Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι. Ακομα και αν ειναι μαραθωνοδρομος. Διοτι θα έχει ξεχασει απο που ξεκινησε και πως πριν καιρο δεν ηταν απλο. Εκτος αυτου θα πρεπει να λες την αληθεια και στους αρχαριους οχι να το παιζεις μάγκας επειδη έχει φτασει σε ενα Α επιπεδο. Λιγη σεμνοτητα δεν βλάπτει.

ΥΓ Μονο αρχάριος δεν ηταν αυτος που τρέξαμε το καλοκαιρι βεβαια αλλα τελοςπαντων. Βατραχανθρωπος απο τα 18 του και ενεργος σε αποστολες κτλπ.

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

ξερεις ποιο ειναι το θεμα σου? Στην αρχη η απαντηση σου αναφεροταν προσωπικα σε μενα στη συνεχεια τη γενικευσες! οποτε εχουμε και λεμε μιλαμε για μενα εσενα και το φιλο σου , για μενα και το φιλο σου, για το φιλο σου και αυτους που ξεκινανε τωρα, για εμενα και αυτους που ξεκινανε τωρα αποφασισε για να σου απαντησω!

οσο για το αν υπαρχει σεμνοτητα αυτο το ξερουν ολοι οσοι εχουν λαβει βοηθεια απο μενα  και εδω και εξω! :)

Δημοσ.

Σου ειπα μονο αρχαριοι δεν ειμαστε εμεις οι 2. Εγω και ο συναδελφος που κάναμε φυσικη κατασταση το καλοκαιρι. Και συμφωνησαμε στον χαρακτηρισμο της προπονησης. 

• Moderators
Δημοσ.

το οτι το συμφωνησατε εσεις δεν σημαινει οτι ειναι και ετσι! δεν λεω οτι ειναι ευκολο  δεν ειναι και τοσο τραγικο οσο το παρουσιαζεις!

Δημοσ.

Ρε star_light μεσα σε 5 σελιδες εχεις διαφωνησει με 3 διαφορετικα ατομα. Διαφωνεις για να διαφωνεις?Αν εχεις να προσφερεις ποιοτικα, οκ. Αλλα μην παριστανεις οτι τα ξερεις ολα, ειδικα απεναντι σε ατομα που εχουν δειξει μεσω του τοπικ εδω και καιρο οτι ξερουν για τι μιλανε. Αμα τα ξερεις ολα, ασε μας στην ασχετοσυνη μας.

• Like 3
Δημοσ.

Σταρ κανεις οτι κανεις μονο για να σαβουριαζεις σκ;;;

Δεν εχω παρακολουθησει ολες τις συζητησεις.εδω με σενα και τον σπεκτ...

Αλλα δυο αμθρωποι που τρεχουν, θα ελεγα οτι θα συμφωνουσαν σε πολλα σημεια αντι να διαφωνουσαν τοσο εντονα...

Δεν θυμαμαι βαρη κανεις;;

Οσο για χασιμο βαρους χρειαζονται και τα βαρη, οχι μονο αεροβια.

Αυριο ξεκιναμε προπονησεις καλες, τελος το deload...

Ντακον λεω να το κανω ετσι να δω..

Πρωτη δευτερη εβδομαδα 5/3/1

Τριτη 3*5

deload

Δημοσ.

Επ επ και εγώ είμαι εδώ ε

Πάμε όλοι μαζί να τα κάνουμε λαμπόγιαλο.

Με το 1

Με το 2

Με το 3

ΕεεΕεΕεεΕεΕεΕ γκντουπ, κλαπ, ντουπ, παπ

Δημοσ.

Πήγα σήμερα από ένα κατάστημα intersport και χωρίς κάποια ιδιαίτερη αφορμή δοκίμασα παπούτσια τρεξίματος Salomon. Έμεινα "μαλακας", ένιωσα λες και το παπούτσι μου φώναζε "τρέξε, τρέξε"! Απίστευτο! Το επόμενο ζευγάρι παπούτσια τρεξίματος standard θα είναι Salomon!:-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί ρε παιδιά, τι έκανα; Ο καθένας κάνει αυτό που μπορεί και θέλει. Βουνό για τρέξιμο κοντά μου δεν υπάρχει, στο δρόμο κάνω ποδηλασίες και στον διάδρομο τρεχω. Το κακό πού είναι;

Επεξ/σία από wizzy
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...