα δυο αμθρωποι που τρεχουν, θα ελεγα οτι θα συμφωνουσαν σε πολλα σημεια αντι να διαφωνουσαν τοσο εντονα... Δεν θυμαμαι βαρη κανεις;; Οσο για χασιμο βαρους χρειαζονται και τα βαρη, οχι μονο αεροβια. Αυριο ξεκιναμε προπονησεις καλες, τελος το deload... Ντακον λεω να το κανω ετσι να δω.. Πρωτη δευτερη εβδομαδα 5/3/1 Τριτη 3*5 deload
Antwni Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Επ επ και εγώ είμαι εδώ ε Πάμε όλοι μαζί να τα κάνουμε λαμπόγιαλο. Με το 1 Με το 2 Με το 3 ΕεεΕεΕεεΕεΕεΕ γκντουπ, κλαπ, ντουπ, παπ
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Star έχεις τρέξει κανένα αγώνα;
wizzy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Πήγα σήμερα από ένα κατάστημα intersport και χωρίς κάποια ιδιαίτερη αφορμή δοκίμασα παπούτσια τρεξίματος Salomon. Έμεινα "μαλακας", ένιωσα λες και το παπούτσι μου φώναζε "τρέξε, τρέξε"! Απίστευτο! Το επόμενο ζευγάρι παπούτσια τρεξίματος standard θα είναι Salomon!
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Για βουνό η για δρόμο;
wizzy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Γιατί ρε παιδιά, τι έκανα; Ο καθένας κάνει αυτό που μπορεί και θέλει. Βουνό για τρέξιμο κοντά μου δεν υπάρχει, στο δρόμο κάνω ποδηλασίες και στον διάδρομο τρεχω. Το κακό πού είναι; Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2014 από wizzy
Προτεινόμενες αναρτήσεις