Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση/απορία. 

Έχω Δευτέρα Τεταρτη Παρασκευή: Τρικέφαλα Πλάτη Ώμους

Τρίτη Πέμπτη: Δικέφαλα Στήθος Πόδια

Ενώ βγάζω την πρώτη μέρα της εβδομάδας την γυμναστική άνετα, τις υπόλοιπες ενώ ΜΠΟΡΩ να σηκώσω τα βάρη, μου βγαίνει η πίστη γιατί είμαι πιασμένος απο την πρώτη.

Μήπως βάζω περισσότερα κιλά απο ότι πρέπει;

Πως το διαχειρίζεστε εσείς αυτό το πράγμα;

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

κατσε κανεις 3φορες τη βδομαδα Τρικεφαλα Πλατη και ωμους μαζι και 2 φορες τη βδομδα δικεφαλα στηθος και ποδια μαζι?

Γιατι?

Δημοσ.

αγαπάμε candito. 

Δεν κάνεις ελεγχόμενο κατέβασμα ούτε στο 1 ούτε στα 5. Πρόσεξε το πολύ έτσι γίνονται οι δισκοκήλες.  Το κατέβασμα ξεκινάει από την μέση και γίνεται κυρίως με την μέση.  

Αν θες ελεγχόμενα ρεπς (καλά κάνεις και εγώ ελεγχόμενα προτιμάω) SLDL η romanian, άσε το deadlift. 

Ασε τα touch and go...κανε ολες τις reps με reset...θα χρειαστει να ριξεις λιγα κιλα παντως.

Θα τραβηξω βιντεο για να το συζητησουμε.

απο κει και περα το κατεβασμα του τυπου που εβαλε ο μπος δεν ειναι ιδιο με του φιλου στην προηγουμενη σελιδα , ο τυπος ειναι ολοισιος και οι ωμοι ειναι κλειδωμενοι , οποτε εκει επιμενω.

Δημοσ.

κατσε κανεις 3φορες τη βδομαδα Τρικεφαλα Πλατη και ωμους μαζι και 2 φορες τη βδομδα δικεφαλα στηθος και ποδια μαζι?

Γιατι?

Έτσι μου τα έβγαλαν στο γυμναστήριο. Τώρα το υπολόγιζε πως θα πηγαίνω 4 μέρες και το σκέφτηκε 2 και 2, αλλά μου είπε αν πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα να κάνω 3 φορές τις πρώτες μυικές ομάδες. Τώρα σωστά λάθος απο μέρος τους, δεν ξέρω.

Δημοσ.

Θα τραβηξω βιντεο για να το συζητησουμε.

απο κει και περα το κατεβασμα του τυπου που εβαλε ο μπος δεν ειναι ιδιο με του φιλου στην προηγουμενη σελιδα , ο τυπος ειναι ολοισιος και οι ωμοι ειναι κλειδωμενοι , οποτε εκει επιμενω.

καλά κάνεις, έτσι πρέπει να είναι, όρθια η μέση, ψηλά οι ώμοι, απλά δεν "κρατάμε" τα κιλά στο κατέβασμα. 

Έτσι μου τα έβγαλαν στο γυμναστήριο. Τώρα το υπολόγιζε πως θα πηγαίνω 4 μέρες και το σκέφτηκε 2 και 2, αλλά μου είπε αν πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα να κάνω 3 φορές τις πρώτες μυικές ομάδες. Τώρα σωστά λάθος απο μέρος τους, δεν ξέρω.

εφόσον θέλεις σπλιτ κάνε είτε 3 φορές την εβδομάδα 

Στηθος / Ωμους / Τραπς

Πλάτη / Χέρια 

Πόδια

είτε 6 φορές την ευδομάδα

Στηθος / Ωμους / Τραπς

Πλάτη / Χέρια 

Πόδια

κενό

Στηθος / Ωμους / Τραπς

Πλάτη / Χέρια 

Πόδια

είτε 4 φορές

Στήθος Ωμους

Πλάτη / Τραπς

Πόδια 

Χέρια

αυτό που κάνεις αφήνει μόνο μια μέρα από την προπόνηση ποδιών μέχρι την επόμενη και το νευρικό σου σύστημα τα παίζει (λογικό, είδικά αφού την Δευτέρα το γαμάς γιατί έχεις ξεκουραστεί το σκ). Για να κάνεις αυτό που κάνεις θέλει χαμηλό volume ασκήσεων. 

Δημοσ.

Αυτό με τις 6 φορές μου φαίνεται πιο αποδοτικό. Να πάω μια μέρα μόνο για τα πόδια όμως; Ειδικά τώρα που είμαι αρχή και δεν έχω αρχίσει squat στην smith, τα πόδια μου φαίνονται η πιο εύκολη προπόνηση. Θα το συζητήσω και με τους γυμναστές εκεί και θα δώ.

{Άλλο πράγμα που μου συμβαίνει είναι πως απο τότε που πάω γυμναστήριο, ενώ κάνω πολύ περισσότερες ασκήσεις κι ενώ στο σπίτι έκανα μόνο δικέφαλα και hummer, είναι πως έχω χάσει αρκετή απο την μυικότητά μου λόγω του οτι το παιθένω στο διάδρομο και το ποδήλατο, αλλά έχω γραμμώσει πολύ καλύτερα κι έχω αρχίσει να βλέπω και κοιλιακούς. Και πιστεύω πως τώρα που είναι αρχή καλύτερα να κάνω ότι αερόβια είναι να κάνω για να φύγει (το ελάχιστο) λίπος που έχω στην κοιλιά και μετά να ξεκινήσω για όγκο περισσότερο.} (Άσχετο με το πρώτο θέμα)

Δημοσ.

Ξερω αρκετους που απο μοδα την ειδανε "fit" και τωρα ειναι με την μεση στο χερι

αν σου μεινει και σενα δεν θα εχεις ορεξη για ειρωνιες και αστειακια..

• Moderators
Δημοσ.

ειπες την λεξη κλειδι! ΜΟΔΑ! να στο πω αλλιως αν καποιος το παιζει κομμαντο κανοντας οτι να ναι του αξιζει να γαμησει τη μεση του!

για ολους τους αλλους ειναι απλα μια πολυ καλη ασκηση!

επισης δεν μας εχεις πει τι ρολο βαρας! εδω μεσα τουλαχιστον ολοι εχουν δειξει τι και πως εσυ απλα ερχεσαι λες κατι και τελειωσε!

αεκ

μην καιγεσαι με τα αεροβια! κανε αεροβιο μετα τα βαρη! ναι εννοειται οτα τα ποδια πανε μονα τους! το οτι σου φαινεται η πιο ευκολη μερα ειναι επειδη κατι κανεις λαθος :P

στο γυμναστηριο σου λενε μαλακιες! βγαλε καποιο πλανο και ποσταρε να σου πουμε γνωμες,αλλαγες κτλ για να κανεις σωστη δουλεια

• Like 1
Δημοσ.

Ξερω αρκετους που απο μοδα την ειδανε "fit" και τωρα ειναι με την μεση στο χερι

αν σου μεινει και σενα δεν θα εχεις ορεξη για ειρωνιες και αστειακια..

έχεις μάθει μια μαλακία και την παπαγαλίζεις χωρίς να την φιλτράρεις καν..

άλλο fit και άλλο lift... όταν πιάσεις καμιά μπάρα έλα να τα ξαναπούμε 

• Like 2
Δημοσ.

έχεις μάθει μια μαλακία και την παπαγαλίζεις χωρίς να την φιλτράρεις καν..

άλλο fit και άλλο lift... όταν πιάσεις καμιά μπάρα έλα να τα ξαναπούμε 

Χαλαρωσε ρε αρνολντ σβαρτζενεγκερ

Δημοσ.

Ας πούμε πως έχω ήπιας μορφής θλάση στο δεξί προσαγωγό. Τρόπος αποθεραπείας; Διατάσεις στο σπίτι; Τρέξιμο μπορώ να πάω αλλά παίζω στο όριο να με πιάσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...